.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 93 от общо 93

Оф,аз никакъв духовен прогрес нямам.Употребявам от всички вредни храни по много.Никога не съм се лишавала от нещо,а и не съм се опитвала,но засега съм си добре и си се чувствам пълноценно.Иначе съм 172/173 см,48/49 кг.
    Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!

Според мен си слабичка...

Не изглеждам много слабичка да ти кажа Може да кача снимка някой път.
    Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!

мДа..така най-добре ше решим дали си прекалено слаба или не. Според мен при тази височина тези килограми са малко..

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    карам 3 месец без вредно
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Здравейте (: харесва ми темата, браво! и аз съм с вас :д
    Нека се представя - 170/171см, 54.5 кг /премерих се току що, така че е актуално :д/, ходя на гимнастика. Днес възнамерявам да направя снимка 'преди', а след месец-два 'след', та да видим. Дано има разлика (:

Повече от фен Аватара на Falstad
    Така...За един месец съм свалил малко и вече при 199 см 103 кг. Още само 3 до заветния стотак http://prikachi.com/images/434/6049434K.jpg

Цитирай Първоначално написано от Pandishpanka37 Виж мнението
    Здравейте (: харесва ми темата, браво! и аз съм с вас :д
    Нека се представя - 170/171см, 54.5 кг /премерих се току що, така че е актуално :д/, ходя на гимнастика. Днес възнамерявам да направя снимка 'преди', а след месец-два 'след', та да видим. Дано има разлика (:
    Имали желание има и успех !!!

Цитирай Първоначално написано от Falstad Виж мнението
    Така...За един месец съм свалил малко и вече при 199 см 103 кг. Още само 3 до заветния стотак http://prikachi.com/images/434/6049434K.jpg
    (y)

Супер фен Аватара на gabi_94
    От две седмици не съм яла тестено, а сладко ядох само два пъти Чувствам се горда, кантара е -1кг. Целта ми е още 3кг. да сваля до 10ти май. За протокола 1.71/2 съм, 57 кг в момента.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

izabelleee
    Guest
    Страхотна темичка Thuggg. От известно време ...започнах да правя диети с целта да стана...45 кг , в момента съм 160/46кг . Искам да стегна тялото си , някой може ли да ми препоръча упражнения които да мога да изпълнявам в къщи ?

Цитирай Първоначално написано от izabelleee Виж мнението
    Страхотна темичка Thuggg. От известно време ...започнах да правя диети с целта да стана...45 кг , в момента съм 160/46кг . Искам да стегна тялото си , някой може ли да ми препоръча упражнения които да мога да изпълнявам в къщи ?
    Аз лично не мисля че трябва да отслабваш... и все пак мога да ти препоръчам ето тези две упражнения: Ето това е за коремната част но също така и обхваща малко и краката http://vbox7.com/play:a0e0923c допълни още 50-коремни преси и си супер , а това е за дупе(хмм най-сладката част на девойките ;д) http://vbox7.com/play:a0e0923c може да допълниш с още 50 обикновенни клека примерно. Тренирай корема два пъти, а дупето 3 в седмицата. Може да качиш снимка за да видим как изглеждаш и да изкажем мнението си по-въпроса с отслабването ! пп: Препоръчвам ти тези упражнения защото приятелката ми ги прави вече 3-месеца и виждам наистина голяма разлика от преди особено в дупето.. ;д Поздрави !

Цитирай Първоначално написано от gabi_94 Виж мнението
    От две седмици не съм яла тестено, а сладко ядох само два пъти Чувствам се горда, кантара е -1кг. Целта ми е още 3кг. да сваля до 10ти май. За протокола 1.71/2 съм, 57 кг в момента.
    Чудесно щом си спряла тестените-изделия които най-много се забелязват в коремната част, можеш да опиташ с бягане на много момичета това е помогнало хем да отслабнат малко хем да си искарат пресата. Иначе хапвай повече пилешко и зелена кухня и мисля че преди да се осетиш ше си ги свалила, още повече че времето започна да се стопля това значи и че сезона на чистене започва;дд понеже лятото много по-лесно се горят калории и се отслабва. Поздрави и успех

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от Thuggg Виж мнението
    Чудесно щом си спряла тестените-изделия които най-много се забелязват в коремната част, можеш да опиташ с бягане на много момичета това е помогнало хем да отслабнат малко хем да си искарат пресата. Иначе хапвай повече пилешко и зелена кухня и мисля че преди да се осетиш ше си ги свалила, още повече че времето започна да се стопля това значи и че сезона на чистене започва;дд понеже лятото много по-лесно се горят калории и се отслабва. Поздрави и успех
    Ами аз преса имам...само долната част на корема ми е леко отпусната. Проблема са ми краката, на които имам и мускули, затова не съм привърженик на тичането. Иначе зелени неща не мога да ям, понеже съм получавала алергия от нитратите, с които блъскат марулите и други подобни зелени зеленчуци. Общо взето не ми е много готино с тая забрана да ям салати, ама какво да се прави...на плодове наблягам...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от gabi_94 Виж мнението
    Ами аз преса имам...само долната част на корема ми е леко отпусната. Проблема са ми краката, на които имам и мускули, затова не съм привърженик на тичането. Иначе зелени неща не мога да ям, понеже съм получавала алергия от нитратите, с които блъскат марулите и други подобни зелени зеленчуци. Общо взето не ми е много готино с тая забрана да ям салати, ама какво да се прави...на плодове наблягам...

мДа и така става..! Също така яж по-чиста и органична храна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си