- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Лице на перверзница
Според вашите наблюдения, дали хората които в лице изглеждат сякаш са сексуално ненаситни, са винаги наистина такива? Днес наблюдавах една съученичка и се зачудих. Чудя се дали има много изключения.
Мислех да го постна в Секс, ама там са ретарди.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
не мисля,че са ненаситни.. всеки има граница........ иначе излъчването доста влияе - да,но чак пък да са ненаситни
Честно казано, не съм склонна да вярвам. Има хора, на които адски много им личи сексуалният нагон, ако мога така да се изразя, още само като ги погледнеш ти е ясно. Имам обаче и познати (главно момичета), които изглеждат адски невинни или поне не чак толкова големи мръсници, а една даже се оказа едва ли не нимфоманка.![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
мда, обратното често важи - момичета които изглеждат смотани и асексуални всъщност изобщо не са; но това не изключва възможността за другото
и колкото повече си преглеждам архивите, толкова повече не успявам да намеря някоя, която да е изключение на правилото лице на перверзница -> перверзница
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Всъщност мисля и съм почти убедена, че сексуално атрактивните (т.е. с перверзна визия) са големи скучняри, а онези миловидните са ебати мръснитИ!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
100 % си личи и на мен лично преценката винаги ми е била правилна хаха
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.