- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос-жени-бройка-секс-свирки-истина
Интересно, интересно, интересно.
Браво на Вальо за темата, тъкмо форона беше почнал да ми става много скучен.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз мога да кажа мъжката гледна точко по въпроса джъст кавали, ама не за това се пита.
Иначе напълно нормално е да се поспестява/крие бройката, това е свързано пряко с темата "мъж спи с много жени - е'бач-тарикат, жена спи с много мъже - евтвина к0рва".
Честно казано тези въпроси не водят до нищо хубаво. Поражда се ревност, съмнение и т.н., следва цупене, скандали, но пусто любопитство.
Аз лично ужасно много мразя да ме питат, даже и приятели като ме питат, пак не обичам. От друга страна, винаги ми е било любопитно, но пък обикновено имам точна преценка за бройката на враго.![]()
Верно съм дългокоса, даже мисля да си снимам косището и да пусна снимка в Козметика и диетиТа в тоя ред на мисли- живея с моя и от *известно време насам* не съм девойче
По-скоро въпросите са заобиколни дали е доволна, дали има част от тялото, която би променила, etc. Правите се на умрели лисици вие, мъжете.
Е те това ми напълни душата!
Официално потресена! Дано не го мислиш сериозно.
Толкова ми се щеше един ден да имам дъщеря, ама като чета тая тема, ми се изправят косите... Не знам кой е сбъркал и къде, ама лихвите ще ги плащат част от включилите се.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
На мен ми изглежда странно... Тъй де... за какво? Едва ли изпитвате голям кеф от лапането на пишки, които не са на някой по-важен така. Мен ми харесва да му гледам на моя лицето, да усещам, че му харесва... Ама на някой случаен? Нееее...
Петя, по случайност и аз съм на твоето мнение.Ако не е свършил, не го броя за свирка, а за начало на секс просто.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ми нали - не може да го лапаш/смучеш/ближеш и т.н. за 30-40 секунди и да кажеш, че е си му направила свирка. Някак е незавършен процеса
P.S: Хората, които са на различно мнение ми е много интересно, ако някак си доставят "по-специални ласки" на нечий х*й за 5 секунди(обичайно приемаме, че е част от предиграта), това свирка ли е?!
P.S.2: Rabalka: "за свирките кво да му казвам като те не са кой знае какво - не е като да са ме ебали"![]()
![]()
Тъжното е, че Rabalka е 15-годишно момиче и разсъждава по тоя начин. Не си представям племенниците ми и един ден децата ми да говорят/мислят/правят такива простотии. Просто ми се изправя косата.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мислех, че е на 14.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
^То понеже разликата е огромна![]()
![]()
![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
В профила и пише 15, което значи, че е максимум на толкова.
Не знам, и аз съм вършила разни простотии, ама .. като знам как съм виждала около мен да затъват и как съм се измъквала на косъм, не искам децата ми да растат в такава среда. То ще е още по-зле след 20тина години.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Абе тя и на 17-18 да беше, пак щеше да е адски жалко, публично да се хвали(тя буквално изглежда сякаш се гордее), че прави много свирки.![]()
Не е въпроса до количеството, а до отношението , че нищо не е това и все едно като здрасти. Аз колкото и да съм разкрепостена да кажем, не мога да го приема това. Точно си го представям както каза draid в някое междублоково пространство, до контейнера как се е навела и му духа. Или едно момче в дискотека като ми беше казал да съм отидела с него в тоалетната и си вярваше! За да си вярва, явно има и съгласни.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да де.
Аз си мисля, че с повечко разговори и с нормална среда едва ли децата ни ще имат този проблем. Всяко дете го трясва пубертета, но някои си остават с ума все пак. Аз предпочитам да не знам за грешките, които ще допуснат моите, а съм убедена, че ще има такива, както с всяко дете.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Не мисля, че е само до родителите. Типът момичета, който обсъждате според мен, просто се кефят на "вниманието", което получават от батковците и се имат за голямата работа по тоя случай.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Дано грешките не включват гинекологични кабинети.
И като не знаеш, как ще помогнеш? Точно пък щото като бях по-малък слушах дъртия и бая верни неща е казвал. Не е като да съм го слушал за всичко, но ми е било от помощ.
детето..
ако е момче - да ебе
момиче - след брака
Temet Nosce
벨야카
^Лошото е, че за последните два реда плащат жените. Голяма рядкост е да видиш мъж с рак на пениса, но този на маточната шийка изобилства.
Уау. Дълбоко ме съмнява дете, расло с мен да стигне до гинекологичен кабинет. Въпросът е да му говориш, да сте приятели и да може да почувства, че не му даваш сухи родителски наставления, а истински искаш да помогнеш.
Такава простотия е една от най-сигурните предпоставки един ден дъщеря ти да има неуспешен и много нещастен брак, както и трудно детство, комплекси, изкривен поглед над нещата и известна омраза към родителя. Никога не бих накарала мое дете да чака до брак, за да види какво е секс. Не говорим да се праска с всеки на 13, нека е ясно. Обаче, няма по-голяма измишльотина от чакането до женитба.момиче - след брака
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Гинекологичният кабинет не значи непременно проблем, моля ви се. Всяка отговорна жена се преглежда редовно без да има оплаквания.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."