.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 211
    Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Само за мен една целувка ли е достатъчно да го сметна?! Сми...всичко от целува нататък и къча в задника.
    Е да де, ама е къде къде по-гадно не някоя да му прай свирки, а той да я задоволява нея.
    В смисъл - не може да сравнявате изневяра на момиче, изразяваща се в правенето не свирка и изневярата на момче, изразена в "получаването" на свирка.
    За да е реално съпоставянето е: момче - шпакла и момиче - свирка

Иначе, че си е на "сбогом" е ясно, просто едното наранява повече егото.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Е да де, ама е къде къде по-гадно не някоя да му прай свирки, а той да я задоволява нея.
    В смисъл - не може да сравнявате изневяра на момиче, изразяваща се в правенето не свирка и изневярата на момче, изразена в "получаването" на свирка.
    За да е реално съпоставянето е: момче - шпакла и момиче - свирка

Иначе, че си е на "сбогом" е ясно, просто едното наранява повече егото.
    Напротив, все едно е. Все едно е дали е само свирка, само лизане, или само вагинален, или само анален, или всичко заедно. Пак е изневяра. Не знам кое момиче ще си каже "ааа то е било само свирка.. айде от мен да мине."
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Интересна тема.И аз се бях замислил преди време , когато се бяхме събрали с моя най-добър приятел , първата му приятелка и моята приятелка и играехме на истината или риска.За наша неприятна изненада броят на момчетата , с които бяха спали беше 5 + , а на които са духали почти двоен.Обеснявам си го с това , че при правилна нагласа може да я накараш да ти духа , ако няма терен за повече.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    За мен е все едно, дали момичето ще прави,дали момчето ще получава...все за мен си е един вид изневяра.
    maDamn

SpiritInBlack значи за тях 5+ е трагедия, а ти се изкарваш сякаш твоите са били 500 ? :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Напротив, все едно е. Все едно е дали е само свирка, само лизане, или само вагинален, или само анален, или всичко заедно. Пак е изневяра. Не знам кое момиче ще си каже "ааа то е било само свирка.. айде от мен да мине."
    Не съм казала, че не е изневяра, нито че бих направила компромис и да го простя и загърбя!
    Обаче да ѝ прави кефа на няква си, за мен би значело много повече, отколкото да си засища неговия апетит.
    Моето мнение си е такова(като по чудо май само SisiStrange ме разбира ), нито Ви го налагам, нито бих приела вашето.

Не съм казала, че не е изневяра, нито че бих направила компромис и да го простя и загърбя!
    Обаче да ѝ прави кефа на няква си, за мен би значело много повече, отколкото да си засища неговия апетит.
    Моето мнение си е такова(като по чудо май само SisiStrange ме разбира ), нито Ви го налагам, нито бих приела вашето.
    И аз не налагам моето, коментираме си просто.. за мен са равнозначни.

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    И аз не налагам моето, коментираме си просто.. за мен са равнозначни.
    Наистина ли ти било еднакво гадно, ако гаджето ти си е забило някоя к*рвентия да му духа, и ако той е лизал някоя, без да получи нищо в замяна?

Не знам, мен би ми било къде къде по-гадно, въпреки че реално не мисля, че би се случило.

Наистина ли ти било еднакво гадно, ако гаджето ти си е забило някоя к*рвентия да му духа, и ако той е лизал някоя, без да получи нищо в замяна?

Не знам, мен би ми било къде къде по-гадно, въпреки че реално не мисля, че би се случило.
    Да, същото е. Защото тая, която му духа не му е свалила гащите на сила. Той е поискал, съгласил и тн. Все еднакво ми е дали нечии устни са докосвали хуя му, или той е докосвал нещо друго с неговите.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    SpiritInBlack значи за тях 5+ е трагедия, а ти се изкарваш сякаш твоите са били 500 ? :Д
    И да искам не мога да ти кажа точно с колко момичета съм спал , но никога целта ми не е била да се доближавам до 500 : ) И 2те са курви , но тва не ме бърка.Нали знаеш вица за ключа и ключалката и защо , ако спиш с мн момичета , си пич : )

Град
    Beyond reality
    Не е виц, аз не виждам нищо смешно в тва.
    Ама навлизаме в много друга вода и пак ще се подхване старата сексистска тема.
    maDamn

А мен приятелят ми ме награби, защото казах, че намирам други хора от мъжки пол за атрактивни. xD
    Изневярата си е все изневяра. Свирка, вагинален, анален - все си е изневяра. То и целувката пак си е изневяра.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    И да искам не мога да ти кажа точно с колко момичета съм спал , но никога целта ми не е била да се доближавам до 500 : ) И 2те са курви , но тва не ме бърка.Нали знаеш вица за ключа и ключалката и защо , ако спиш с мн момичета , си пич : )
    жалка история.
    Ако всяка ти връзва на тебе и подобията ти, не смяташ ли, че 5 даже им е ТВЪРДЕ малко. Не си пич. Пич си ако се отнасяш с всяка както подобава - добре или зле. Не си пич с навъртането на некачествени бройки. Само ти се сбърква ценностната система, при теб го виждаме вече.

За мен чувствата са най-голямата изневяра, дори да не са консумирани по какъвто и да било начин.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    spiritinblack,
    да имаш някоя за една вечер (да ти духа, да я чукаш и да си ходи) е лесно, трудното е да намериш някоя , която ще ти даде много повече и да я задържиш до себе си
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    spiritinblack,
    да имаш някоя за една вечер (да ти духа, да я чукаш и да си ходи) е лесно, трудното е да намериш някоя , която ще ти даде много повече и да я задържиш до себе си
    Нали пък и сериозната приятелка толкова много ще ти даде, че да не можеш да живееш без нея и ехееее то е имание да си във връзка, а каква голяма полза има от нея - чудо невиждано. Банално и скучно чудо. Дали ще лапаш на човек, който го знаеш от дни или години е все тая. На него не му пука.. пишката е в твоята уста.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Нали пък и сериозната приятелка толкова много ще ти даде, че да не можеш да живееш без нея и ехееее то е имание да си във връзка, а каква голяма полза има от нея - чудо невиждано. Банално и скучно чудо. Дали ще лапаш на човек, който го знаеш от дни или години е все тая. На него не му пука.. пишката е в твоята уста.

има момичета и момичета.
    а и ако се задържаш с някоя не повече от месец и единственото , което търсиш е секс не виждам как може да преценяваш дали и колко би могла да ти даде някоя.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Irti
    Не съм съгласен, но няма да спорим. Няма момичета и момичета, а има просто жени.. нужни, за да си развиваш някой работи.. обикновени, еднакви в едно или друго отношение жени. Никоя не е специална.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Само за мен една целувка ли е достатъчно да го сметна?! Сми...всичко от целува нататък и къча в задника.
    не само ти... от целувка нататък - влез,събуй се и излез

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    има момичета и момичета.
    а и ако се задържаш с някоя не повече от месец и единственото , което търсиш е секс не виждам как може да преценяваш дали и колко би могла да ти даде някоя.
    Нищо не се знае с абсолютна точност в битието ни. Случват се разни неща по всяко време и могат да обърнат погледа ти над хората като цяло - включително и човек до теб.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Толкова ми се щеше един ден да имам дъщеря, ама като чета тая тема, ми се изправят косите... Не знам кой е сбъркал и къде, ама лихвите ще ги плащат част от включилите се.
    И на мен, но сега си мисля, че ако имам и се случи такава като оная пикла, ще я лежа после ...

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Ами то въпроса е с колко си правила секс.Свирката не е секс.
    И аз не съм правила само свирки,освен ако не е на партньора ми с който сме имали сексуални взаимоотношения.Не знам как се навивате само да им духате,особено ако не сте и правили секс с това момче преди това....Ужас!Вие какво получавате в случая?

Супер фен Аватара на minchorna
    Получават запълване на устната кухина ^_^

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Вие какво получавате в случая?
    пайаджина фостата плоучват
    Grumpy old madman

Град
    Beyond reality
    Канисе...вече си банален ,ходи вдигай!
    maDamn