- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос-жени-бройка-секс-свирки-истина
Е да де, ама е къде къде по-гадно не някоя да му прай свирки, а той да я задоволява нея.
В смисъл - не може да сравнявате изневяра на момиче, изразяваща се в правенето не свирка и изневярата на момче, изразена в "получаването" на свирка.
За да е реално съпоставянето е: момче - шпакла и момиче - свирка
Иначе, че си е на "сбогом" е ясно, просто едното наранява повече егото.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Интересна тема.И аз се бях замислил преди време , когато се бяхме събрали с моя най-добър приятел , първата му приятелка и моята приятелка и играехме на истината или риска.За наша неприятна изненада броят на момчетата , с които бяха спали беше 5 + , а на които са духали почти двоен.Обеснявам си го с това , че при правилна нагласа може да я накараш да ти духа , ако няма терен за повече.
За мен е все едно, дали момичето ще прави,дали момчето ще получава...все за мен си е един вид изневяра.
maDamn
SpiritInBlack значи за тях 5+ е трагедия, а ти се изкарваш сякаш твоите са били 500 ? :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не съм казала, че не е изневяра, нито че бих направила компромис и да го простя и загърбя!
Обаче да ѝ прави кефа на няква си, за мен би значело много повече, отколкото да си засища неговия апетит.
Моето мнение си е такова(като по чудо май само SisiStrange ме разбира), нито Ви го налагам, нито бих приела вашето.
Не е виц, аз не виждам нищо смешно в тва.
Ама навлизаме в много друга вода и пак ще се подхване старата сексистска тема.
maDamn
А мен приятелят ми ме награби, защото казах, че намирам други хора от мъжки пол за атрактивни. xD
Изневярата си е все изневяра. Свирка, вагинален, анален - все си е изневяра. То и целувката пак си е изневяра.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
жалка история.
Ако всяка ти връзва на тебе и подобията ти, не смяташ ли, че 5 даже им е ТВЪРДЕ малко. Не си пич. Пич си ако се отнасяш с всяка както подобава - добре или зле. Не си пич с навъртането на некачествени бройки. Само ти се сбърква ценностната система, при теб го виждаме вече.
За мен чувствата са най-голямата изневяра, дори да не са консумирани по какъвто и да било начин.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Нали пък и сериозната приятелка толкова много ще ти даде, че да не можеш да живееш без нея и ехееее то е имание да си във връзка, а каква голяма полза има от нея - чудо невиждано. Банално и скучно чудо. Дали ще лапаш на човек, който го знаеш от дни или години е все тая. На него не му пука.. пишката е в твоята уста.
![]()
Не съм съгласен, но няма да спорим. Няма момичета и момичета, а има просто жени.. нужни, за да си развиваш някой работи.. обикновени, еднакви в едно или друго отношение жени. Никоя не е специална.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ами то въпроса е с колко си правила секс.Свирката не е секс.
И аз не съм правила само свирки,освен ако не е на партньора ми с който сме имали сексуални взаимоотношения.Не знам как се навивате само да им духате,особено ако не сте и правили секс с това момче преди това....Ужас!Вие какво получавате в случая?
Канисе...вече си банален ,ходи вдигай!
maDamn
фарлиам пайджина пуфсичко иго фдигъм!
Grumpy old madman