.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 202

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Alchemist Виж мнението
    Гей е, друго логично обяснение просто няма... Или пък може би е някъв супер мега задръстения тип, но и в двата случая си губиш времето. Тва не е мъж.
    Извинявай, ама ми стана интересно едно. Значи, на 26 си и не искаш да изчукаш 17-годишна. Това значи, че не си мъж?!
    А голям мъж ли ще бъдеш, ако на 26 чукаш непълнолетна?!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Извинявай, ама ми стана интересно едно. Значи, на 26 си и не искаш да изчукаш 17-годишна. Това значи, че не си мъж?!
    Обясни ми разликата между 17 и 9 месеца и 18.
    Не се пъни. Даже законово няма резон да й се дърпа. А пък да намесва закона в отношенията им, както е направил косвено, като й е казал, че няма да може да го съди, ако е пълнолетна (ако правилно си спомням)... толкова е грозно.

Иве, Сядаш, тропваш по масата и питаш какво става и какви са тия дърпания. Докато не си изпее майчиното мляко, не спираш. Може да се изпокарате, но ти дължи обяснение.

П.С. Шадоу, кой си ти, че да казваш за какво му е време на човека?

Иве... защо ти е човек, от когото не получаваш това, което искаш/имаш нужда; с когото имате различни представи за романтична връзка и който очевидно е безперспективен от твоята камбанария - сравнявам това, което ти би искала от живота на 26 и това, което той е. И по-важното - мислиш за деца?! Какви деца от тоя човек? Защо толкова отчаяно си се вкопчила в тоя човек? Страх те е, че друг няма да те хареса? Мислиш, че го обичаш? Сигурно има някакви чувства, но ако на хоризонта се появи човек, който да ти дава всичко, тоя така бързо ще го забравиш, че няма да разбереш откъде ти е дошло. Само че ще е по-трудно. МИСЛИ.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-10-2013 на 18:01

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Страх те е, че друг няма да те хареса? Мислиш, че го обичаш? Сигурно има някакви чувства, но ако на хоризонта се появи човек, който да ти дава всичко, тоя така бързо ще го забравиш, че няма да разбереш откъде ти е дошло. Само че ще е по-трудно. МИСЛИ.
    Децата са по принцип. Искам дете, не задължително от него. Но поне след 3-4 години. Обичам го, но може би си права.
    И страхът ,че няма да ме хареса друг го има, да

@Виоленца, мисля, че не му е проблем да стои на сухо, т.к. по негови думи последната му ''сериозна'' връзка е била преди 3 години някъде; може да е имал еднодневки, но поне аз не съм уведомена за тях (съмнявам се силно)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    @Виоленца, мисля, че не му е проблем да стои на сухо, т.к. по негови думи последната му ''сериозна'' връзка е била преди 3 години някъде; може да е имал еднодневки, но поне аз не съм уведомена за тях (съмнявам се силно)
    Ама чакай малко сега. Не е въпросът, че на него не му е проблем да стои на сухо, въпросът е, че явно това нещо ти е проблем на теб. В крайна сметка връзката се гради на компромиси. Но ако това да правиш/не правиш секс ще да е въпрос на компромис, то аз не виждам никакъв смисъл от тая връзка.

А щом те е страх, че нямало да те хареса друг, е ясно защо си натискаш парцалите с този.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И страхът ,че няма да ме хареса друг го има, да
    Този страх имаше ли го при предишни връзки?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Този страх имаше ли го при предишни връзки?
    мисля,че не.

@Петя
    "Оставам си с втория вариант - да я подлага на "тест период", което също не е никак мъжкарско поведение! Ама съдейки по нейни собствени постове(че "ако някой трябва да търси сметка за смс-и,хронологии, скайпове-майпове, това е той. И с право.",и че сама казва, че е имала "твърде много" връзки преди това, а сега си променя мирогледа) не бих се очудила."

Няма кво да се Учудваш. Той не знае за предишните ми еднодневни връзки, не ме е питал, не го интересува. Така че ,ако е тест, той не е базиран на предишния ми опит Няма как да ме подложи на нещо, заради нещо,за което той самия не знае. И няма и откъде да е разбрал , примерно
    Последно редактирано от bloodyF : 02-10-2013 на 18:24
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

мисля,че не.

@Петя
    "Оставам си с втория вариант - да я подлага на "тест период", което също не е никак мъжкарско поведение! Ама съдейки по нейни собствени постове(че "ако някой трябва да търси сметка за смс-и,хронологии, скайпове-майпове, това е той. И с право.",и че сама казва, че е имала "твърде много" връзки преди това, а сега си променя мирогледа) не бих се очудила."

Няма кво да се Учудваш. Той не знае за предишните ми еднодневни връзки, не ме е питал, не го интересува. Така че ,ако е тест, той не е базиран на предишния ми опит Няма как да ме подложи на нещо, заради нещо,за което той самия не знае. И няма и откъде да е разбрал , примерно
    Мерси, поправих си правописната грешка
    Извинявай, ама целия форум схвана идеята, че преди него си била палаво момиче, защо си мислиш, че той няма как да знае, след като сте от един град?! Клюките бързо се разнасят.
    Не си мисли, че те съдя - в никакъв случай, обаче не бъди толкова уверена, че те мисли за кротко ангелче!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Обясни ми разликата между 17 и 9 месеца и 18.
    Съвсем друго имах в предвид! И да си я чукаше, това не го прави голям мъж, щото връсниците му си имат сериозни гаджета на по 20+ години, а той има гимназистка!
    Абе, както и да ми го въртите и сучете 26 годишен, ходещ със 17 годишна не е никакъв "мъж" в пълния смисъл на думата. Не, че ако е 18 годишна нещата много се променят, ама поне е пълнолетна.

Не ме разбирате, но и аз не мога да се изкаже по-разбираемо от това по този въярос! Няма значение!

Оставам си с втория вариант - да я подлага на "тест период", което също не е никак мъжкарско поведение! Ама съдейки по нейни собствени постове(че "ако някой трябва да търси сметка за смс-и,хронологии, скайпове-майпове, това е той. И с право.",и че сама казва, че е имала "твърде много връзки" преди това, а сега си променя мирогледа) не бих се учудила.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-10-2013 на 18:29

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Мъж ще бъде, когато не чука гимназистката само за спорта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си