.
Отговор в тема
Страница 45 от 61 ПървиПърви ... 3541424344454647484955 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 1524
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Вероника решава да умре не е нищо особено.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Хорхе Букай е по-тъп и от Паулу Коелю, не си губи времето изобщо.
    Everything changes, but beauty remains ...

Прочетох "Крадецът на книги" и съм впечатлена.След такъв тип книги винаги ми е било трудно да избера следващата,защото всичко ще бледнее.Ето и един цитат:

Of course, I’m being rude. I’m spoiling the ending, not only of the entire book, but of this particular piece of it.
    I have given you two events in advance, because I don’t have much interest in building mystery. Mystery bores
    me. It chores me. I know what happens and so do you. It’s the machinations that wheel us there that aggravate,
    perplex, interest, and astound me.
    There are many things to think of.
    There is much story.

Град
    София, България
    ^Крадецът на книги ми е любимото четиво! Няма толкова запленяваща и сърцераздирателна книга.

Излезе и филм по нея миналата година. Не мога да се накарам да го гледам :Д

Ох,и аз.Макар че видях актьорите и единствено Liesel и Rudy ми съвпадат с представите.Даже са точно както си ги представях хах..
    Аз обаче съм си наумила,че ще го гледам и ще е скоро.

он: Колебая се м/у A thousand splendid suns и Майстора и маргарита. Най-вероятно ще започна от Хосейни.Чела съм много положителни отзиви за Булгаков,но нещо нямам настроение сега за него,а не обичам да започвам да чета нещо "насила".

Град
    София, България
    Малее, ъпвам темата да не се губи.

Мега фен Аватара на 102
    нетипично за мен започнах две книги едновременно да чета
    вакантен пост на харипотърката и престиж по която е едноименния фиум
    и двете са интересни ама тряа да реша коя първо да завърша

Мега фен Аватара на Dagichka
    бутнах си под леглото книгата "Защо мъжете не чуват, а жените не могат да се ориентират по карта" на Пийз и сега не мога да я измъкна, че е в дъното, аааааа :@ доста интересна книжка, хем фактология има, хем е написана с хумор
    междувременно докато я измъкна започнах "Тетрадка по всичко" на Дамян Дамянов. ах, прелестна е

Мега фен Аватара на 102
    защо мъжете могат, а жените не могат да си изкарат книгата изпод леглото

Мега фен Аватара на ameli
    Прочетох "Вината в нашите звезди", не беше лоша. Изгледах трейлъра на филма и изглежда, че ще бъде хубава адаптация. Нямам търпение.

Иначе сега чета "Фирмата" на телефона и за един ден я преполових, та почнах да се чудя дали не е някакъв съкратен вариант или аз чета твърде бързо ;д

Прочетох "Фирмата", както и "За мишките и хората".
    Мисля да почвам "12 years a slave", ако не намеря нещо друго.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    защо мъжете могат, а жените не могат да си изкарат книгата изпод леглото
    ама ама.. :с

започнах да чета и "Траектория от един живот към друг" на Пако Рабан

От мнооого време не съм писала в темата. Сега чета 1984. Първата част ми беше много интересна, обаче втората ме разочарова и от два дена не съм чела. Искам да я свършвам, че ми се чете фентъзи. Иначе днеска почнах един комикс - Sandman на Neil Gaiman. Бързо се чете, обаче съм още в началото и не мога много да схвана кво точно се случва. Така де, колкото повече чета, толкова повече разбирам и става по-интересно.

Някой ,който е чел ''Мартин Идън'',да даде мнение за книгата!

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Прочетох "Яж, моли се и обичай".
    Не съм очаквала нищо особено и книгата оправда очакванията ми - пропита е с американски клишета. Много повърхностна.
    Започвам "Сто години самота". Дано тя не ме разочарова.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от Kukuto Виж мнението
    Някой ,който е чел ''Мартин Идън'',да даде мнение за книгата!
    Нищо особено. :Д

Голям фен Аватара на Barbie47
    Вчера завърших "Хартиени градове" на Джон Грийн и планирам да се прехвърля малко на Агата Кристи, а след това започвам "Параграф 22". Някой чел ли е нещо на Ерих Фром?

Прочетох "Черно кафе" и типично за Агата Кристи нямам никакви забележки. Този жанр, и по-точно нейните книги, мога да чета постоянно.
    В момента захващам Like the following river [Paulo Coelho]. Като цяло не съм голям фен на Коелю и се надявам да не я зарежа...

Голям фен Аватара на Barbie47
    Минавам да се отчета със страхотни впечатления от "Убийство на игрището за голф", А.Кристи. Смятам да започна "Параграф 22", но след това задължително ще прочета още нещо на Агата Кристи. Обичам книгите, които не ми позволяват да се откъсна от тях, и дори хранейки се, да осъзная, че държа лъжицата в ръка от 15 минути

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Някои да е чел книги на Том Кланси (Tom Clancy) ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    50 нюанса сиво първата книга прочетох, другите две как са ? за сега ми хареса, различна е ;д дразни ме на моменти как повтарят едни и същи реплики,ама ..
    Сега почвам ,,Момиченцето на Адел'' : )
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Бях планена от "Игрите на глада". От както започнах да я чета, Катнис ми стана доста близка - разбирания, начин на мислене...
    С голямо желание изчетох трилогията на един дъх. А сега ми е много тъжно, че свърши. :'(
    Затова реших да се опитам да я популяризирам, чрез сайт: hungergames-bg.alle.bg
    и tumblr: hungergamesbulgaria
    Горещо ви я препоръчвам! <3

Повече от фен Аватара на Falstad
    Последно прочетох Спартак на Рафаело Джованьоли. Страхотна книга,като изключим,че поне по веднъж на страница се среща израза " Херкулесовско телосложение или мишци "

"Параграф 22" го бях почнала преди време, но нещо не ми хареса и една от книгите, които се броят на едната ми ръка да не съм прочела.

Чета "50 нюанса сиво" между другото, като съм на кеф, като не ми се обременява с тежки книги.. ами много е плоска - непрекъснато се повтаря едно и също, героите са ми скучни, ама става за губене на време. Може би просто още не съм стигнала до интересната част ;д

Прочетох "The scarlet letter", но трябваше да я мина изключително бързо и намерих някакво книжле 100 странички, ниво В1-В2, сладурско беше, че и с картинки

Почнах "Looking for Alaska", но още не ме е грабнала сякаш.. ох, трябва да спра да се хващам за твърде много неща едновременно

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от rosi_to Виж мнението
    Бях планена от "Игрите на глада". От както започнах да я чета, Катнис ми стана доста близка - разбирания, начин на мислене...
    Аз пък най-близък почувствах Хеймич, въпреки, че въобще не откривам себе си в неговия герой.

Сега чета The book thief и сборник от разкази на Кинг, но му забравих заглавието.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си