- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не е за мен, но го искам!
Не се занимавай, явно не иска да е с теб. Няма да се получи, намери си друг.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
A ако примерно му пиша да се видим отново много ли ще се унижа (говоря по заобиколен начин да му го напиша)
нещо да не се еб*ваш с нас ?
Темата е започната от един профил, а сега пишеш от друг със сходно име
Не се е*авам с вас, просто не можах да си влезна в другия профил и си направих нов![]()
Ама след всички съвет, които получи ти продължаваш да си държиш на твоето "ама ако му пиша да се видим"... Понякога наистина си просим сами всичко, а после се оплакваме защо така, защо иначе. Ами хайде пиши му като искаш, но нищо добро няма да излезе от това. Аз също смятам, че момчето просто се е позабавлявало за момента. Сам ти е казал да си намериш друг и да не се занимаваш повече, целували сте се, а после се прави, че не те познава - какво повече ти трябва, за да проумееш, че с това момче нищо няма да се получи? Моят съвет е да се ориентираш към някой друг, а с този да не правиш повече опити за каквото и да било, защото освен да се унижиш и да пуснеш нова тема "Ама защо така постъпва", друго няма да стане.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Понякога си мисля, че нарочно си го просите да си правят ташак с вас, сериозно.![]()
А я да те питам като го видя с онова момиче, що направо не отиде и не го пита кво се случва ? Научете се да говорите с хората, а не да стоите и после да се чудите. Според мен като толкова държиш пак да му пишеш почни оттам за къв се има, че ше се държи така ? А че ако се видите пак и после естествено отново те подмине - ти ще си си виновна...
dgdg
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!