- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос-жени-бройка-секс-свирки-истина
"колко на брой по-големи от моя са посещавали дупките ти?"
така отговорът винаги ще е задоволителна 0 и всеки друг въпрос маловажен
и се заебаха щастливо!
При ебането не е редно да има нещастни.
Пък и размера се усеща - ще хлопа ли, ще стиска ли...
Grumpy old madman
Не, аз просто като кажете, правила съм свирки на еди колко си без секс и веднага си представям как клечите в някой кенеф и духате на човека Х без повече да го видите. Сори ама явно съм прекалено стар за да схвана смисъла и логиката, моля тия които са го правили да ми кажат една ситуация в която това се случва, че да ми се изясни.
Еми като ме пита колко са ме минали ще му кажа ако толкова иска.А за свирките кво да му казвам като те не са кой знае какво - не е като да са ме ебали, но ако ме пита ще му кажа.
а ако свирките са гърленки?
броим ли ги?
Grumpy old madman
Аз пък не питам този въпрос, защото просто не ме грее, а пък и никоя няма да си каже истината. То жените са педераси с дълги коси и вяра да им нямаш по този въпрос. Важно е да даде, а колко хуя са я чешали е все едно - още един не е проблем.
Да живеят по-ебливите, а по-скромните да го духат.
Последно редактирано от Irti : 02-06-2013 на 19:40
Факт, обаче, че само жените с голяма бройка си я крият.Което силно противоречи на гледната точка "ами не е важно".
Аз на когото е трябвало съм си казвала всичко, никога не ме е притеснявало да си казвам бройката. Но далеч не е това нещо, което може да ми направи силно впечатление.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
дълбоко гърло предстай' си
maDamn
Такова дето те кара да повръщаш. Неука курветина си ти.
Като навлизаме в тези обеснения, да се уточня, че по моите разбирания "свирка" е само и единствено, когато мъжа свърши, а свирка без свършване не е свирка а предигра/лизане/лапане/смукане/духане и т.н.
Но все пак - никога не съм глезила някой с каквито и да било орални ласки, без да ми е бил по-специален и съответно без да водим интимна връзка.
Е, то си е секс.
Просто свирката за мен трябва да има край, иначе просто не е завършена, че да я нарека така.
Ама всеки си има различни разбирания все пак.![]()
Мдаааа ..... повечето се сещате като се ебете да слагате презерватив, но свирката, то не е секс бе, що да слагаме? :Д После що имало толкова болести.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
бройка няма да кажа...не ми звучи нужно, а като повод за скандал/ скарване/ сърдене...защото ако ми настояват да я кажа, ще искам да чуя и на ответната страна и някой ще остане сърдит заради прекалено много опит/ прекалено малко опит/ повече от моите "завоевания"
нали знаете оная приказка - ако искате истина от 1 жена - умножете по 3, на 1 мъж - разделете на 3...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....