.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 211
    Мега фен Аватара на draid
    Е не знам честно как може да правите свирки без секс. Какво имате дни на промоция ли ? Разбирам още да не сте правили секс и да правите свирки само на човека до вас, ама другото ми е крайно чудно. Очевидно трябва да ви питаме : "С колко си спала и на колко си правила свирки ? "

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    За всяка дупка отделно!

Реципрочно за мъжете:
    секс
    шпакли
    анален
    а2м
    Grumpy old madman

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Последния път при подобен разговор се бях замислила нещо, именно заради това, че не знаех как да му отговоря. Той такъв ме изгледа странно и ме пита "E толкова ли са многo баси?!?!" И аз такава "А, не...ама какво точно имаш впредвид, с колко съм се чукала или на колко съм правила свирка?" Не знам, явно не му стана приятно от въпросите ми и смени темата...така и не разбрах защо, странна работа...
    щото на някой просто не им е много приятно.. хем им е интересно,хем не искат да знаят след като питат

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Е не знам честно как може да правите свирки без секс. Какво имате дни на промоция ли ? Разбирам още да не сте правили секс и да правите свирки само на човека до вас, ама другото ми е крайно чудно. Очевидно трябва да ви питаме : "С колко си спала и на колко си правила свирки ? "
    мей би на червено някой девойки като са били без постоянен партньор.. поне аз така си го обясних

^^ Не.. просто понякога така се случва...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

Тру стори.

Примерно:
    "Не искам да се целуваме. Много ми е лично. Ама може да ти духам"
    Grumpy old madman

Banned Мега фен
    е явно аз не мога да го разбера смисъл не бих имала такива отношения с човек с когото не съм правила секс,а за ''няма да се целувам ама ще ти врътна една' изобщо не мога и да си го представя .. все тая.. или съм малка или никога няма да ги разбера тия отношения

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Аз знам колко са ми, но не виждам смисъл да казвам на хората няква цифра. Не ме и интересува човекът до мен с колко е бил, аз не питам. Каквото било преди мен, било. Нормално е човек да си е имал партньори и преди мен.. и след мен ще има. Не знам защо тоя въпрос е толкова коментиран.

@umri, около 49... ама от началото на годината до сега.
    И аз съм на същото мнение, но идеалните варианти са 2. Единият е да ти каже истината, другият да не ти казва нищо. Щото извинявай, ама тая сцена от филма...

Не съм сигурен дали искам да знам с колко момчета е спало момичето, с което излизам. По-скоро не искам и не искам подробности, щото се отвращавам.

Да, но дори това е объркващо. Питаш - с колко си спала? Тя - с 3ма. На колко си правила свирки? - е.. на 3-ма, кви са тия въпроси?

НО.. тя може да не лъже, но ИСТИНАТА да е, че на първите двама да не е правила свирки, а да е започнала от третия натам..
    Последно редактирано от umri : 02-06-2013 на 14:39
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Canis и draid- брутални сте!

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    "Не искам да се целуваме. Много ми е лично. Ама може да ти духам"

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    е явно аз не мога да го разбера смисъл не бих имала такива отношения с човек с когото не съм правила секс,а за ''няма да се целувам ама ще ти врътна една' изобщо не мога и да си го представя .. все тая.. или съм малка или никога няма да ги разбера тия отношения
    Принципно сте прави не е много логично да правиш свирки на някой, с който не се е стигало до същински секс. Ама историята познава и такива случаи, някви странни обстоятелства, такива неща. И за мен не е много нормално.. ама ми се е случвало, дам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Мега фен
    Принципно сте прави не е много логично да правиш свирки на някой, с който не се е стигало до същински секс. Ама историята познава и такива случаи, някви странни обстоятелства, такива неща. И за мен не е много нормално.. ама ми се е случвало, дам.
    ааа не ! аз не съм казала,че не е нормално.. просто не мога да го разбера

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Викаш свирката не се брои, а?
    Не, че не се брои, просто не мисля, че трябва да знае за абсолютно всичките ми преживявания. Ако бройката ми е X , хората, на които съм правила орална са Y, и аз му кажа само Х, не мисля, че го лъжа, просто не уточнявам.
    Както и той, ако просто се е натискал с някоя, духала му е и т.н. предпочитам да си го запази за него си, не да ми казва.

edit:а това, как може да съм правила френска на човек без да сме правили секс после
    ми сещам се за един път, бях девствена, той също, достраша ме и си тръгнах
    мина време, не сме пробвали пак и така..
    не виждам нещо кой знае колко страшно ,ако бройката не е някаква фрапираща :д
    Последно редактирано от bloodyF : 02-06-2013 на 15:43
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Надявам се а не изпадам в такава ситуация
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Ти си ми втори - не се съмнявай във това.

Мега фен Аватара на xoxi
    Разбирам да се прави само свирка, без да се стига до секс, но примерно когато момичето не е разположено, но иначе си води редовен сексуален живот с момчето.
    Само свирка, без да се стига до секс... никога, не го разбирам. Не го проумявам, дори не си представям в каква ситуация може да стане.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не ми се е случвало. Ако е еднодневка, никога не бих се прецакала просто да духам, вместо да подходя егоистично. /Друг е въпроса, че досега не съм имала еднодневки де, но принципно, ако имах, така щях да процедирам.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Няма да ми е много полезен постът, ама изпитвам желание да споделя.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Хихихихи, направо злорадствам в какви ситуации изпадате
    ПАХАХАХАХА, представих си как някво дългокосо девойче се смее зад монитора

Абсолютно.
    А причината е:

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Не ми се е случвало. Ако е еднодневка, никога не бих се прецакала просто да духам, вместо да подходя егоистично.
    Именно. Как пък няма да се прецакам така грубо :д

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Не съм сигурен дали искам да знам с колко момчета е спало момичето, с което излизам. По-скоро не искам и не искам подробности, щото се отвращава
    пхах :д Вярваш ли си наистина? *пърха с мигли*

Banned Мега фен
    ^ защо да не си вярва ? има доста хора (дори повечето от които момчета/мъже) не обичат да знаят и не искат .. не мога да им разбера логиката защо,но не искат да знаят кой е бил преди тях и т.н.

п.с. друг е въпроса че питат,а всъщност не са сиг. дали искат отговора както казах преди

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ми , тя му е гадже , затова тей реагира
    maDamn

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението

п.с. друг е въпроса че питат,а всъщност не са сиг. дали искат отговора както казах преди
    Това е отвратително.
    Гледа те в очите и иска да му кажеш истината, а когато я кажеш, започва да се сърди и да мрънка, че предпочита да не е знаел това.
    И спря да се върти за миг земята..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ми , тя му е гадже , затова тей реагира
    знам че му е гадже... точно за това я попитах,защото както казах има такива дето хем питат хем не са сигурни дали искат да знаят отговора

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Това е отвратително.
    Гледа те в очите и иска да му кажеш истината, а когато я кажеш, започва да се сърди и да мрънка, че предпочита да не е знаел това.
    абе там е сложно.. и аз не мога да го разбера това,но е факт че повечето момчета/мъже не обичат такива неща.. на някой дори им става гадно

Супер фен Аватара на Deadlock
    питате ли "А моят нали е най-голям?!"

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    питате ли "А моят нали е най-голям?!"
    Това го разбираме по крясъците "не целия бе, животно"
    Grumpy old madman

Е .... не ми се е случвало да правя само свирка. Бахти, аз да не съм благотворителна агенция? :Д
    А и не са ме питали насериозно този въпрос никога. То си личи горе-долу по поведението, а точната цифра никога не е била от значение според мен.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове