.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 202

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Мда, разбрах защо, просто баламосване значи да я подвежда/разиграва/залъгва и т.н., а поведението му е съвсем ясно.
    С кое я заблуждава по-точно, като поведението му просто крещи "не ми пука за теб".
    Може би с думи, не знам к'во и казва, възможно е с думи да я мотае наистина, ама определено не и с поведение.
    А и всеки знае, че думите не струват, когато действията говорят.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Иди се поуспокои малко Не е нужно да се спами във всяка тема за щяло и нещяло.
    Това не е спам. Дебат е (:Д). Просто не искаш или не можеш да се аргументираш. I suspect it is the latter.

Петя, българския ми речник не е богат откъм синоними. Заблуждава я може би с това, че понякога (макар и рядко) показва някакви мили чувства/сърчица/оченца. Авторката многократно е споменавала това като причина да не го зареже.
    Колкото до поведението му - съгласна съм, че е синоним на 'не ме интересуваш'. Но тъй като през 0.5% от времето той показва някакъв 'интерес' към нея, тя просто е увисална за тази мъничка надежда като удавник за сламка. А и всеки знае, че надеждата умира последна.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Това не е спам. Дебат е (:Д). Просто не искаш или не можеш да се аргументираш. I suspect it is the latter.
    За мен е безсмислен спор, понеже всеки си има собствено, и различно от другият мнение, което е и нещо напълно нормално. Няма смисъл да споря, че съм по права от теб, след като гледните ни точки са различни, и няма правилно и неправилно мнение, има само лично мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си