- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Царицата
я марш всички в кухнята да ми готвите
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Квооо стаа? Малко кюфтенца за изпът?![]()
Creative Technologie
Лафа "Бог да пази кралицата" отдавна е "Дришнята да пази кралицата"
Дришнята е повече от нея! Дришнята е институция! Дришнята е легенда!
На царицата ще и фъргам сперма по цицата. Баси римата извадих ейййй
мечтай, млади момко и продължавай да се храниш от фекалната ми проба
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
много ясно
пс - да ми ровиш в лайната, знаеш си мястото![]()