.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Въпросчее

Question Въпросчее

Извинявайте за глупавият въпрос,но помните ли на колко години горе-долу се боядисихте косата за пръв път и в какъв цвят беше ? Аз в момента съм на 14 и ми се иска лятото да си направя някакви кичури като за начало,а пък вече по-нататък някакъв конкретен цвят.Много ме влече черния цвят за косата,обаче съм чувала,че боядисаш ли се в черно поне в следващите 2 години неможеш да го смениш докато не израсте косата.

Ето моя снимка все пак --> http://prikachi.com/images.php?images/327/5863327S.jpg

Ии мерси предварително

Според мен този цвят,с който си на снимката си ти е много хубав.Не мисля,че черен цвят ще ти отива повече от този ,с който си в момента.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Кичури не си прави,супрата вреди на косата ужасно много. Черното,може да го махнеш с обезцветяване евентуално.
    Аз лично си боядисах косата в 6ти клас (13 години някъде) черна

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Не си съсипвай косата, така си си добре.
    Не съм се боядисвала, на 20г. съм.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Имаш страхотен цвят на косата! Но ако наистина искаш кичури си направи дискретни кичури едва забелязващи се, те внасят релеф в косата.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    За първи път си направих червени кичури в пети клас, но не много и тънки, ами 6 кичура, по 3 от двете страни. После в 8ми клас бях на пластове и реших да си направя горния пласт червен и малко след това цялата червена. И сега съм си с червена коса. Била съм и руса за малко, инцидентно и с розова коса, но червеното си ми остана най-любим, пък и няма човек, които да ми е казвал, че не ми отива.
    Пробвай например с тънки черни кичури, за да се прецениш. Те малко ще се отмият и ще придобиеш различни нюанси на косата, които мисля, че ще стоят добре. Наистина ти е хубав цвета, но от опит знам, че щом си решила, ще се боядисаш.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Зайче..
    За първи път кичури си направих и аз в пети клас, след това в шести клас си боядисах цялата коса за първи път и оттогава не съм спирала /аз също съм на 14, т.е. 8ми клас/.
    иначе няма лошо - направи си кичури, но ти и така си си добре.
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на strawberry88
    На 17 съм и не съм се боядисвала.Нямам и намерение да го правя скоро.

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Аз за първи път в 5 клас се боядисах с червено,уж на кичури ама си беше като цялата коса.
    Естественият ти цвят и мен ми харесва,при положение , че все още са актуални естествените цветове коси.
    Ако толкова искаш да се боядисаш направи се с някакво кафяво(но да не е с червен отенък) а от нюансите,капучино,кафе и такива.
    p.s.Отиди на козметик да ти оформи малко веждите ще ти отвори лицето и веждите веднага,сега ми се струват дебели и криви.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Или си направи кестеняви кичури,колкото да вкараш "движение" в косата или ако ще се боядисваш пак го направи в друг нюанс на кестенявото,колкото да освежиш цвета
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Много ще ти ходят съвсем тънки руси кичури, както по-горе се изразиха да внесат релеф ще се получи интересно и закачливо, а към черното изобщо не посягай, напоследък всички го махат и се правят, кестеняви, карамелени и всякакви медни нюанси.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Мега фен Аватара на strawberry88
    Мхм, в никакъв случай не се прави черна.Ще те състари.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си