- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цветна бременност?
- Гади ми се.
- Боли ме корема. По различно време, на различно място.
- Като ям имам yсещането, че ще повърна.
- Не съм го правила отпред, само отзад. Но той свърши там последния път..
- В цикъл съм, от 4 дена.
Нещо да е станало? ...
Много съм у филма. :ххххххх
Нищо ти няма,заради менструацията е.
maDamn
Ако ти е нормално кръвотечението(цвят, количество, съсиреци...) няма за какво да се тревожиш.
Може и да е някой вирус, ама и аз мисля, че е от менструацията.
Цвят-същия.
Малко по- малко е, като количество.
Преди най- много 2 часа да ме боли корем, а сега- 3 дена не спира О.о
Ох,не се панирай.
При мен цвета и количеството са по-малко. Подрани ми с 9 дни и все пак знам,че нищо ми няма, освен факта,че съм настинала и се бухам с хапове.
Не си набивай филми,щото и това оказва влияние.
maDamn
Е, пий нещо за болките.
Доколкото съм чела при цветната бременност освен цвета и количеството, няма съсиреци, както при обикновената менструация, но няма как да забременееш от свършване в дебелото черво!
Преди време пих за менструални болки Бусколизин - голяма грешка беше, не само, че не ми минаха, а и стана по-зле, така че, внимавай какво (ще)приемаш за болките и как ти понася!
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-06-2013 на 16:24
Вероятността да си бременна е ОГРОМНА, отиди и купи поне 3 хапчета ескапел, изяж ги и после направи тема, дали случайно още не си бременна.
И стига с тая цветна бременност, чуете нещо и веднага е при вас това, следващият път като те ухапе комар се притеснявай да не си хванала малария.
Нищо ти няма, споко, пий нещо за болките.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
На мен лично ми помага No-Spa.. въпреки, че са доста слаби, помагат ми повече отколкото Нурофен.
Не си бременна.
Дрън-дрън
И аз не мисля,че си бременна.И не го мисли толкова,че аз така веднъж се бях притеснила,да не съм в цветна бременност,че от толкова сдух цикъла ми спря на 2рия ден(по принцип ми е по 5 дена).