.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от crazy_wolf_92 Виж мнението
    Така да се изкаже и един мъж!На твойта възраст хормоните бушуват и всяко момче иска да е*e и всички гледат женски гърди задници и филми!И като нямаш гърди си сложи сутиен с подплънки!Ето няколко страници http://devoyka.info/gardite-prez-puberteta/tjaloto/ http://spodeli.net/7/story-6752.html http://www.bb-team.org/forums/viewthread/15931
    На 13 е, кого да е*е и какъв задник и какви гърди бълнувате всички?! На дете кое да му се гледа?!

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    На 13 е, кого да е*е и какъв задник и какви гърди бълнувате всички?! На дете кое да му се гледа?!
    Повярвай ми така е!

хехе...недей да се тормозиш!Направи като мен...И аз съм на 13 и родителите ми се разделиха когато бях на 5.Нося тесни дънки понеже съм стройна..и нося тениски и суитчери от Англия.Един приятел японец ми каза-"От теб ще стане една красива little lady!"Всичко е до поведение...трябва да се държиш като една малка дама с гордо вдигната глава уверена и харесваща външния си вид.Отиди пред огледалото...огледай се...А сега ще те попитам: Не мислиш ли че всички момичета биха ти завиждали на фигурата?На нежните китки?На извивките на гърба...Остави гърдите...има време.Важна е нежността.Щом майка ти ходи в чужбина и ти носи скъпи дрехи това е добре!Това че простаците не оценяват дрехите ти не означава че трябва да се променяш.Аз лично не искам да имам големи гърди...хм...ще ме загрозят както и теб.Красиво е нежното и приветливото.Когато станеш по-голяма ще си намериш приятел...недей да се променяш когато го намериш защото няма да хареса истинското ти нежно и красиво Аз а подплънките...мхм.Ти избираш дали да станеш поредната цомбеста кучка...или дама с изграден характер и истинка красота.И не забравяй тренировките.Запиши се на нещо и поддържай форма и бъди елегантна в каквото и да се облечеш!
    Последно редактирано от asuka666 : 02-22-2013 на 00:22

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Вие в ред ли сте? Гърдите загрозявали?

http://www.wallchan.com/images/sandb...3-hot-girl.jpg
    http://www.megatopstars.com/images/s...ana-lima-6.jpg
    http://www.straitpinkie.com/wp-conte...02-large_o.jpg

Искаш да кажеш, че тези не са нежни, защото имат цици ли?

Половината ми клас на 13 бяха плоски като дъски, а после всички се развиха, не се тревожи. Колкото до дрехите, има време да го удряш модна икона. Сега просто гледай да се чувстваш удобно. Дете си.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Искаш да кажеш, че тези не са нежни, защото имат цици ли?
    Тя имаше предвид, че големите гърди не са нежни/елегантни. Което е факт.

Цитирай Първоначално написано от asuka666 Виж мнението
    хехе...недей да се тормозиш!Направи като мен...И аз съм на 13 и родителите ми се разделиха когато бях на 5.Нося тесни дънки понеже съм стройна..и нося тениски и суитчери от Англия.Един приятел японец ми каза-"От теб ще стане една красива little lady!"Всичко е до поведение...трябва да се държиш като една малка дама с гордо вдигната глава уверена и харесваща външния си вид.Отиди пред огледалото...огледай се...А сега ще те попитам: Не мислиш ли че всички момичета биха ти завиждали на фигурата?На нежните китки?На извивките на гърба...Остави гърдите...има време.Важна е нежността.Щом майка ти ходи в чужбина и ти носи скъпи дрехи това е добре!Това че простаците не оценяват дрехите ти не означава че трябва да се променяш.Аз лично не искам да имам големи гърди...хм...ще ме загрозят както и теб.Красиво е нежното и приветливото.Когато станеш по-голяма ще си намериш приятел...недей да се променяш когато го намериш защото няма да хареса истинското ти нежно и красиво Аз а подплънките...мхм.Ти избираш дали да станеш поредната цомбеста кучка...или дама с изграден характер и истинска красота.И не забравяй тренировките.Запиши се на нещо и поддържай форма и бъди елегантна в каквото и да се облечеш!
    Много добре казано И в този дух ---> Аз съм една малка дама, с гордо вдигната глава, уверена и харесваща външния си вид!

Хайде сега големите гърди не били нежни и елегатни .
    Иначе относно модата съм съгласна със Сиси сега важното е да ти е удобно ад се правиш на какичка има още мноог години пред теб .
    За бюста не се тревожи той расте аз пък винаги съм искала да бъда плоска като останалите ми съученички обаче не съм и с течение на времето се приех такава каквото съм .
    Просто се обличай хубаво без да се правиш на клоун не е нужно ад носиш 12 см токче и поличка до дупето за да изглеждаш добре .

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Не е нужно да носиш 12 см токче и поличка до дупето за да изглеждаш добре .
    1. Токчета, са ми забранени, били те и минимални...
    2. Аз поли, не харесвам...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тя имаше предвид, че големите гърди не са нежни/елегантни. Което е факт.
    Не е. Погледни снимките нa жените, които качих и кажи, че са неелегантни и ненежни. Ще излъжеш. Никой не говори за цомби 120см в обиколка. Говорим за 90-95-100 гръдна обиколка. T.e хем има, хем не висят до пъпа и са стегнати.
    Последно редактирано от SisiStrange : 02-22-2013 на 12:43
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от crazy_wolf_92 Виж мнението
    Повярвай ми така е!
    Окей, и така може да е ама тя е на 13. Нормално е да няма още гърди или да са малки. Вярно, има и момичета с огромни млекоцентрали ама има още 5-6-7 години да расте. Колкото до asuka666 - загрозявали били... ПХАХАХА!

Да гърдите могат да бъдат нежни и в голям размер...но за едно тринадесет годишно момиче няма да е много очеприятно!Снимките които паказа са на жени...не на дeца-тийнейджъри

Град
    София
    Това са глупости. За да са ти пораснали циците на 13, значи си започнала да се развиваш просто по-рано и като цяло си започнала да се изменяш. Едва ли си представяте дечица с цици. На мен пубертета ми започна на 11. Тогава ми дойде и тогава започнаха всички периоди с мазна коса, акне, растеж на гърди, бла бла. Та на 13 вече имах талия, ханш и цици и никак не съм изглеждала несъразмерна или ъм неочеприятно. Напротив. Нормално момиче. За момента по-ниско. Малко по-късно израстнах и на височина.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на scrooper
    Ах, 13 е бурна възраст. И аз по това време имах някакви подобни комплекси, както и всеки друг тийн. Науми си да бъдеш самоуверена. Оглеждай се в огледалото и се усмихвай на себе си. Радвай се на положителните ти черти, на излъчването и т.н. Няма да имаш проблеми докато не позволиш на другите да ти ги създадат. А, повярвай ми, не си заслужава.
    always late but worth the wait!

Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Ах, 13 е бурна възраст. И аз по това време имах някакви подобни комплекси, както и всеки друг тийн. Науми си да бъдеш самоуверена. Оглеждай се в огледалото и се усмихвай на себе си. Радвай се на положителните ти черти, на излъчването и т.н. Няма да имаш проблеми докато не позволиш на другите да ти ги създадат. А, повярвай ми, не си заслужава.
    И аз съм на това мнение!

Абе, като за начало, учи. ;dd (на 13 си, не ще нещо)
    Относно ''проблема'' с гърдите...можеш да почнеш да носиш сутиени с подплънки и след време няма да са ти нужни.
    Дали момчетата харесват плоски гърди? Едва ли, но има време ще пораснеш.
    Дрехите..дрехите можеш да си ги комбинираш по всевъзможни начини, стига да имаш въображение, ако не..гледай клипове например в ютуб, като например този: http://www.youtube.com/watch?v=YDgZ0Jm4EBY
    И ако позволяваш, да те наричат аутсайдер, ще си такъв.

относно гърдите, не искам да съм млекопитаеща крава.... ако ме разбирате... искам нормални за възрастта ми гърди..... относно обичането, ще си повдигна самочувствието и няма да ми пука.... ииииии... ами на 13 съм, и нямам цикъл, това че на някой им идва по-рано, но значи че аз съм закъсняла с нещата... напротив.. говорила съм с лекари и казват, че до 17 години има време...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си