- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гълтане
Хора, моля ви, издайте тайната за гълтането....споделете някоя техника, нещо. Имам желанието да го направя, но винаги, когато дойде моментът и като усетя самата течност и вкуса й, инстинктивно се отдръпвам и не мога да я поема цялата. На всичкото отгоре предизвиква порив за повръщане. Не го правя само заради приятеля си, а наистина го искам. Въпросът ми е как да направя така, че да преглътна цялата течност?
Ами не сЪм момиче и не знам ТОЧНА техника, но имах 1 приятелка, която ми гЪлташе. Когато усетеше, че наближава да свЪршвам, го налапваше така, че течността да отива почти направо в гЪрлото й. Предполагам по този начин си спестяваше вкуса и порива за гадене, за които ти говориш...
Впрочем какво му е на вкуса? Не сЪм опитвал![]()
Ми няма някаква "техника". Аз го правя, защото ми е кеф, хубаво ми е и е с удоволствие. Просто следващия път не се отдръпвай, а преглътни... не знам как може да ти се повръща от сперма...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Това, което написа Tsukuda_Hiroshi и аз съм го чувала, но ако ти се гади и когато е по-навътре, тогава пак няма да ти е никак приятно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ами те певците пият сурови яйца за гласа... Значи или трябва да почне да пее авторката, или приятеля й ще си хване певица. А може и да тренира с яйца...![]()
Никой не е умрял.. Техниката е да не дишаш, за да не усетиш вкуса, понеже няма как да си запушиш носа..
Просто не дишай докато гълташ и това е.. едно 80% ще си спестиш от аромата и вкуса /само солено/горчиво/сладко няма да успееш/..
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Как може да искаш да правиш нещо от което ти се гади наистина? На мене като ми е гадно от нещо спирам да го правя хаха
Не, че ми е гадно, не ми е гадно, имам желание, не правя нещо, което не искам...просто инстинктивно така се получава и искам да го преодолея.
Ем то става за секунди.Впрочем, наистина е по-просто като свърши по-навътре. Тогава понякога дори не усещаш кога си преглътнала. Ако никак не ти харесва и винаги ти е гадно, плюй в кърпичка. Би следвало да те разбере.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
чак пък като да пиеш вода... иначе не винаги първият път ти харесва, но трябва да видиш какво е, за да разбереш аджеба дали ти харесва или не
гълтайте курви xaaxax :Д
4XCOKИ
"Като да пиеш вода" имам предвид, че е някакво естествено. Като пиете вода.. не е ли някак.. по навик? Не е ли като инстинкт? Еми на мен пък ми е неестествено да не ми свършва в устата.
щрудел гълтай и не се обаждай много хахаха .. :Д
Не съм имала проблеми.Спермата наистина си има особен вкус,но не е чак ужасна.
мани го тоя, не заслужава да му го гледат само
4XCOKИ