.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3873

Hybrid View

Супер фен Аватара на lqlq89
    ^^ Благодаря за инфото!
    Но като ти е мазна косата как да не я миеш всеки ден или през ден? Много сте ми интересни всички. Не знаете какво е ама говорите. Знам, че е вредно ама някои нямаме избор.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Кожата ти омазнява ли се? Защото при мен беше същата история с бритона, просто нямаше как да не се омазни с такава кожа. Иначе и аз го имам този проблем мазни корени/сухи краища. Има един шампоан на Филип Кингсли за мазни корени и сухи краища, който се каня да поръчам. Наскоро разбрах за този пилинг http://www.myhairandbeauty.co.uk/ima...CpreSHpeel.jpg има една много доволна блогърка, но търся и други мнения, иначе от серията в ензо намерих шампоан http://www.enzo.bg/schwarzkopf-profe...ssha-se-kosa/# и парите са направо никакви.
    Странното е, че само лицето ми се омазнява на определени места. А кожата на тялото ми се лющи от сухота, въпреки че се мажа сутрин и вечер с лосион. Побърквам сеее. Чудя се да взема да се боядисам ли..боядисаните, особено в русо коси се омазняват адски рядко.
    Последно редактирано от lqlq89 : 07-08-2013 на 09:41
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Странното е, че само лицето ми се омазнява на определени места. А кожата на тялото ми се лющи от сухота, въпреки че се мажа сутрин и вечер с лосион. Побърквам сеее. Чудя се да взема да се боядисам ли..боядисаните, особено в русо коси се омазняват адски рядко.
    Същата работа, обаче няма да се боядисвам..

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    ^^ Благодаря за инфото!
    Но като ти е мазна косата как да не я миеш всеки ден или през ден? Много сте ми интересни всички. Не знаете какво е ама говорите. Знам, че е вредно ама някои нямаме избор.
    Защо мислиш, че не знам какво е? Моята коса също се омазняваше в деня, след миенето. Просто около месец търпях и ходех с кокове и други такива, при които не си личи, че е мазна за да я накарам да свикне с режима и стана. Сега я мия два пъти в седмицата, а ако мога да издържа и по-рядко. Например в понеделник и петък. Е ся, ако се налага да се наконтя за някъде с по-така прическа, или съм използвала повечко лак и т.н. предходния ден естествено не чакам да стане понеделник. Омазнява се видимо (за мен) на третия ден.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от aniezina Виж мнението
    Защо мислиш, че не знам какво е? Моята коса също се омазняваше в деня, след миенето. Просто около месец търпях и ходех с кокове и други такива, при които не си личи, че е мазна за да я накарам да свикне с режима и стана. Сега я мия два пъти в седмицата, а ако мога да издържа и по-рядко. Например в понеделник и петък. Е ся, ако се налага да се наконтя за някъде с по-така прическа, или съм използвала повечко лак и т.н. предходния ден естествено не чакам да стане понеделник. Омазнява се видимо (за мен) на третия ден.
    Добре, извини ме! Понеже фризьорките и майка ми постоянно мрънка за това и говори по същия начин. Та
    И аз ще го пробвам това. Сега лятото и аз се връзвам, за да не я мия, когато няма да ходя никъде. И съм като теб.
    А какво друго слагаш на косата си?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    Добре, извини ме! Понеже фризьорките и майка ми постоянно мрънка за това и говори по същия начин. Та
    И аз ще го пробвам това. Сега лятото и аз се връзвам, за да не я мия, когато няма да ходя никъде. И съм като теб.
    аз също съм ти го казвала,защото е пробвано,но не от мен,а майка ми.. майка ми има гъста коса ама с тънък косъм и стои все едно има рядка коса и и се омазнява и е подстригана късо на каре,абе познай колко мазна беше.. обаче и тя така правеше,когато е в отпуска един път я навих + и оставях от моята маска с жълтък и кисело мляко и някое масло и косата за 3 седмици и се оправи.. сега я мие като мен - 2 пъти в седмицата

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Шампоан Head & Shoulders Citrus Fresh, обливам с бира и плакна с вода след шампоана, веднъж на две миения (марката е без значение, само я оставям да изветрее) и когато ми се налага да стилизирам Taft - Titan Look Extreme Spray. Това е =)
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си