Първоначално написано от
SisiStrange
Той има ли специализирано образование? -завършил е някаква електротехника или нещо такова, не е учил във ВУЗ, защото се е успал за изпита първата година , после е почнал да работи и се е отказал
Или някакво умение, което да развие в професия? Барманството бива, докато си млад. - тренира бейзбол, евентуално може да стане треньор, не е късно да запише в НСА , ама пуст мързел и инат
С техните ли живее? Или сам?-с техните
Има ли някакви определени планове за развитие в живота си? -засега не, май, поне не сме говорили
Говорили ли сте за това какъв е идеалът му за момиче и защо е избрал точно теб? -говорила съм с него на тема като каква ме вижда в нашата връзка, каза като приятел преди всичко и не можа да каже нищо повече
С какво си НАД всички останали момичета в неговите очи? Или просто е тръгнал с теб без да се интересува много много от това коя си, какво искаш, какво би те зарадвало, защото на хоризонта няма друга подходяща за момента? На пръв прочит той не гледа сериозно на нищо. Нима очакваш да гледа сериозно на теб? -.....реторични въпроси
-мда
Ти доволна ли си наистина от него или не ти се седи сама?-някъде по средата ми е отговора
Щастлива ли те прави в истинския смисъл на думата. Не питам за глупашки влюбена, а за реално, истински щастлива, задоволена емоционално (поне)? -не. Прави ме щастлива понякога,но не е всеки ден
Имаш ли му пълно доверие?- не
Чувстваш ли се харесвана, желана, (да не казвам обичана, защото е рано)? -понякога, може би ,да
Ако ли не, за какво по точно си тормозиш младите години с някой, който не предявява никакви реални намерения/чувства/отношения към теб и не те кара да се чувстваш спокойна, наред, а само ти създава нови и нови неприятни емоции?-както казах, не мога да съм сама, слаба съм емоционално, няма да го издържа това напрежение, а се притеснявам,че ако го зарежа точно така ще стане
И аз не мисля, че е заради възрастта. Да те пази от секс след като не си девствена е след дъжд качулка. Лично мнение: не иска да спи с теб, защото вижда, че си здраво хлътнала и го взимаш навътре, сексът сближава, ще хлътнеш още повече, той е наясно пък не иска да ставате сериозни, защото не те приема по този начин. Ако дори това не сте правили, би било доста по-лесно да се отърве от теб, когато му доскучае. Не искам да го приемаш обидно. Това му отношение не е обида за теб, а за него.