- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само за момичета!
Имате ли вибратор?Бихте ли искате да имате?Как бихте се почувствали, ако приятелят ви/гаджето ви подари подобен подарък за Коледа?
Нямам вибратор, не бих отказалаПървоначално написано от zliat
И ще ми стане готино, ако гаджето ми ми подари такова чудо
![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
И аз нямам,но и не искам приятелят ми си е достатъчно.А за подаръка бих се засмяла,но след това да ми даде истинския подарък това вече ще ме зарадва много повече
Нямам,но бих искала за времето, когато не мога да съм с приятеля си и предпочитам аз да си го купя. А ако ми подари вибратор за Коледа ще се чудя какво му е промило мозъка така сериозно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от zliat
Нямам,но бих искала да имам за Коледа,ако ми подари такъв подарък няма да ми е много приятно.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Щом те видя и...![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Нямам, а ако ми подари, ще го убия, че е дал 30лв+ за глупости![]()
Да ми купи една платка хубава рам памет, кви са тия вибратори![]()
Иначе, ако все пак ми подари, ще се зарадвам, защото е мило да ти подаряват неща и сигурно ще го ползвам![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Подкрепям тва за рам паметта и с двете ръцеПървоначално написано от NomNomNom
И без тва лап топа има слотове за още 6 гб + тея дето си ги има сега ще стане резачка
![]()
Nomnomnom,за кв'o ти е вибратор като си имаш жив пулсиращ***![]()
Последно редактирано от krem4et0 : 12-04-2011 на 06:40 Причина: Цензура
нямам вибратор,искам да имам,но не бих искала да е от гаджето ми![]()
ако ми подари тва,и то точно за Коледа, ще му го навра в задника
Най-много да го питам това общ подарък и за двамата ли е![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Първоначално написано от naksdy
Не бъдете толкова брутални.Първоначално написано от denzito
Не стига,че ще се черви пред продавачката в магазина,
пък и отзад да му влиза.
Хъъъм. В неговия случай вероятно ще е на бъзик, а ако не е... донякъде ще е мило, че нещото ще се "грижи" за мен, докато него го няма.Като подарък за Коледа обаче идеята не ми се вижда добра.
Нямам,може би и бих се пръснала от смях,но със сигурност няма да го върна
![]()
![]()
Нямам, но сто процента ще си купя :Д
И ще е супер странен, но готин, може би подарък..
Въпреки че може да се тълкува по няколко начина това, но все пак той иска да ме направи щастлива, така че..![]()
Нямам и може и да си взема. Споделих идеята с приятеля ми и той не е никак очарован , чувства се заменен
. Макар , че с връзка от разстояние няма как.
Той: ти си необвързана, аз също .. започвам да си мечтая Тя: Ти си прекалено грозен за мен , мечтата СВЪРШИ !!
Мен това притеснява......Първоначално написано от Shadowlight
![]()
хахахимам вибратор и ми го подари гаджето ми
![]()
Всичко което ме убива ме праве по-силна !!
НЕ МИ ПУКА ЗА МНЕНИЕТО НА ОКОЛНИТЕ!!
АЗ СЪМ СИ АЗ И КОЙТО НЕ МЕ ПОНАСЯ - ДА СЕ ИЗНАСЯ!!![]()
![]()
Нямам, макар и да ми се иска да имам. Но не мисля, че е подходящо да подариш такова нещо на приятелката си, още по-малко за Коледа. Ако много поискам да си купя, ще си взема сама.![]()
Свършиха ли пенисите,че трябва да се обръщат към тези изкуствени предмети?
Имам си вибратор и си го ползвам.Гаджето ми знае и даже съм си поръчала новичък за коледаКакви са тия глупости,че са свършили пенисите,бла бла..Вибраторът си е за мастурбация и като гаджето го няма е доста по добре да се ''обръщам'' към вибратора си отколкото към истински ***.
Последно редактирано от krem4et0 : 12-04-2011 на 06:42 Причина: Цензура
Believe in yourself.