.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Hybrid View

Аз и моят к*р на басейн !

Имам един проблем , който съм 101% сигурен , че 101% от момчетата го имат.
    Лято е ! Ще се ходи на басейн след няколко дни.Както ми е известно там има полу голи момичета , хубави девойки и прочие.Проблемът е , че не знам как по дяволите да го накарам да седи мирен , защото е много смешно да седиш с наострена шпага на горе.Също така е глупаво да лежиш почти нон стоп по корем.Да не говорим че , ако някой е с типичен за плажа бански тип слипове.Аз ще ходя с шорти , но просто не знам как да го окротя.Някой , който има идеи или използва някакви трикове да сподели :-P .
    П.С. Не ми се четат глупави коментари от сорта завържи го за топките !

Първо нормално е братле така ,че не се брои проблем иначе имам една идея както си лежиш на жезлонга просто си вдигни единия крак смисъл присвий го намести си патката и си Копче или ше висиш у водата докат не спадне ;п
    Понеделник Гърди Вторник Рамо Курви И Културизъм само

Град
    •••Пловдив•••
    удряш си една преди плажа ,или просто отиваш с бермуди

Ще си мисля за манастири и замонашаване

не съм момче ама пак ще отговоря ... под шортите се слагат прилепнали гащи, така и да ти щтръква сабята никoй нищо няма да разбере
    FIRE! FIRE! GO GO GO!!!

Цитирай Първоначално написано от zariibena
    не съм момче ама пак ще отговоря ... под шортите се слагат прилепнали гащи, така и да ти щтръква сабята никoй нищо няма да разбере
    Ти откъде знаеш кво правят момчетата по плажовете а май си разузнавала :P
    удари си неколко ръчно преди плажа, и както ти казаха като си лежиш вдигаш единия крак свит естествено и прилепяш шпека до него, няма да си личи
    Гледай като лежиш по корем да не изкопаеш кладенец

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Голям фен Аватара на Sunshin3

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o

Град
    Момини Цици
    оле имам един приятел така винаги когато ходим на басейна всеки път когато излезе от водата неговия е нагоре като е навън се успокоява и после като влезе пак в водата се дърви .. направо.. много ми е смешен ( момиче съм) явно вие е много трудно да удържите старстите

Цитирай Първоначално написано от Sunshin3

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o

аахаха а е чакай малко толко лесно ли ви се дига бе
    който търси - намира . ^^

На колко си години?

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ми можеш да махнеш два процента от момчетата които имат такъв "проблем" и от сигурността си... всъщност можеш доста повече да махнеш защото ако трябва да бъда откровен нямам спомен и един път да съм видял надървен мъж на плажа/басейна-прав,седнал или легнал.

ако толкова не можеш да си контролираш хормоните се побори малко със змията преди да отидеш на плаж и не се притеснявай-като станеш на 12 ще ти мине. съветвам те и (доста сериозно при това) да спреш да се пулиш като малоумен в циците и задниците на жените защото ми се струва че точно това ти предизвиква "реакцията" а не простото печене на слънце и плуване за което се предполага че си отишъл там. ако толкова искаш цици си вземи гадже или интернет (препоръчвам ти първото) а не ходи на плажовете да се дзвериш.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Супер фен Аватара на fenasf
    Бий злобарка преди басейна...
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Град
    Момини Цици
    злобарка

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Имах същия проблем в 6 клас,но не постоянно да съм нагоре .Гледахме някоя дето се пече по цици,някоя с прашка и старчи срамната устна .Голяма хиена бях Ако и на теб ти се дърви,както при мойте поводи е нормално

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ми можеш да махнеш два процента от момчетата които имат такъв "проблем" и от сигурността си... всъщност можеш доста повече да махнеш защото ако трябва да бъда откровен нямам спомен и един път да съм видял надървен мъж на плажа/басейна-прав,седнал или легнал.

ако толкова не можеш да си контролираш хормоните се побори малко със змията преди да отидеш на плаж и не се притеснявай-като станеш на 12 ще ти мине. съветвам те и (доста сериозно при това) да спреш да се пулиш като малоумен в циците и задниците на жените защото ми се струва че точно това ти предизвиква "реакцията" а не простото печене на слънце и плуване за което се предполага че си отишъл там. ако толкова искаш цици си вземи гадже или интернет (препоръчвам ти първото) а не ходи на плажовете да се дзвериш.
    Абе човек ще идва една девойка , която постоянно ме пипа тука-там , хапе ме , целува ме , има страаашно тяло , но е мн тъпа и аз не я искам даже да я чукам , ама меча иска и предполагам ще вдига въстания ! 8-)

Град
    Roma, Italia
    Шпек, сабя, патка ....
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Шпек, сабя, патка ....

+++
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от Fascinating
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4

Абе човек ще идва една девойка , която постоянно ме пипа тука-там , хапе ме , целува ме , има страаашно тяло , но е мн тъпа и аз не я искам даже да я чукам , ама меча иска и предполагам ще вдига въстания !
    какъв мъж си ти бе

срам, набий ѝ една тупалка на басейна и после като сте на скрито ѝ го тури у шундата да ти мине мерака.

Значи отиваш на лекар казваш им искам да ми махнете тостестерона и повече нема да я видиш патката ше е като наранена Аа по темата набий си една ръчна и тва е

Отиди да те кастрират

Ако е яка мацката и не я наебеш си пълен гей, колкото и да е тъпа не правиш секс с мозъка й а с тялото действай

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Сички ти го казаха братле :Д Тренирай щъркела двЪ-три пъти педи басейнчето :Д Въпреки че познаам един дето и пет-шеснайсет да прасне след 30мин пак е на линия
    pich osuznai se

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Хаххаха егати коментарите.Много се смях..
    Еми и според мен чикий преди това ще ти помогнат А за к'во и даваш да те хапи и нз к'во, като не я искаш?

Брато ти си луд И на мен ми се случва,ама ти па го искара все едно постоянно ти е напред Ако искаш да го скриеш просто го слагаш да стърчи нагоре и го притискаш с долнището (каквото и да е то ) верно ако си одвън си личи но във водата не толкова Ааа иначе наистина е добре преди плажа да си напрайш кефа,после да си по спокоен

П.С-Струва ми се,че преувеличаваш и искаш да се фукаш,че няква те хапе и т.н

всъщност сетих се и че просто можеш си скръстиш ръцете и никой няма да забележи

Град
    Ботевград
    ХААХХА последния коментар кърти !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си