.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Не се занимавай, явно не иска да е с теб. Няма да се получи, намери си друг.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

A ако примерно му пиша да се видим отново много ли ще се унижа (говоря по заобиколен начин да му го напиша)

нещо да не се еб*ваш с нас ?
    Темата е започната от един профил, а сега пишеш от друг със сходно име

Не се е*авам с вас, просто не можах да си влезна в другия профил и си направих нов

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ама след всички съвет, които получи ти продължаваш да си държиш на твоето "ама ако му пиша да се видим"... Понякога наистина си просим сами всичко, а после се оплакваме защо така, защо иначе. Ами хайде пиши му като искаш, но нищо добро няма да излезе от това. Аз също смятам, че момчето просто се е позабавлявало за момента. Сам ти е казал да си намериш друг и да не се занимаваш повече, целували сте се, а после се прави, че не те познава - какво повече ти трябва, за да проумееш, че с това момче нищо няма да се получи? Моят съвет е да се ориентираш към някой друг, а с този да не правиш повече опити за каквото и да било, защото освен да се унижиш и да пуснеш нова тема "Ама защо така постъпва", друго няма да стане.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Унижаваш се ...Забрави го
    Summer (h)

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Понякога си мисля, че нарочно си го просите да си правят ташак с вас, сериозно.

Повече от фен Аватара на feikk
    А я да те питам като го видя с онова момиче, що направо не отиде и не го пита кво се случва ? Научете се да говорите с хората, а не да стоите и после да се чудите. Според мен като толкова държиш пак да му пишеш почни оттам за къв се има, че ше се държи така ? А че ако се видите пак и после естествено отново те подмине - ти ще си си виновна...
    dgdg

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Понякога си мисля, че нарочно си го просите да си правят ташак с вас, сериозно.
    И аз стигам до същия извод.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си