- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Давам Dota 2 keys
1. Dota 2 е МНООООГО по-комплексна игра от League of Legends. Не е като на лигата с 10 игри и да си на средно ниво. В дотата се иска търпение и постоянство за да станеш добър. Както каза MrCreeper преди мен, LeBlanc е героя с най-дълго комбо и то е само 4-5 скила. В дотата освен, че имаш на някои герои по 6-7 активни магии имаш и 6 слота инвентар, от които поне 2-3 ше са ти с предмети с активни действия. За пример давам Invoker. Имаш 4 магии, от които можеш да направиш още някъде 10 и му се взимат предмети дето трябва да си играеш да ги пускаш, а не са с пасивни ефекти. И цялото това комбо трябва да го направиш за около 2-3 секунди в teamfight-a. И после казвайте, че дотата била малоумна игра.
2. Auriss, да ти си бавен. Няма причина да хейтваш играта без дори и да си вникнал малко в нея. Това е направено с цел. Mouse лага и всички механики наподобяват дота 1. Защо на мен не ми прави впечатление, че има такива работи!??!? Анимациите са направени така, защото и тук си има тактики, които афектират играта ти. Просто играта не е толкова user-friendly(което си е лоша черта де ама с времето нищо от това, което си казал за играта няма да ти прави впечатление. Плюс това ти вероятно идваш от LoL, която е доста по различна от Dota 2)
3. Dota 2 всъщност е много по-балансирана от LoL откъдето и да го погледнеш.
4. Това с FOV-a и мене ме дразнеше ама не е чак толкова зле колкото се опитвате да го изкарате. Точно след 10 игри очите ми привикнаха. Пък и както казах по-горе обяснимо е това тъй като идвате от LoL където тея параметри са доста различни от тия в дотата.