.
Отговор в тема
Страница 47 от 61 ПървиПърви ... 3743444546474849505157 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 151 до 1 175 от общо 1524
    Мега фен Аватара на xoxi
    Подсетихте ме, че няма да е зле скоро да препрочета Малкият принц...

Голям фен Аватара на Leticcia
    Хора, а някой от вас чел ли е Норбеков?
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Momicheto:) Виж мнението
    Спешно! Ми трябват мнения за книги от Паулу Коелю. Моля, нека всеки, който е прочел нещо негово, или като цяло за автора, да изкаже впечатленията си. : )
    Алеф и Вещицата от Портобело

първата не беше лоша. втората става само за губене на време на плажа.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

По-философски, да, но никога не са ме карали наистина да се замисля зад нещо, което до преди съм в била грешка или не съм осъзнавала изобщо.
    Мх.

"Ние не сме добри или лоши, казва Женя, ние сме такива, каквито ни правят нашите избори."
    Moжете ли да опонирате на този цитат???

anonymous708973
    Guest
    Абе, всъщност "добър" и "лош" е субективно понятие.
    Моят избор може да се види безкрайно безсъвестен на някого, но да е най-логичният изход от ситуация аз мен.
    И обратното.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    И Букай ми е скучен. Едно 90% от нещата са очевидни и просто написани.
    С две ръце се подписвам под това. Дадох им шанс, еми, не стана. На инат довърших Захир и Пътят на щастието.
    Не бих повторила.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Подсетихте ме, че няма да е зле скоро да препрочета Малкият принц...
    Четох я миналата година по това време.
    Толкова противна и тъпа ми беше в училище, а на този акъл ми се стори невероятна. <3

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Зайче..
    Какво мислите за книгата 'Не без дъщеря ми'? Мисля да си я поръчам. Казват, че филма бил много хубав, но аз мисля да пробвам с книгата. Та, някой чел ли я е? (:
    http://ask.fm/iwwkaa

Някой чел ли е нещо от новите български автори (Захари Карабашлиев, Калин Терзийски, Георги Господинов и т.н.) ?
    Ако да какво и хареса ли ви?

Мега фен Аватара на Dagichka
    чела съм "Душа назаем" на Тихомир Димитров и беше страхотна. мераклийка съм и на "18% сиво" и "Физика на тъгата", ама нямам пари в момента да си ги купя :с

препоръчайте ми някоя книга, нещо тип П. Г. Удхаус, моля :3

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    На Калин Терзийски прочетох две. Много го хвалят, обаче аз не намирам нищо в него.

Почнах Сиянието тия дни. Винаги като ще имам изпити почвам да чета и отделна литература. Голямо съм шмате...

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от WPotter Виж мнението
    Някой чел ли е нещо от новите български автори (Захари Карабашлиев, Калин Терзийски, Георги Господинов и т.н.) ?
    Ако да какво и хареса ли ви?
    На Карабашлиев съм чела 18% сиво.
    Очаквах много повече от книгата, но като цяло е хубава, по-различна като стил и замисъл.
    Точно онзи ден се сетих за нея и осъзнах, че не помня какъв беше края на цялата история, а я четох преди 1-2 месеца. Помня само, че към края вече се случваха супер неочакваните /от читателя/ неща. Началото определено е по-добро обаче. Въпреки, че историята е динамична, разказана е по абсолютно непретенциозен начин. Основно ми хареса това, че проследява как се оправя един българин в Америка. xD Има забавни моменти, има тъжни моменти, има всичко.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Книгите на Коельо и Букай са подходящи за разни кифлички, които не умеят да схванат смисъла на един текст и трябва всичко да е обяснено в книгата, а и да има от къде да се взимат цитати, за да ги постват в фейсбук! ;д

Супер фен Аватара на Jaune
    18% сиво препоръчвам, въпреки че доста хора твърдят, че е комерсиална.
    На ГГ съм чела почти всичко, за мен Физика на тъгата не беше сред най-силните му, но препоръчвам "И всичко стана луна", поезията му и "Естествен роман"/

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Какво мислите за книгата 'Не без дъщеря ми'? Мисля да си я поръчам. Казват, че филма бил много хубав, но аз мисля да пробвам с книгата. Та, някой чел ли я е? (:
    На мен много ми хареса...има части дето са малко пресилени и неприятни за четене, но като цяло книгата си заслужава

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    Книгите на Коельо и Букай са подходящи за разни кифлички, които не умеят да схванат смисъла на един текст и трябва всичко да е обяснено в книгата, а и да има от къде да се взимат цитати, за да ги постват в фейсбук! ;д
    Ахаха замълчи.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11 Виж мнението
    На мен много ми хареса...има части дето са малко пресилени и неприятни за четене, но като цяло книгата си заслужава
    A ti kak q nameri? Nawsqkude ne e nalichna

ps izwinete che pisha taka
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на xoxi
    Зайче, в читанка я има книгата.

Някакви мнения за "Улица Консервна" и "Мъртви души"?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11 Виж мнението
    Ахаха замълчи.
    За Хорхе Букай не знам как е, ама за Коелю е точно така - сдъвкано и изплюто като за хора с отрицателно IQ. Всеки ред от книгата, която съм чела от него, ме дразнеше със смилаемостта си. Въпреки хубавия замисъл просто те дразни, когато се имаш за интелигентен, пък някой те взима за мезе и ти дава всички поуки наготово.

Много хубаво го е казала мацката - подходящ е за такива, които не умеят да вникват в текст.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Каква мацка? :Д Мъж е.

anonymous708973
    Guest
    Хубу де.
    Прав е значи :Д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Аз почти свърших с изпитите, и в следните няколко месеца ще ви тормозя яко с коментари по различни книги

очаквайте завръщането ми!

Мега фен Аватара на ameli
    Аз преполових "Ловецът на хвърчила". Тегави са ми някои моменти, особено с моето въображение, което ми изкарва всичко пред очите като на филм. Не мога да приема и разбера действията на повечето герои и много ме дразнят на моменти, но да видим какво ще стане накрая

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    За Хорхе Букай не знам как е, ама за Коелю е точно така - сдъвкано и изплюто като за хора с отрицателно IQ. Всеки ред от книгата, която съм чела от него, ме дразнеше със смилаемостта си. Въпреки хубавия замисъл просто те дразни, когато се имаш за интелигентен, пък някой те взима за мезе и ти дава всички поуки наготово.

Много хубаво го е казала мацката - подходящ е за такива, които не умеят да вникват в текст.
    Букай е страхотен. Коелю не съм чела, но Букай го препоръчвам. Имам му почти всички книги, толкова добре пише този човек, така обяснява живота.. невероятен е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си