- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Тренировка - на Улицата
Така преди 1 месец започнах да чета и да се надъхвам за тренировка! Не става с това шкембе и отпуснати мускули.
На 18 съм, момче (ако има някакво значение)
Искам да ми разясните няколко неща!
В момента тренирам така.
На някаква зверска диета съм, и наистина губя тегло корема ми си седи същия, но не е толкова подут!
Понеделник - Сутрин (след) и Вечер (преди) лягане, правя по 30 лицеви упори, След училище (1ва смяна съм) тичам, добре облечен, и си слагам фолио върху местата, където искам да изгоря мазнините (а именно, корема и на кракта) лошото е че не издържам много, 1200 метра тичам и ми става лошо, и ми се повръща, но нищо прибирам се след тичането, и така облечен правя 8 минутното за плочки (ако не го знаете накрая ще оставя линк). След което си напарвам кожата под горещия душ, или в сауната. Вечер отивам на лостовете правя 30 кофички и 30 набирания (с живи зорове) и това е.
Вторник - След училище (1ва смяна съм) тичам, добре облечен, и си слагам фолио върху местата, който искам да изгоря мазнините (а именно, корема и на кракта) лошото е че не издържам много, 1200 метра тичам и ми става лошо, и ми се повръща, но нищо прибирам се след тичането, и така облечен правя 8 минутното за плочки (ако не го знаете накрая ще оставя линк)
Сряда - Като Понеделник
Четвъртък - Като Вторник
Петък - Като Понеделник и Сряда
Събота - Като Вторник и Четвъртък
Неделя абсолютна почивка!
А за храната, не ям захар и нищо сладко, тестено само по 1-2 препечени филии, не пия газирано, Не ям мазно!
Ям всичко с мярка, плодове и зеленчуци, супи всичко ям, но много умерено (не в количества както преди)
Ям по 4-5 пъти на ден (Но не знам преди или след тренировка да ям) И има ли нещо специално което да ям?!
Първо за горене на мазнини, преди или след тренировка се яде?
Какви храни да ям?!
Какви упражнения да правя за релеф, не маса?!
http://vbox7.com/play:a37021eecd - 8 минутното упражнение за корем.
Предпочитам на Улицата да тренирам, в салон (фитнес) не ми се ходи много много, но ако се наложи ще ходя де!
Това го правя от 1 седмица (и ефекта е минимален та си мисля, че бъркам някъде, ако може да ми кажете къде?!)
Благодаря на тези, който изчетоха всичко и който ще ме посъветват.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 02-10-2013 на 20:16
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.