.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 202
    Супер фен Аватара на nymphadora
    Интересно как на няколко пъти повтаряш "познавам си човека",пък в същото време не знаеш дали е девствен-"вероятно не",не знаеш колко приятелки е имал,не знаеш защо не ходите в тях..

Супер фен Аватара на cyclops
    Двама сте в тази връзка. Не може да правиш само това, което той иска. Да чакате да правите секс, защото той иска. Да се виждате пред N-дена, защото той каза, да се виждате за 2 минути, защото той така може. Да не се целувате и виждате, защото той твърди, че ще те зарази и т.н.
    Защо всичко трябва да се върти около него?Замисли се. Тропни с крак. Искаш да разрешиш проблемите , а не да бягаш от тях, но това не значи, че трябва да се примиряваш в всичко.

А отделно моето мнение е, че не му е чиста работата.

А между другото пробвала ли си докато сте насаме да застанеш пред него гола/по секси бельо и каква му е била реакцията? Не е нужно да ми отговаряш, защото е лично, но пък може да го пробваш ако вече не си.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Ми или не го кефиш за секс или пък те иска само за приятел или религията му е някаква крива.

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Абе вие сте .....
    В цялата тема от 7 страници имаше 3ма души, които си заслужаваше да слушаш това са: Sh@dow, Fisherman и Tuesday
    Моите най-големи уважение към хора като (ДъБилиевър) ама виждате света пречупен през женските ви полови органи...проблема бил в него, той не те обичал, ти не си виновна.....
    Абе я се .....
    И моето най-голямо уважение, ама ако мой приятел на 26 години, ми домъкне 18 годишна пикла ем нз.... каквото и да си говорим хората минават през етапи на развитие и ако наистина си "напред" с матеряла, ще осъзнаеш, че в действителност не си толкова "напред с матеряла"....

Сега от тук можеш да четеш БлъдиФ
    Има 2 варианта:
    1. Пука му за теб - и поради това и факта, че е на 26 т.е има няква ценността система иска да станеш на 18, ТОВА ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ Е СВЪРЗАНО С ТЕБ, напротив това е свързано с него самият и неговите виждания!.
    Да на теб може да ти се вижда смешно СЕГА, след определена възраст обаче ще го разбереш.
    2. Изобщо не му пука за теб и по-скоро се чуди дали да те разкара, или да те мине 2-3 пъти и да те разкара.

П.П. И следващият път си хвани някой на твойте години, приятелско съветче Защото, който и к'вото да ти казва в този етап на живота ти годините имат значение! Виж сега ако си на 28 пък той е на 36 друго яче седят нещата!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ами, Ванка, през мъжки полов орган няма как да ми се пречупи света. Логично някак.

Не знам колко си чел в темата, но за мен вината в авторката. Не за друго, а защото стои безучастно и се надява пича да се промени както на нея й е угодно, без даже да е повдигнала ребром въпроса за това, което не й харесва.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от thefolenangel Виж мнението
    Виж сега ако си на 28 пък той е на 36 друго яче седят нещата!
    И как по-точно?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    "Виж сега ако си на 28 пък той е на 36 друго яче седят нещата!"

И аз това казвам, ама мисля, че съм го обеснила по-напред в темата!
    9 години разлика са много, ако единият от двамата няма дори 18.

К'ва е тая "ценностна система", която не ти позволява да спиш с някого, заради 3 месеца, но в същото време я "показваш" по разни заведения.
    В смисъл, не че е невъзможно, ама няма логика.

Иии, ако на пича му пукаше толкова за нея, нямаше да ѝ се зъби, когато се опитва да говори с него за нещо, относно връзката им, а щеше да ѝ обесни.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-12-2013 на 06:23

anonymous708973
    Guest
    Има 2 варианта:
    1. Пука му за теб - и поради това и факта, че е на 26 т.е има няква ценността система иска да станеш на 18, ТОВА ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ Е СВЪРЗАНО С ТЕБ, напротив това е свързано с него самият и неговите виждания!.
    Да на теб може да ти се вижда смешно СЕГА, след определена възраст обаче ще го разбереш.
    2. Изобщо не му пука за теб и по-скоро се чуди дали да те разкара, или да те мине 2-3 пъти и да те разкара.

П.П. И следващият път си хвани някой на твойте години, приятелско съветче Защото, който и к'вото да ти казва в този етап на живота ти годините имат значение! Виж сега ако си на 28 пък той е на 36 друго яче седят нещата!
    Абе, да ти кажа... светът, пречупен през мъжкия ти полов орган, 5 пари не струва.
    Ако иска да изчака, за да правят секс, това пречи ли му да я целува, прегръща, покани в тях? Не, нали. Не е само сексът.
    А ако е второто, защо мъж на 26 години не може да си събере топките и да си каже нещата в прав текст?

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    "Виж сега ако си на 28 пък той е на 36 друго яче седят нещата!"

И аз това казвам, ама мисля, че съм го обеснила по-напред в темата!
    9 години разлика са много, ако единият от двамата няма дори 18.
    Аргументът ти за годините щеше да бъде адекватен, ако проблема беше обратния.
    Той да пише тема за НЕЯ, как тя не му задоволява нуждите и е още недорасла, а не обратното.
    Шот той е на 26, а се държи като 18 годишния в случая.
    Нито й обяснява, нито се държи нормално, все едно е в един постоянен цикъл.
    А мацката не заслужава това, шот прави всичко за тоя мухльо.
    Не е като да го е заслужил, ма айде.

Абе, не знам, ама аз ако се предполага, че съм мъж на 26 години, не бих се захванал с някоя толкова малка.
    Там е работата, че това, че е от мъжки пол и е на 26 не го превръщат в мъж.
    Ако той се държеше като на 18, нямаше да му е проблем да си я оправя.

Тя може и да не заслужава, може и да го заслужава, не я знам каква е, нито какво прави за тоя пич, обаче като си го търпи такъв, си е нейна грешка спрямо нея самата.
    Като не се чувства задоволена(емоционално и физически) не да споделя и да се оплаква по форуми, а да говори с него.

Ние единствено може да ѝ кажем "говори с него" или "зарежи го", "търпи си го такъв" и да развием няколко теории, която тя отхвърля, защото го "познава много добре"?! Пък и да не ги отхвърляше, това са теории, само се обърква още повече.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-12-2013 на 07:58

По твоята логика и моята връзка не би трябвало да я има въобще.
    Точно това е - че за да се е захванал с нея, значи е видял НЕЩО в нея.
    Факта, че не се държи като Мъж на 26, е така.
    Но и ние няма как да знаем какво е това нещо и защо прави толкова простотии.
    Тя не се оплаква в случая, просто иска съвет.
    И за да го търпи такъв, значи има някаква причина.
    На нас може да ни е непонятна, но трябва да се има предвид.
    Тя ако искаше да го зареже и нямаше някакви силни чувства (колкото и непонятно да ми е защо са се появили и как все още ги има), хич нямаше да има нужда от съвети на непознати в някъв форум.

Единственото силно нещо е мазохизма ѝ.

Четеш много избирателно - не съм казвала, че иска да го зареже, а че ние имаме 3 варианта за съвети и N-брой варианти за теории, които само ще я объркат.

Не чета избирателно, ти не ме разбираш.
    Особено последното изречение не го разбра, както и да е.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Идеята е,че тя е подхващала разговор...друг е въпросът,че той веднага тръгва с опакото,не като човек!
    maDamn

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Интересно как на няколко пъти повтаряш "познавам си човека",пък в същото време не знаеш дали е девствен-"вероятно не",не знаеш колко приятелки е имал,не знаеш защо не ходите в тях..
    познавам го откъм действия, не откъм факти, нека така да го кажем
    а за останалите неща-не съм го питала, не ми е казал

@cyclops, не сме оставали насаме на лично място. Смисъл, винаги сме на кафе/разходка/някъде си, никога у нас, у тях и пр. Не съм пробвала, няма и как за момента.

@thefolenangel,мерси за съвета, но т.к. съм си хващала такива на моята възраст ,както и с разлика от 1-2-3 години реших,че не става с тях. Просто попадам на неподходящи, съдба.

@wednesday666, май ме разбира най-точно, за което благодаря <3

и публична благодарност на @granger ,задето ме търпи вече 5 месеца да й мърморя :Д <3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    възможно, ако не питам няма как да разбера
    Във всички случаи трябва да поговориш с него,ако искаш да разбереш защо,ако нещо те притеснява във връзката ви трябва да го обсъждате,но го попитай спокойно защото ако започнеш да му се караш само ще стане по-лошо
    Последно редактирано от Tuesday : 02-12-2013 на 12:40

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Ти сериозно ли водиш такава връзка? ..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Егати глупака :Д Ивенце, я се стягай. Чак не мога да повярвам, че за 5 месеца, нито един път не си подхванала темата сериозно...
    Everything changes, but beauty remains ...

Banned Мега фен
    Абе вие сте .....
    В цялата тема от 7 страници имаше 3ма души, които си заслужаваше да слушаш това са: Sh@dow, Fisherman и Tuesday
    Моите най-големи уважение към хора като (ДъБилиевър) ама виждате света пречупен през женските ви полови органи...проблема бил в него, той не те обичал, ти не си виновна.....
    Абе я се .....
    И моето най-голямо уважение, ама ако мой приятел на 26 години, ми домъкне 18 годишна пикла ем нз.... каквото и да си говорим хората минават през етапи на развитие и ако наистина си "напред" с матеряла, ще осъзнаеш, че в действителност не си толкова "напред с матеряла"....

Сега от тук можеш да четеш БлъдиФ
    Има 2 варианта:

ами като е първия вариант да и каже бе... наричаш я пикла на 18,а той защо не поговори с нея като зрял човек и не обясни

Град
    Beyond reality
    Пак не е като да не е тръгвала да подхваща нормален разговор , за каквото и да е, от което тя има нужда, за едно излизане навън вечер примерно и той я секва... Пълен минус.

Като излязат едва ли не тя го е склонила и трябва да се чувства виновна. Ей , да, ааадски много личи колко му пука и с какви ненагледни морални устои е.
    maDamn

Абе , може да му става по-бавно и да му трябва време за да го вдигне

Град
    Beyond reality
    Да видим какво ще излезе тая вечер!
    maDamn

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    И кво излезе?
    Welcome to the Jungle...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    И кво излезе?
    + ? интересно ми е ''зрелия'' какво е изтърсил

Град
    Beyond reality
    Общо взето си е водила монолози,без той да и каже нещо конкретно ...
    ама нека тя обясни ,ако желае.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си