.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Супер фен Аватара на nymphadora
    Абе според мен партньора няма толкова голяма роля в свършването ти,колкото ти самата.Аз в началоло също не можех и си мислех,че нещо не съм наред,но с времето се научих да "се нагаждам".Опознай си тялото и разбери какво точно ти харесва.Също така повечето жени свършват по лесно,когато са отгоре.

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Цитирай Първоначално написано от Brown_Sugar Виж мнението
    И аз не можех първите 10 месеца. От 1 месец се ''научих'' :д. Наистина чувството е брутално и за разлика от клиторния по цялото ти тяло преминават онези вълни. Иначе за мен вагиналният е трудно достижим, не се получава всеки път. Трябва да има дълга любовна игра и продължителен акт.И аз си мислех,че съм от момичетата,които не могат да свършват,но никога не знаеш.
    Мисля че бъркаш вагиналния оргазъм с маточния.Първия като цяло е доста по-лек,някои дори не го броят.Mаточния,е това вече е the real deal и вероятно,това е бруталното нещо,за което говориш G-точката няма общо с тези два вида.Оргазмът предизвикан от стимулирането и върви с еякулация.Не съм имал чак толкова много партньорки,че да говоря за жените като цяло,но мисля,че няма жена,която не може да свърши,просто има мъже,които не знаят как да пипат и за които сексът е само ръгане

Повече от фен Аватара на greenblood
    Цитирай Първоначално написано от dnbkozei Виж мнението
    Това е до партньор, с бившия ми свършвах всеки ден и клиторно и вагинално, даже по 2-3 пъти ми се е случвало, обаче със сегашното ми гадже съм от близо 5 месеца и нито веднъж не съм свършвала, а уж бил некъв ебач! Според мен не се отпускам толкова с него, няма я тръпката, любовната игра и всичко се пре*бава.
    Еми като нямаш тръпка към новия ти защо изобщо си с него. Някъде там може да има момче което те харесва адски много и може да бъде твоята тръпка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си