- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Физически и Духовен Прогрес..!
Здравейте хора, Дайте да направим една тема за Спортуващи момичета и момчета и по-точно (body transformation) Трансформацията на тялото преди и след започване на фитнес, уличен фитнес и като цяло някакъв спорт..Аз все още нямам актуални снимки ;дд Но скоро ще имам. Ето и моите пропорции: 172-173 - 72кг с много малко коремче ама сега и него ще стегнем ;дд Добавяйте снимки на себе си преди и след казвайте си пропорциите и така..
![]()
Последно редактирано от Thuggg : 02-13-2013 на 17:16
A защо Фитнес прогрес, може ли снимки от диета, отслабване или подобряване на тялото или темата ще е само за мускули?
НЕ напротив темата е за всякакъв вид положителен физически и духом прогрес на тялото ! ПОД-духом имам в предвид че сте се отказали от някой вреден за вас навик много трудно. Като например: аз пушех от 12 годишен хлапак Но вече сам на 18г. и не сам пипнал цигара от 7месецаБеше МНОГО НАИСТИНА МНОГО трудно да спра но УСПЯХ. И за тези 7месеца качих 15кг
преди приличах на дете от Африка ако ме разбирате..!!! пп;ако имам правописни грешки съжалявам но пита от iphon.. Поздрави
Поздравления за спирането на цигарите!
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Много хубава тема, а ти си много приятен съфорумник, чак ми е кеф да ти следя темата. Дано не ти я оспамят и развалят. Ще се включвам когато мога. Аз за момента ще се похваля с друго - докато се измъчвах с крайни диети само на плод, супа и салата, сега вече ям всичко, без пържено сладко и чипс, газирано , етс., но наблягам на коремни преси и упражнения. Харесвам се каквато съм, въпреки че не съм дебела, но вече не се стремя да съм като момичетата от списанията и да съм като солета.
Хубава, много хубава тема!
Авторе, поздравления, че си спрял цигарите, давай в същия дух!
Благодаря ви НО нека наблегнем повече на вашите постижения !!! Аз това за цигарите го дадох за пример..Иначе поздравления red01 И да ти кажа много малко хора харесват 35-40кг скелети такаче щом се харесваш в сегашната си форма я поддържай
![]()
Аз не съм пила газирано от 6 месеца , а преди пиех огромни количества ; д Иначе от 1 месец ходя на фитнес и гледам да не ям боклуци ..
За сега съм се стегнала малко; но трябва мнооооого още ; д
Снимка ще пусна като си постигна целта ^^)
И аз ще се присъединя във вашата тема.Ходя на фитнес и си имам програма,но само със фитнес не става,ограничавам се и то от най-любимите ми неща.Не съм яла сладко вече 2ра седмица,тестено,пържено и газирано.
P.S.Ако искате можем да водим темата като дневник,постване на дневно меню и направени упражнения.
По принцип за дневно меню има тема, но да си споделяме упражненията и да се надъхваме взаимно няма да е зле ; д Ако и автора разреши де ; д![]()
Естествено Защо не ?Може да си споделяме идеи за тренировки за правилно хранене и за това какво би ни мотивирало да започнем да тренираме или да се откажем от вредни за нас навици
![]()
Всичко можеЯ като автор сподели примерно какви тренировки правиш /упражнения и какъв хранителен режим ; дд И аз ще се престраша после
; д
И аз се присъединявам.
От половин година живея в Хамбург, но се връщам от юли в България. Проблемът е ужасната храна - пържени спагети, мнооого хляб, картофи, никакви зеленчуци, всичко мазно или сладко. Понеже живея при приемно семейство не мога да отказвам всичко, но съм си поставила за цел, когато съм сама, да ям по-пълноценна храна, а аз и никак не обичам тестено. Липсват ми месо, мляко, сирене, зеленчуци..
Иначе абсолютно всеки ден тичам в парка (една полза да си в чужбина - има къде да спортуваш), ходя на пилатес, фетбърнър и бодистайлинг във фитнес клуба, правя по 50 лицеви опори и карам колело до училище.
Висока съм 160 - 47/48 кг, доста качин откакто съм тук, но поне съм сигурна, че голяма част е мускулна маса, то си личи.
Искам да си стегна отново корема (Германия - бира..) и дупето.![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Не съм казала това, в България също спортувах - волейбол и фитнес. Просто имам голям страх от кучета и не тичах. Просто в момента ми е по-удобно.![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Значи преди бях доста хилаво момченце ;дд бях хем много нисък хем много слаб, започнах да си тренирам у дома още когато пушех, но просто нито имах сили да направя примерно 50-лицеви наведнъж нито имах и въздух. И така се отказах от всякакъв вид тренировки и спорт,така беше до като не реших че ще спра цигарите и ще започна да тренирам в домашни условия и на лостовете след като успях да изкарам 7-дни без никотин знаех че сам ги спрял и не-можех да повярвам защото преди това бях опитвал още около 100 пъти да ги спра. Благодарение на липсата на никотин ми се отвори страшен апетит ядох много и тренирах много малко и така за около 4-месеца качих 10кг със започването на тази учебна година започнах пак да тренирам и да ям много но започнах да ходя на фитнес след като ми омръзна у дома тренирах по-програмата 5х5, и така от началото на тази година до сега качих още 10кги сега мога да кажа че от преди 8-9мес. до сега сам качил 21кг БЕЗ добавки или каквото и да било може би и ръста ми играе голяма роля защото не сам много висок 172-173см и тежа 71кг, От 1-месец вече пак си тренирам у дома защото искам да кача още 2-3 килограма лятото да изчистя малко сега в момента тренирам само гърди и корем. Самата структура на тялото ми е такава че с малко тренировки се оформя много бързо и видимо..
Това е общо казано ;Дд
А ако сега кажеш, че правиш по 50 лицеви НАВЕДНЪЖ, значи смятай, че въобще не ги изпълняваш като хората.![]()
Височина - 157. Миналата година по това време бях 50+ кг, лятото стигнах до 41, въпреки че това беше далеч от целта ми, та си докарах проблеми със здравето. После си поставих нова цел - да кача малко, преди 2 седмици се мерих - на гладно бях 45,2. Не изключвам да съм качила още. В момента целта ми е да си стоя на тия кила, ако положението не се оправи, може би още 1кг, повече не ща.
Според мен си слабичка, за снимки още нямам актуални се се каня си направя ама или забравям или не ми остава време. Иначе за лицевите си ги правя около 60-65 нормални(бавни) а иначе хипер(бързи) към 80-85Ако мога да измеря в % колко точно ги изпълнявам около 94%
Все пак вече близо 9месеца всеки божи ден правя по 200-250 лицеви
Всеки ми казва че не е хубаво толкова често и толкова много но аз си свикнах и ако не ги направя сякаш сам забравил вратата отворена
ако ме разбираш..
Браво за темата!
Дано след време да мога да публикувам тук някоя снимка.
Thuggg, Имах в предвид, че ако изпълняваш по 200 лицеви на тренировка, заедно с други работи, значи въобще не правиш лицевите както трябва и респективно не се натоварваш. С какъв хват ги правиш? По-добре ги модифицирай, за да станат по-трудни, отколкото да правиш толкова много бройки - безсмислено е. Все едно да правиш по 200 коремни преси. Пробвай диамантени, трицепсови, на стол или ТРХ тренажор, с коляно към лакът и такива.
йоо намерих две снимчици от преди 1г. и от преди 5 месеца, ;дд но лицето е cutt off щото ги използвах за една тема в BB-team... да ги кача или да изчакам за по-актуални...
Моля без много хейтНа първата снимка сам 49-50кг тя е правена преди година(още пушех)
Втората е от преди 5мес. и половина тежа около 61кг тъкмо започнах да тренирам
Снимки: http://prikachi.com/images/21/5879021J.jpg 1
http://prikachi.com/images/22/5879022E.jpg 2...;dd скоро ще кача актуални снимки с Face ;dd В момента сам 71кг...