- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На тепсия му се давам-той бяга сам.
Интересно как на няколко пъти повтаряш "познавам си човека",пък в същото време не знаеш дали е девствен-"вероятно не",не знаеш колко приятелки е имал,не знаеш защо не ходите в тях..
Двама сте в тази връзка. Не може да правиш само това, което той иска. Да чакате да правите секс, защото той иска. Да се виждате пред N-дена, защото той каза, да се виждате за 2 минути, защото той така може. Да не се целувате и виждате, защото той твърди, че ще те зарази и т.н.
Защо всичко трябва да се върти около него?Замисли се. Тропни с крак. Искаш да разрешиш проблемите , а не да бягаш от тях, но това не значи, че трябва да се примиряваш в всичко.
А отделно моето мнение е, че не му е чиста работата.
А между другото пробвала ли си докато сте насаме да застанеш пред него гола/по секси бельо и каква му е била реакцията? Не е нужно да ми отговаряш, защото е лично, но пък може да го пробваш ако вече не си.
Ми или не го кефиш за секс или пък те иска само за приятел или религията му е някаква крива.
Абе вие сте .....
В цялата тема от 7 страници имаше 3ма души, които си заслужаваше да слушаш това са: Sh@dow, Fisherman и Tuesday
Моите най-големи уважение към хора като (ДъБилиевър) ама виждате света пречупен през женските ви полови органи...проблема бил в него, той не те обичал, ти не си виновна.....
Абе я се .....
И моето най-голямо уважение, ама ако мой приятел на 26 години, ми домъкне 18 годишна пикла ем нз.... каквото и да си говорим хората минават през етапи на развитие и ако наистина си "напред" с матеряла, ще осъзнаеш, че в действителност не си толкова "напред с матеряла"....
Сега от тук можеш да четеш БлъдиФ
Има 2 варианта:
1. Пука му за теб - и поради това и факта, че е на 26 т.е има няква ценността система иска да станеш на 18, ТОВА ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ Е СВЪРЗАНО С ТЕБ, напротив това е свързано с него самият и неговите виждания!.
Да на теб може да ти се вижда смешно СЕГА, след определена възраст обаче ще го разбереш.
2. Изобщо не му пука за теб и по-скоро се чуди дали да те разкара, или да те мине 2-3 пъти и да те разкара.
П.П. И следващият път си хвани някой на твойте години, приятелско съветчеЗащото, който и к'вото да ти казва в този етап на живота ти годините имат значение! Виж сега ако си на 28 пък той е на 36 друго яче седят нещата!
Ами, Ванка, през мъжки полов орган няма как да ми се пречупи света. Логично някак.
Не знам колко си чел в темата, но за мен вината в авторката. Не за друго, а защото стои безучастно и се надява пича да се промени както на нея й е угодно, без даже да е повдигнала ребром въпроса за това, което не й харесва.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
"Виж сега ако си на 28 пък той е на 36 друго яче седят нещата!"
И аз това казвам, ама мисля, че съм го обеснила по-напред в темата!
9 години разлика са много, ако единият от двамата няма дори 18.
К'ва е тая "ценностна система", която не ти позволява да спиш с някого, заради 3 месеца, но в същото време я "показваш" по разни заведения.
В смисъл, не че е невъзможно, ама няма логика.
Иии, ако на пича му пукаше толкова за нея, нямаше да ѝ се зъби, когато се опитва да говори с него за нещо, относно връзката им, а щеше да ѝ обесни.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-12-2013 на 06:23
Абе, да ти кажа... светът, пречупен през мъжкия ти полов орган, 5 пари не струва.
Ако иска да изчака, за да правят секс, това пречи ли му да я целува, прегръща, покани в тях? Не, нали. Не е само сексът.
А ако е второто, защо мъж на 26 години не може да си събере топките и да си каже нещата в прав текст?
Аргументът ти за годините щеше да бъде адекватен, ако проблема беше обратния.
Той да пише тема за НЕЯ, как тя не му задоволява нуждите и е още недорасла, а не обратното.
Шот той е на 26, а се държи като 18 годишния в случая.
Нито й обяснява, нито се държи нормално, все едно е в един постоянен цикъл.
А мацката не заслужава това, шот прави всичко за тоя мухльо.
Не е като да го е заслужил, ма айде.
Абе, не знам, ама аз ако се предполага, че съм мъж на 26 години, не бих се захванал с някоя толкова малка.
Там е работата, че това, че е от мъжки пол и е на 26 не го превръщат в мъж.
Ако той се държеше като на 18, нямаше да му е проблем да си я оправя.
Тя може и да не заслужава, може и да го заслужава, не я знам каква е, нито какво прави за тоя пич, обаче като си го търпи такъв, си е нейна грешка спрямо нея самата.
Като не се чувства задоволена(емоционално и физически) не да споделя и да се оплаква по форуми, а да говори с него.
Ние единствено може да ѝ кажем "говори с него" или "зарежи го", "търпи си го такъв" и да развием няколко теории, която тя отхвърля, защото го "познава много добре"?! Пък и да не ги отхвърляше, това са теории, само се обърква още повече.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-12-2013 на 07:58
По твоята логика и моята връзка не би трябвало да я има въобще.
Точно това е - че за да се е захванал с нея, значи е видял НЕЩО в нея.
Факта, че не се държи като Мъж на 26, е така.
Но и ние няма как да знаем какво е това нещо и защо прави толкова простотии.
Тя не се оплаква в случая, просто иска съвет.
И за да го търпи такъв, значи има някаква причина.
На нас може да ни е непонятна, но трябва да се има предвид.
Тя ако искаше да го зареже и нямаше някакви силни чувства (колкото и непонятно да ми е защо са се появили и как все още ги има), хич нямаше да има нужда от съвети на непознати в някъв форум.
Единственото силно нещо е мазохизма ѝ.
Четеш много избирателно - не съм казвала, че иска да го зареже, а че ние имаме 3 варианта за съвети и N-брой варианти за теории, които само ще я объркат.
Не чета избирателно, ти не ме разбираш.
Особено последното изречение не го разбра, както и да е.
Идеята е,че тя е подхващала разговор...друг е въпросът,че той веднага тръгва с опакото,не като човек!
maDamn
познавам го откъм действия, не откъм факти, нека така да го кажем
а за останалите неща-не съм го питала, не ми е казал
@cyclops, не сме оставали насаме на лично място. Смисъл, винаги сме на кафе/разходка/някъде си, никога у нас, у тях и пр. Не съм пробвала, няма и как за момента.
@thefolenangel,мерси за съвета, но т.к. съм си хващала такива на моята възраст ,както и с разлика от 1-2-3 години реших,че не става с тях. Просто попадам на неподходящи, съдба.
@wednesday666, май ме разбира най-точно, за което благодаря <3
и публична благодарност на @granger ,задето ме търпи вече 5 месеца да й мърморя :Д <3
Последно редактирано от Tuesday : 02-12-2013 на 12:40
Ти сериозно ли водиш такава връзка? ..
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Егати глупака :Д Ивенце, я се стягай. Чак не мога да повярвам, че за 5 месеца, нито един път не си подхванала темата сериозно...
Everything changes, but beauty remains ...
Пак не е като да не е тръгвала да подхваща нормален разговор , за каквото и да е, от което тя има нужда, за едно излизане навън вечер примерно и той я секва... Пълен минус.
Като излязат едва ли не тя го е склонила и трябва да се чувства виновна. Ей , да, ааадски много личи колко му пука и с какви ненагледни морални устои е.
maDamn
Абе , може да му става по-бавно и да му трябва време за да го вдигне
Да видим какво ще излезе тая вечер!
maDamn
Общо взето си е водила монолози,без той да и каже нещо конкретно ...
ама нека тя обясни ,ако желае.
maDamn