- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дълбочина при момичетата
Питаш във форум , а не си търсил мнението и? Ти чуваш ли се? По-добре като си в грешка не се излагай и не коментирай глупости.
maDamn
Ама извинявай тя какво съществено каза последните си постове освен,че ме плюе ? Исках просто някой приятелски настроен нормален адекватен човек да се изрази като му е скучно,а не да ми обяснява виждаш ли са колко сме велики а тоя е пълен идиот нека го понатоварим и да пуснем евтин лаф,със сигурност ще съм интересна.
Абе момче, ти осъзнаваш ли какви малоумни въпроси задаваш? Ама извинявай, ти какво съществено си питал?
Дали може гинеколог да свърши твоята работа ли?
Осъзнаваш ли, че кого и да беше питал, щеше с глас да ти се смее?
Осъзнаваш ли, че и това е форум и след като си писал ще има различни мнения?
Въобще недей тръгва да правиш секс, жалко за момичето - за пореден път ти го казвам.
Ти и елементарна култура нямаш.
Какво сте тръгнали на по 14г. да правите секс не мога да разбера.. това ли е новата мода?
Не стига, че си тъпа лапетия, която си няма и на представа колко жалко изглежда с тези въпроси,
ами и се натяга....
Дрън-дрън
Ехаааааа, колко РОМАНТИЧЕН първи път ще има това момиче. Направо и аз бих искала такъв !!!!!! Ако усещаш мега-гига иронията. Бе момче, толкова ли те мързи да я възбудиш, милваш, целуваш, прегръщаш и накрая да ви е яко и на двамата? Айде не се излагай! Това момиче кое ще запомни от първия си път ? .. Престилката на гинеколога ли ? УЖАС ! Това момиче сега е на керливите 15 години ( дето аз на 15 години се кефех на WOW ) , но след време ще стане на 17-18 и ще съжалява, че това е било ''първият й път'' .. Създай романтична обстановка и нещата ще се получат от раз. Да, има такава услуга за премахване на девствената ципа, НО тя се използва само когато има усложнения или ципата на момичето е бая дебела. Айде и умната ..![]()
Пълен регрес.Мерси на всички изказали нормално мнението си.
Последно редактирано от N3v3Rm0r3 : 02-08-2013 на 17:49