- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз и моят к*р на басейн !
Имам един проблем , който съм 101% сигурен , че 101% от момчетата го имат.
Лято е ! Ще се ходи на басейн след няколко дни.Както ми е известно там има полу голи момичета , хубави девойки и прочие.Проблемът е , че не знам как по дяволите да го накарам да седи мирен , защото е много смешно да седиш с наострена шпага на горе.Също така е глупаво да лежиш почти нон стоп по корем.Да не говорим че , ако някой е с типичен за плажа бански тип слипове.Аз ще ходя с шорти , но просто не знам как да го окротя.Някой , който има идеи или използва някакви трикове да сподели :-P .
П.С. Не ми се четат глупави коментари от сорта завържи го за топките !
Първо нормално е братле така ,че не се брои проблем иначе имам една идея както си лежиш на жезлонга просто си вдигни единия крак смисъл присвий го намести си патката и си Копче или ше висиш у водата докат не спадне ;п
Понеделник Гърди Вторник Рамо Курви И Културизъм само
удряш си една преди плажа ,или просто отиваш с бермуди
Ще си мисля за манастири и замонашаване
не съм момче ама пак ще отговоря ... под шортите се слагат прилепнали гащи, така и да ти щтръква сабятаникoй нищо няма да разбере
![]()
![]()
FIRE! FIRE! GO GO GO!!!
Ти откъде знаеш кво правят момчетата по плажовете а май си разузнавала :PПървоначално написано от zariibena
удари си неколко ръчно преди плажа, и както ти казаха като си лежиш вдигаш единия крак свит естествено и прилепяш шпека до него, няма да си личи
Гледай като лежиш по корем да не изкопаеш кладенец![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Аз и моят к*р на басейн !![]()
Първоначално написано от vaseto0o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Sunshin3
![]()
![]()
![]()
![]()
аахаха а е чакай малко толко лесно ли ви се дига бе![]()
който търси - намира . ^^
На колко си години?
ми можеш да махнеш два процента от момчетата които имат такъв "проблем" и от сигурността си... всъщност можеш доста повече да махнеш защото ако трябва да бъда откровен нямам спомен и един път да съм видял надървен мъж на плажа/басейна-прав,седнал или легнал.
ако толкова не можеш да си контролираш хормоните се побори малко със змията преди да отидеш на плаж и не се притеснявай-като станеш на 12 ще ти мине. съветвам те и (доста сериозно при това) да спреш да се пулиш като малоумен в циците и задниците на жените защото ми се струва че точно това ти предизвиква "реакцията" а не простото печене на слънце и плуване за което се предполага че си отишъл там. ако толкова искаш цици си вземи гадже или интернет (препоръчвам ти първото) а не ходи на плажовете да се дзвериш.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Бий злобарка преди басейна...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Имах същия проблем в 6 клас,но не постоянно да съм нагоре.Гледахме някоя дето се пече по цици,някоя с прашка и старчи срамната устна
.Голяма хиена бях
Ако и на теб ти се дърви,както при мойте поводи е нормално
![]()
Абе човек ще идва една девойка , която постоянно ме пипа тука-там , хапе ме , целува ме , има страаашно тяло , но е мн тъпа и аз не я искам даже да я чукам , ама меча иска и предполагам ще вдига въстания ! 8-)Първоначално написано от gandalfepi4
Шпек, сабя, патка ....
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
какъв мъж си ти беПървоначално написано от Fascinating
![]()
срам, набий ѝ една тупалка на басейна и после като сте на скрито ѝ го тури у шундата да ти мине мерака.
Значи отиваш на лекар казваш им искам да ми махнете тостестерона и повече нема да я видиш патката ше е като нараненаАа по темата набий си една ръчна и тва е
Отиди да те кастрират![]()
Ако е яка мацката и не я наебеш си пълен гей, колкото и да е тъпа не правиш секс с мозъка й а с тялото действай![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Сички ти го казаха братле :Д Тренирай щъркела двЪ-три пъти педи басейнчето :Д Въпреки че познаам един дето и пет-шеснайсет да прасне след 30мин пак е на линия![]()
![]()
![]()
pich osuznai se
Хаххаха егати коментарите.Много се смях..
Еми и според мен чикий преди това ще ти помогнатА за к'во и даваш да те хапи и нз к'во, като не я искаш?
Брато ти си лудИ на мен ми се случва,ама ти па го искара все едно постоянно ти е напред
Ако искаш да го скриеш просто го слагаш да стърчи нагоре и го притискаш с долнището (каквото и да е то
) верно ако си одвън си личи но във водата не толкова
Ааа иначе наистина е добре преди плажа да си напрайш кефа,после да си по спокоен
П.С-Струва ми се,че преувеличаваш и искаш да се фукаш,че няква те хапе и т.н![]()
всъщност сетих се и че просто можеш си скръстиш ръцете и никой няма да забележи
![]()
ХААХХА последния коментар кърти !![]()