.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3873

Hybrid View

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Идея си нямам какво го водят. Косата ми е една такава жива, гладичка, почти права (?) и има доста обем.
    Слагам го наред в листата с всички останали,накрая да избирам

А относно продуктите на Джон Фрида,нито един не съм използвала. Може би защото не гласувам достатъчно доверие преди да съм чула отзиви ли,не знам.

Banned Мега фен
    аз също нищо на тая марка не съм ползвала,а и преди време като се бях навила на 2 неща ( даже не помня точно какво беше) и не можах да ги открия никъде - магазини,сайтове ( смисъл български ) и се бях отказала..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Слагам го наред в листата с всички останали,накрая да избирам

А относно продуктите на Джон Фрида,нито един не съм използвала. Може би защото не гласувам достатъчно доверие преди да съм чула отзиви ли,не знам.
    Понеже Клоран не са малко пари в сравнение с масовите марки, защо не си вземеш мостри? Майка ми е купила шампоанче и балсамче в мини опаковки за 8 лв. Хем са мини, хем ти стига за 5-6 измивания, за да видиш резултат все пак.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Понеже Клоран не са малко пари в сравнение с масовите марки, защо не си вземеш мостри? Майка ми е купила шампоанче и балсамче в мини опаковки за 8 лв. Хем са мини, хем ти стига за 5-6 измивания, за да видиш резултат все пак.
    в гален ги има за по 1лв. мостри ама мисля,че само на шампоани и са в едни мънички шишенца ( ще стигне за около 4 пъти)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си