.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Май всеки е минал през това поне веднъж. Моля за съвет!

С приятелката ми го направихме миналата седмица в понеделник. И както сами се досещате, предполагам, причината, поради която пиша е, че не използвахме гума. Беше грешка. Не съм свършвал в нея, дори изобщо не съм, но имам опасения дали това не е предяекулационна или просто е секрет от нея (установих наличието му след като го извадих случайно). Да отбележа - тя не беше в овулация, което не е гаранция, но държа да спомена.
    И конкретно сега - миналият месец й е дошло на 10ти, с два дни закъснение, защотото го е очаквала на 8ми. Менструацията е приключила на 15. Каза ми също, че цикълът й е 20 дни, но не съм сигурен дали считано от 15, защото доколкото съм информиран нормално е 28 дни. Както и да е, датите ми се губят и съм объркан. Страх ме е да не е станало нещо, защото не й е дошло все още. Попринцип разбрах от нея, че го очаква на 4-5, това значи ли, че трябва да й дойде в следващите два дни, с колкото е закъсняло и предходния месец. Болит я кръста, яйчниците, гърдите, корема на моменти, като болката е рязка.
    Трябват ми вашите пояснения, страх ме е. Аз съм момче на 18. Беше грешка да го правим без, но подяволите - не съм свършвал! Все пак съм спек. Знам, че всяка двойка е преминала през това поне веднъж, явно така се става мъж. Идеята ми е да я подкрепя както и да стане, но ме е страх да не е забременяла. Отчаян съм и ви моля за съвет, разяснение или с каквото можете да бъдете полезни!

Не си свършвал, не е била в овулация...дишай!

Цитирай Първоначално написано от ludatri Виж мнението
    явно така се става мъж.
    Не, миличък, не се става така мъж.

Щом не е била в овулация, не си свършвал и тя има симптоми, че ще й дойде, защо се притесняваш???

Но нека де, филмирайте се малко за да ви дойде акъла и следващия път да ползвате гумички.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Не, миличък, не се става така мъж.

Щом не е била в овулация, не си свършвал и тя има симптоми, че ще й дойде, защо се притесняваш???

Но нека де, филмирайте се малко за да ви дойде акъла и следващия път да ползвате гумички.
    сЪгласна.. :Д

merilyn, имам нужда някой да ме насоли. Напълно основателно, но искам да видя и от другите, че притесненията ми не са основателни. Ще взема сериозна поука, благодарско!

Супер фен
    Не е бременна.

Мега фен
    Град
    <3
    Дишай спокойно.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на minchorna
    Да го кръстиш Гроздан или Тинка след 9 месеца

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Споко, ще ѝ дойде скоро, щом има пмс.
    Аз не бих могла да те критикувам, защото и аз съм правила секс без презерватив и отначало е голям филм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си