- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо което никога не съм разбирал...
Никога не съм разбирал какво значи " да оставиш нещата да си вървят по естествения начин " . Последното момиче по което бях хлътнал , което е и единственото до този момент , ми казваше да оставя нещата да се развиват по този "естествен начин" . Аз лично немога да си го обясня изобщо , какво значи това ? Това значи ли изобщо да не пранирам , изобщо да не инициирам , как ще се случат тогава нещата от самосебе си ? Наистина съм забелязал че когато се опитвам да планирам , нещата стават скучни ! Не е като да се запознаеш с някои непознат спонтанно някъде , след което да се кефиш колко готино е получило всичко .
”The truth is written in blood”
В повечето случаи, когато момиче(бе и момче да е) каже, че иска да оставиш нещата да се развиват естествено значи се чувства сякаш ти насилваш нещата.
Досаждаш/задушаваш/притискаш я, или просто прибързваш, а тя за момента не е сигурна дали иска нещо повече от настоящите ви отношения!
А, като цяло правенето на разни по-сериозни планове не го разбирам, но ако е прекалено рано е плашещо.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-07-2013 на 08:48
Не съм си правил сериозни планове с нея изобщо , говоря за най-дребните неща . Има логика в отговора ти , имаше прибързване от моя страна което породи това нейно изказване .. И все пак се чудя как винаги нещата могат да стават спонтанно , без да има никакъв план ? Вярно не живееме в action film , но иначе се губи интереса някак .
Сега отиваме там , говориме си , пием кафе, след което се разхождаме , отиваме да наблюдаваме някаква си случка или събитие , казваме си чао . Виждаме се пак говориме си , гледаме филм , ядеме в КFС , Subway и си казваме чао ... Така да не продулжавам , всичко е толкова еднообразно и скучно , дори да не го планираш пак се получава нещо подобно .
В повечето случаи, да не кажа всички, си означава чисто и просто "не те искам".
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Vio песимистично настроена както винаги , но имаш право , това ми го каза след като направих една издънка ..
Не съм песимистично настроена. Просто помисли извън ситуацията - ако наистина искаш да си с някого, ще му кажеш ли "ми дай да оставим нещата да се развият естествено"? Ще губиш ли време? Не. Това си е риск да загубиш този човек.
Сигурно има някакви редки случаи, в които може и да не важи това правило. Но като цяло винаги когато става дума за нас, обмисляме всякакви розови варианти, той/тя е нямал/а това предвид, той/тя е искал/а друго, ама еди какво си...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
По естествен начин означава да оставиш нещата така, без да прибързаш и да правиш щяло и нещяло за момичето. Не казвам, че не трябва да го правиш, просто да не са начесто. Да не обмисляш нещата до всяка една подробност, а спонтанно да решите какво и къде да правите.
Точно така има и редки случай в които си говориме за по-особенни момичета , които не са толкова навътре в нещата и които са срамежливи. Избързаш ли с показването на близост при такъв тип момиче е напълно нормално да ти каже подобно нещо .
Друг е въпроса че момичето дори след един месец , смяташе фаштането за през кръста за прибързано действие .
Според мен също, ако някой ти го каже това значи не те харесва достатъчно. Или си търси начин как да те разкара, или не знае какво, аджеба, иска.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en