Авторката трябва да приеме, че нито му е първата, а много вероятно няма и да е последната, т.е. не е единствената. Най-важно е да се наслаждава, че сега е с него и да не се тормози с глупости. Момчето е обичало това момиче, имат множество спомени заедно, 4 години са споделяли всякакви емоции и преживявания. Супер егоистично и незряло е да искаш той да изтрие спомените си. Аз лично бих предпочела приятеля ми да си пази снимки, към които да се връща от време на време с усмивка, отколкото да не пази снимки, но да мисли през цялото време за бившата си, а аз да съм спокойна, че щом няма снимки, всичко е наред. Просто не виждам нищо нередно да пазиш снимки на човек, който е значел нещо за теб. Виж, ако пазеше снимки на абсолютно всичките си бивши, това би било плашещо, не само притеснително.
Аз познавам последната бивша на приятеля си, той също познава моя бивш. И двамата сме окей с това, че на компютрите ни има техни снимки. Разглеждали сме ги, разказвали сме си къде и кога са направени. Знаем какви чувства сме изпитвали към тях, знаем какво сме правили с тях и се отнасяме към това като към нещо напълно нормално и непритеснително.