О, пропуснах да спомена и "sineokomomche/blueeyedboy" на Джоан Харис. Мен лично ме грабна, историята е адски заплетена...
Бях си взела и двете части на "50 нюанса сиво"... 1-вата част бива, ама втората.. извинете ме... не правете грешката като мен. Толкова проста книга не бях чела някога, или по точно в случая 2-рата част.
"Чучулигата" на Р. Н. Гюнтекин също е много хубава; "Марли и аз" на Гроган;
Имам "Куджо" на Кинг на руски, понеже никъде не го намерих на български... и така 2 лета си стои в бюрото ми неотварян.
Книгата като филма ли е? Много ще ми е интересно да я прочета, но ако ще се скъсвам от рев като на филма, предпочитам да отложа.
Някой чел ли е нещо на Ваня Щерева? Аз се изпотих в опити да дочета една от нейните книги. Страхотно артистична личност, богато въображение, много идеи, интересни интерпретации, но... за жалост никакъв писателски талант. От самият дизайн на книгите й блика изкуство, но четенето е тоолкова трудно и става тоооолкова бавно.
[QUOTE=xoxi;10600289]Книгата като филма ли е? Много ще ми е интересно да я прочета, но ако ще се скъсвам от рев като на филма, предпочитам да отложа.
Ами, аз определено не останах безчувствена и към книгата. Но мисля, че там не се скъсвах от рев вече, все пак съм го преживяла веднъж и знам какво ще бъде и т.н.. Заслужава си според мен
Иначе поезия - сетих се за Пушкин и С. Есенин. Абе все руски поети