- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
мерсии![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Момичета малко не е за тук, но слагали ли сте си рициново масло и на миглите и на косата ? Има ли ефект при миглите и как е при косата ?
Маслото от шеа с какво подпомага косата?![]()
Ил, тая маска мирише отвратително! Мене ми се догади, даже.Става дума за бадемовото масло, мекото и жълтъците. Обаче е яка ^^А някаква маска, за обем? Да ми бухне косата.
Последно редактирано от CoockieMonster : 02-10-2013 на 07:03
Днес ще се намажа само с стимулант и ако сестрата не е забутала някъде фотоапарата ще се снимам.![]()
Бтв, търсих в Лекси горчица и нямаше, татко уж е търсил в Пикадили и също е нямало.. просто не знам къде вече да я търся тази горчица на прах. Традиционната на Дерони дали става или в нея има много химии ?
момичета, някаква маска с масло от жожоба за изтощена коса да ми препоръчате![]()
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Снощи си направих маска с жълтък, кисело мляко и бадемово масло. Косата ми е супер мекичка и хубавааа <3
eйй аз никога не съм си качвала снимка на косата
eто я, тук не е правена нищо,само изсушена след баня.
Малко сме изтощени по краищата,ама сме в процес на възстановяване
http://imageshack.us/photo/my-images/221/dsc05562b.jpg/
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
аз съм болна и не ми се занимаваше,та си намазах косата само с масло от пшеничен зародиш по дължината и малко зехтин в корените... ще стоя 1 час - може и по малко даже и влизам
кво ви стана бе хора:ДДД
искате ли да ви кажа нещо странно?
Това на снимката е естествена ми коса, а аз нося допълнително и екстеншъни,които са с 5 см по дълги:ДД
Навик..:Д
Боядисана съм,на снимката ми е доста паднал цвета от маските.
Ами да ти кажа честно не достигат и особено гъстота:Д
трябва да ги махна вече,има ужасни постоянни главоболия от тези треси.