.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 211

Интересно, интересно, интересно.

Браво на Вальо за темата, тъкмо форона беше почнал да ми става много скучен.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Факт, обаче, че само жените с голяма бройка си я крият. Което силно противоречи на гледната точка "ами не е важно".

Аз на когото е трябвало съм си казвала всичко, никога не ме е притеснявало да си казвам бройката. Но далеч не е това нещо, което може да ми направи силно впечатление.
    Абсолютно правилно за пореден път.

Иии нека определенията за голяма бройка започнааааат... сега!

П.П. "Свирките не са нищо особено, да не ме е чукал"... фейспалм.

Повече от фен Аватара на greenblood
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Еми като ме пита колко са ме минали ще му кажа ако толкова иска.А за свирките кво да му казвам като те не са кой знае какво - не е като да са ме ебали, но ако ме пита ще му кажа.
    Много ясно че за теб свирките не са кой знае какво. Като ти ги правиш като за добър ден.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus

Grumpy old madman

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Не, аз просто като кажете, правила съм свирки на еди колко си без секс и веднага си представям как клечите в някой кенеф и духате на човека Х без повече да го видите. Сори ама явно съм прекалено стар за да схвана смисъла и логиката, моля тия които са го правили да ми кажат една ситуация в която това се случва, че да ми се изясни.
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    edit:а това, как може да съм правила френска на човек без да сме правили секс после
    ми сещам се за един път, бях девствена, той също, достраша ме и си тръгнах
    мина време, не сме пробвали пак и така..
    не виждам нещо кой знае колко страшно ,ако бройката не е някаква фрапираща :д
    ,
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аз мога да кажа мъжката гледна точко по въпроса джъст кавали, ама не за това се пита.

Иначе напълно нормално е да се поспестява/крие бройката, това е свързано пряко с темата "мъж спи с много жени - е'бач-тарикат, жена спи с много мъже - евтвина к0рва".

Честно казано тези въпроси не водят до нищо хубаво. Поражда се ревност, съмнение и т.н., следва цупене, скандали, но пусто любопитство.
    Аз лично ужасно много мразя да ме питат, даже и приятели като ме питат, пак не обичам. От друга страна, винаги ми е било любопитно, но пък обикновено имам точна преценка за бройката на враго.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Аз мога да кажа мъжката гледна точко по въпроса джъст кавали, ама не за това се пита.

Иначе напълно нормално е да се поспестява/крие бройката, това е свързано пряко с темата "мъж спи с много жени - е'бач-тарикат, жена спи с много мъже - евтвина к0рва".

Честно казано тези въпроси не водят до нищо хубаво. Поражда се ревност, съмнение и т.н., следва цупене, скандали, но пусто любопитство.
    Аз лично ужасно много мразя да ме питат, даже и приятели като ме питат, пак не обичам. От друга страна, винаги ми е било любопитно, но пък обикновено имам точна преценка за бройката на враго.
    Това!
    Пък и не виждам какво му влиза в работата колко са ми вдигали краката и на колко съм лапала.Минало заминало.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Няма да ми е много полезен постът, ама изпитвам желание да споделя.
    ПАХАХАХАХА, представих си как някво дългокосо девойче се смее зад монитора
    Верно съм дългокоса, даже мисля да си снимам косището и да пусна снимка в Козметика и диети Та в тоя ред на мисли- живея с моя и от *известно време насам* не съм девойче

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    питате ли "А моят нали е най-голям?!"
    По-скоро въпросите са заобиколни дали е доволна, дали има част от тялото, която би променила, etc. Правите се на умрели лисици вие, мъжете.

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Е .... не ми се е случвало да правя само свирка. Бахти, аз да не съм благотворителна агенция? :Д
    Е те това ми напълни душата!

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Еми като ме пита колко са ме минали ще му кажа ако толкова иска.А за свирките кво да му казвам като те не са кой знае какво - не е като да са ме ебали, но ако ме пита ще му кажа.
    Официално потресена! Дано не го мислиш сериозно.

Толкова ми се щеше един ден да имам дъщеря, ама като чета тая тема, ми се изправят косите... Не знам кой е сбъркал и къде, ама лихвите ще ги плащат част от включилите се.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    На мен ми изглежда странно... Тъй де... за какво? Едва ли изпитвате голям кеф от лапането на пишки, които не са на някой по-важен така. Мен ми харесва да му гледам на моя лицето, да усещам, че му харесва... Ама на някой случаен? Нееее...

Петя, по случайност и аз съм на твоето мнение. Ако не е свършил, не го броя за свирка, а за начало на секс просто.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Толкова ми се щеше един ден да имам дъщеря, ама като чета тая тема, ми се изправят косите... Не знам кой е сбъркал и къде, ама лихвите ще ги плащат част от включилите се.
    Същото.
    Не мисля, че ще искам да чета форумите, в които пишат тя и връстниците й :д

Цитирай Първоначално написано от психопат
    Ще ми е интересно да я чуя.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Петя, по случайност и аз съм на твоето мнение. Ако не е свършил, не го броя за свирка, а за начало на секс просто.
    Ми нали - не може да го лапаш/смучеш/ближеш и т.н. за 30-40 секунди и да кажеш, че е си му направила свирка. Някак е незавършен процеса

P.S: Хората, които са на различно мнение ми е много интересно, ако някак си доставят "по-специални ласки" на нечий х*й за 5 секунди(обичайно приемаме, че е част от предиграта), това свирка ли е?!

P.S.2: Rabalka: "за свирките кво да му казвам като те не са кой знае какво - не е като да са ме ебали"

Тъжното е, че Rabalka е 15-годишно момиче и разсъждава по тоя начин. Не си представям племенниците ми и един ден децата ми да говорят/мислят/правят такива простотии. Просто ми се изправя косата.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    София
    Мислех, че е на 14.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    пространството на Дисе
    ^То понеже разликата е огромна

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

В профила и пише 15, което значи, че е максимум на толкова.
    Не знам, и аз съм вършила разни простотии, ама .. като знам как съм виждала около мен да затъват и как съм се измъквала на косъм, не искам децата ми да растат в такава среда. То ще е още по-зле след 20тина години.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Абе тя и на 17-18 да беше, пак щеше да е адски жалко, публично да се хвали(тя буквално изглежда сякаш се гордее), че прави много свирки.

Не е въпроса до количеството, а до отношението , че нищо не е това и все едно като здрасти. Аз колкото и да съм разкрепостена да кажем, не мога да го приема това. Точно си го представям както каза draid в някое междублоково пространство, до контейнера как се е навела и му духа. Или едно момче в дискотека като ми беше казал да съм отидела с него в тоалетната и си вярваше! За да си вярва, явно има и съгласни.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^То понеже разликата е огромна
    Да де.

Аз си мисля, че с повечко разговори и с нормална среда едва ли децата ни ще имат този проблем. Всяко дете го трясва пубертета, но някои си остават с ума все пак. Аз предпочитам да не знам за грешките, които ще допуснат моите, а съм убедена, че ще има такива, както с всяко дете.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Не мисля, че е само до родителите. Типът момичета, който обсъждате според мен, просто се кефят на "вниманието", което получават от батковците и се имат за голямата работа по тоя случай.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Да де.

Аз си мисля, че с повечко разговори и с нормална среда едва ли децата ни ще имат този проблем. Всяко дете го трясва пубертета, но някои си остават с ума все пак. Аз предпочитам да не знам за грешките, които ще допуснат моите, а съм убедена, че ще има такива, както с всяко дете.
    Дано грешките не включват гинекологични кабинети.
    И като не знаеш, как ще помогнеш? Точно пък щото като бях по-малък слушах дъртия и бая верни неща е казвал. Не е като да съм го слушал за всичко, но ми е било от помощ.

детето..
    ако е момче - да ебе
    момиче - след брака
    Temet Nosce

벨야카

Град
    пространството на Дисе
    ^Лошото е, че за последните два реда плащат жените. Голяма рядкост е да видиш мъж с рак на пениса, но този на маточната шийка изобилства.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    детето..
    ако е момче - да ебе
    момиче - след брака
    Много мъдро.
    Дано не го мислиш наистина.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    София
    Уау. Дълбоко ме съмнява дете, расло с мен да стигне до гинекологичен кабинет. Въпросът е да му говориш, да сте приятели и да може да почувства, че не му даваш сухи родителски наставления, а истински искаш да помогнеш.

момиче - след брака
    Такава простотия е една от най-сигурните предпоставки един ден дъщеря ти да има неуспешен и много нещастен брак, както и трудно детство, комплекси, изкривен поглед над нещата и известна омраза към родителя. Никога не бих накарала мое дете да чака до брак, за да види какво е секс. Не говорим да се праска с всеки на 13, нека е ясно. Обаче, няма по-голяма измишльотина от чакането до женитба.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Гинекологичният кабинет не значи непременно проблем, моля ви се. Всяка отговорна жена се преглежда редовно без да има оплаквания.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си