.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3873

Hybrid View

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Кои съставки на домашните маски са подходящи за много суха коса? И кои масла? Някой страхотен продукт?
    Мама има проблем с това и много ми се иска да й препоръчам нещо наистина добро, пък моята коса е склонна към омазняване и нямам опит.
    Зехтина е чуууден. Арганово масло,кокосово също. Маслото от шеа казват,че има силен хидратиращ ефект,но него не съм го пробвала. Само да са био,защото тези на Икаров не са особено качествени,ама като за парите си биват. В зоя.бг има голям избор от био масла,в случай,че няма откъде другаде да намериш.
    Уникален продукт за суха коса според мен маската за коса на loreal prof. absolute repair .Страхотна е!

Супер фен Аватара на Deadlock
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Зехтина е чуууден. Арганово масло,кокосово също. Маслото от шеа казват,че има силен хидратиращ ефект,но него не съм го пробвала. Само да са био,защото тези на Икаров не са особено качествени,ама като за парите си биват. В зоя.бг има голям избор от био масла,в случай,че няма откъде другаде да намериш.
    Уникален продукт за суха коса според мен маската за коса на loreal prof. absolute repair .Страхотна е!
    Благодаря! Записвам си.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от Deni_028 Виж мнението
    Някой ползвал ли е това http://www.avon.bg/PRSuite/static/p/...ments/p/0404-4 ? Дали е хубаво?
    Кой знае какви ароматизатори има,алкохолища. Не ти препоръчвам да си го слагаш на косата :Д

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Благодаря! Записвам си.
    Още доста сайтове за био масла има,ако искаш мога да ти напиша и вече да си сравняваш откъде ще ти е най-изгодно А маската абсолют рипеър не я поръчвайте от салон,защото ще ви излезе много солено. В ензо излиза най-изгодно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си