- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос-жени-бройка-секс-свирки-истина
Е не знам честно как може да правите свирки без секс. Какво имате дни на промоция ли ? Разбирам още да не сте правили секс и да правите свирки само на човека до вас, ама другото ми е крайно чудно. Очевидно трябва да ви питаме : "С колко си спала и на колко си правила свирки ? "
За всяка дупка отделно!
Реципрочно за мъжете:
секс
шпакли
анален
а2м
Grumpy old madman
^^ Не.. просто понякога така се случва...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И аз съм на същото мнение, но идеалните варианти са 2. Единият е да ти каже истината, другият да не ти казва нищо. Щото извинявай, ама тая сцена от филма...
Не съм сигурен дали искам да знам с колко момчета е спало момичето, с което излизам. По-скоро не искам и не искам подробности, щото се отвращавам.
Да, но дори това е объркващо. Питаш - с колко си спала? Тя - с 3ма. На колко си правила свирки? - е.. на 3-ма, кви са тия въпроси?
НО.. тя може да не лъже, но ИСТИНАТА да е, че на първите двама да не е правила свирки, а да е започнала от третия натам..
Последно редактирано от umri : 02-06-2013 на 14:39
Temet Nosce
벨야카
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не, че не се брои, просто не мисля, че трябва да знае за абсолютно всичките ми преживявания. Ако бройката ми е X , хората, на които съм правила орална са Y, и аз му кажа само Х, не мисля, че го лъжа, просто не уточнявам.
Както и той, ако просто се е натискал с някоя, духала му е и т.н. предпочитам да си го запази за него си, не да ми казва.
edit:а това, как може да съм правила френска на човек без да сме правили секс после
ми сещам се за един път, бях девствена, той също, достраша ме и си тръгнах
мина време, не сме пробвали пак и така..
не виждам нещо кой знае колко страшно ,ако бройката не е някаква фрапираща :д
Надявам се а не изпадам в такава ситуация![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ти си ми втори - не се съмнявай във това.![]()
Разбирам да се прави само свирка, без да се стига до секс, но примерно когато момичето не е разположено, но иначе си води редовен сексуален живот с момчето.
Само свирка, без да се стига до секс... никога, не го разбирам. Не го проумявам, дори не си представям в каква ситуация може да стане.
И спря да се върти за миг земята..
Не ми се е случвало. Ако е еднодневка, никога не бих се прецакала просто да духам, вместо да подходя егоистично./Друг е въпроса, че досега не съм имала еднодневки де, но принципно, ако имах, така щях да процедирам.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Няма да ми е много полезен постът, ама изпитвам желание да споделя.
ПАХАХАХАХА, представих си как някво дългокосо девойче се смее зад монитора
Абсолютно.
А причината е:
Именно. Как пък няма да се прецакам така грубо :д
пхах :д Вярваш ли си наистина? *пърха с мигли*
^ защо да не си вярва ? има доста хора (дори повечето от които момчета/мъже) не обичат да знаят и не искат .. не мога да им разбера логиката защо,но не искат да знаят кой е бил преди тях и т.н.
п.с. друг е въпроса че питат,а всъщност не са сиг. дали искат отговора както казах преди
Ми , тя му е гадже , затова тей реагира![]()
maDamn
Е .... не ми се е случвало да правя само свирка. Бахти, аз да не съм благотворителна агенция? :Д
А и не са ме питали насериозно този въпрос никога.То си личи горе-долу по поведението, а точната цифра никога не е била от значение според мен.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more