- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тяло от книги. Не от клетки.
Скоро прочетох Игрите на глада, също и Възпламеняване и Сойка - присмехулка. Харесаха ми. Гледала съм и филма, но книгата повече ми допадна. Като цяло книгите ми харесват повече, отколкото филмите, направени по тях. Останах много разочарована от филмите към трилогията Милениум.
А сега се мъча да дочета Петдесет нюанса освободени. Изобщо не ми допаднаха книгите от поредицата. Не мога да започна друга книга, ако не съм прочела тази, която съм започнала. Опитвам се да я оставя, но започва да ме гложди любопитство, и, колкото и да ми е скучна и неинтересна, не мога да не я прочета. Странна съм...
Следващата книга, която съм приготвила за прочитане, е Да убиеш присмехулник. Дано да е интересна.
Гледала съм я, но не ми хареса така, както книгата. Пък и някои неща бяха променени. Не казвам, че е лош, но очаквах повечеА американската версия мисля, че е направен филм само за първата книга. Може и да греша, но не съм срещала продълженията. Но, ако трябва да сравнявам двата филма, определено шведският е по-добър.
![]()