- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
^^ Благодаря за инфото!
Но като ти е мазна косата как да не я миеш всеки ден или през ден? Много сте ми интересни всички. Не знаете какво е ама говорите. Знам, че е вредно ама някои нямаме избор.
Странното е, че само лицето ми се омазнява на определени места. А кожата на тялото ми се лющи от сухота, въпреки че се мажа сутрин и вечер с лосион. Побърквам сеее. Чудя се да взема да се боядисам ли..боядисаните, особено в русо коси се омазняват адски рядко.
Последно редактирано от lqlq89 : 07-08-2013 на 09:41
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Защо мислиш, че не знам какво е? Моята коса също се омазняваше в деня, след миенето. Просто около месец търпях и ходех с кокове и други такива, при които не си личи, че е мазна за да я накарам да свикне с режима и стана. Сега я мия два пъти в седмицата, а ако мога да издържа и по-рядко. Например в понеделник и петък. Е ся, ако се налага да се наконтя за някъде с по-така прическа, или съм използвала повечко лак и т.н. предходния ден естествено не чакам да стане понеделник. Омазнява се видимо (за мен) на третия ден.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
аз също съм ти го казвала,защото е пробвано,но не от мен,а майка ми.. майка ми има гъста коса ама с тънък косъм и стои все едно има рядка коса и и се омазнява и е подстригана късо на каре,абе познай колко мазна беше.. обаче и тя така правеше,когато е в отпуска един път я навих + и оставях от моята маска с жълтък и кисело мляко и някое масло и косата за 3 седмици и се оправи.. сега я мие като мен - 2 пъти в седмицата
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com