.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Той нарече ме грозна

Чуствам огромна празнина в себе си ,която искам да споделя за да ми олекне поне малко....В ново училище съм тази година ,той е най-прекрасното момче което видях,преди него с години не можех да забравя децката си любов или каквото беше.Мислех че е добър и искрен ,попитах го когато бяхме на саме какво мисли за мен какво му е мнението за мен ,а той каза ,че съм си много-добре тоест супер , когато сме двамата се държи по-мило с мен ,а когато не сме се държи някак си по-динстанцирано което ме наранява някак си.Най-добрия му приятел този с който даже стои на един чин някак си не съм му симпатична и все ми се присмиваше и подиграваше къде зад гърба къде на яве и аз зареди приятелят му го търпях и аз се чудя защо,днес се повтори същото докато бяхме в една друга класна стая където ходим там по химия и физика има един голям скелет за да го изучаваме , и днес приятелят на този който харесвам ми се присмиваше че съм приличала на въпросния скелет нещо от сорта:Хей красавице виж се ,това си ти...не издържах вече и му казах ,че той прилича на него тъй като е и доста слаб ,пак той взе че се обиди и застана някак си страно и сериозно -засегна се.А глепавия му приятел докато си разменяхме "нежности" се хилеше тъпо и много се ядосах....после като го видях сам момчето което харесвам го заговорих а той направо ме избягваше все едно аз започнах разправията....съжалих естествено после и мисля че приятелят му ще постигне целта си -да се намразим с момчето което харесвам...аз не го мразя даже напротив дадох му химикал когато нямаше и никой не му даваше.....Боли ме от това ,че ме нарече грозна (приятеля на момчето което харесвам) , не казвам че искам момчето което харесвам да ме защити тогава от приятелят си ,но защо се смееше да не би да е съгласен ,че съм грозна?Това не е нормално! Не ги разбирам момчетат вчера ми беше толкова хубаво с него ,а днес пфф днес беше ужасен ден...

Най -лошото е че още изпитвам чуства към въпросното момче,аз се опитвам да съм мила с него но....на 16 сме

Повече от фен Аватара на feikk

На 16 не трябваше ли да мислите като малко по-големи вече или аз не съм добре ?

"аз му дадох химикал, когато никой друг не му даваше... , той ми каза, че съм скелет... "
    Ше ви мине спокойно, някой ден ше смееш на темите си в този форум. А за сега - заеби.
    dgdg

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от feikk Виж мнението
    "аз му дадох химикал, когато никой друг не му даваше... , той ми каза, че съм скелет... "
    ghxhahxhaxhahxhahxhahxha

Намирай си по-големи момчета. Тия имат акъл като на 12 годишни. Не го взимай присърце това нещо, просто са още деца..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^какво да търси момчета с повече акъл, като и тя самата разсъждава лапешки.

Не им обръщай внимание и си гледай живота и даскалото.

Щеше да е лесно ако нямах чуства към него,но.....имам и незнам какво да правя....

Повече от фен Аватара на feikk
    Отвличай вниманието си с граматика по български в учебника. Честно ти казвам, помага !
    dgdg

Цитирай Първоначално написано от feikk Виж мнението
    Отвличай вниманието си с граматика по български в учебника. Честно ти казвам, помага !
    Съгласна!
    И на тези години трябва да се държите доста по-зряло и отговорно!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Липсва ми времето, когато се обиждахме по такъв начин, когато се харесваме , въпреки че при нас това беше доста по- отдавна
    Не го взимай толкова присърце, даже ако питаш мен, май приятелят му те харесва

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Малки са. Не си губи времето с тях.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Спри да му даваш химикали И постни снимка в раздела сЪс снимките да видим грозна ли си

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от niakoia_si23 Виж мнението
    децката
    И момчето било с акъл на 12 годишен?
    Schhh! Hear the silence...

Smile

Това с химикалката ме разби Сериозно ли сте на 16?

"Той нарече ме грозна"

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Kristianc95 Виж мнението
    "Той нарече ме грозна"
    Поетично го е казала, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си