- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Магазините за втора ръка дрехи
Къде в софия има магазини за дрехи втора ръка и какви горе-долу са цените на дрехите там?
za6to tolko li si izpadnal da iska6 2ra ruka.![]()
6to puk trqbva da si izpadnal za da si kupuva6 drehi o takiva magazini tam su6to se namirat hubavi ne6ta sorry 4e ne pi6a po temata no super mnogo me izdrazni mnenieto na predniq potrebitel
Mi ne me razbiraite pogre6no,no leko sam zakasala s parite,ina4e vinagi sam si zimala skapi drexi,no tozi pat ne iskam da se oxar4vam poradi tova 4e nqmam vazmognost.iskam prosto nekoi da mi kage kade v sf ima takiva magazini i kakvi sa cenite sa drexite tam?
със секи твой изминал пост се уверявам колко си тъпаПървоначално написано от az_slunceto
ахахаха дрехите втора ръка са по-маркови от парцалите, дето си купувате по витошка, бе хахах заблудени![]()
в софия знам, че има много яки втори употреби ама не знам къде се намират...а искам да разбера![]()
\/
До скоро се карах на майка като ме караше да влизам в такива магазини. Мислех, че няма хубави дрехи. Но съм бъркала. Има много интересни неща, а и са на ниски цени. Купила съм си няколко суитчъра за по 5 лева единия, които ми вършат чудесна работа, а и на другите им харесват, не си личи, че са носени.
Купих си страшна ризка от такъв магазин, бяла...Много интересен модел и стои страхотноНикой и не заподозря от къде е... Всеки я харесва. Стига с тея глупави изказвания, че трябва да си закъсал, за да ти харесват дрехи от такива магазини...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Туй са бахти тъпите магазини.![]()
11 tochka deaktiven profil.
Не е така, бе, човекПървоначално написано от Mo6no
Рядко има много яки неща на едно място, но намират се... Защо да не си купиш нещо, като е яко? Какво като е от такъв магазин
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Da,no nikoi za galost ne mi otgovori kade v sf ima takiva magazini.sig sam 4e po centara ima,no nz kade sa?
az ne pazaruvam ot takiva magazini predpo4itam, ot magazinite deto drehite sa markovi ama sus fabri4en defekt!
da tam raboti maika mi i e pulno kato zapo4nesh ot shik shik,mis luks i nekvi takivaПървоначално написано от exploitedteen
Не всеки може да си позволи маркови дрехи!Първоначално написано от az_slunceto
По темата:В "Дианабад" имаше преди,сега незнам дали има.И над дискотека "Амор" има някъв такъв голям.
Значи на Красно село някъде срещу спирката на 5 и 19 трамваите има един голям магазин.Мисля,че се казва шик-шик.Всеки понеделник зареждат с много хубави дрехи.Даже сутрин хората чакат на вратата,още от тогава има опашка.Ако решиш да отидеш рано отваря в 9 и 30Първоначално написано от fake
Повечето пъти докарват страхотни дрехи,когато ходих даже имаше нови маркови дрешки,които да са обличани най-много 2-3 пъти.Така че си заслужава..доста
![]()
HEP is not style! HEP is my life!
Аз смятам да ходя тези дни да си позарувам малко от такъв магазин..забелязах че до гарата има един на 5 етажа![]()
А харесвам магазините за 2ра ръка..защото най-обичам да си взимам "парцалчета" с готови кроики,които после аз да си преправям и дошивам..![]()
Много е забавно и креативно!
Би било шок за мен да имам дрехи като на някой друг,а в това положение,няма такава възможност.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Ахъм не прочетох предните постове...иначе тия дет аз съм хойла и ми е допаднало...
Фиеста на спирката на 204 на НДК в посока Борово
Единия Шик Шик на Раковка точно до Славейков,в посока театъра от ляво.
Един точно до парка заимов в една пресечка...
един супер як ако харесваш ...ъъ...стрийт...ъъ некфи по-смъкнати дрешки...в Младост 1А след пътеите в блока с кафенетата...
други ме мързи са д амисля
И аз съм на твоето мнение.Първоначално написано от XePouH
Не искам да те обиждам ама се налага.
Повечето ми постове са тъпи.. това говорят, че не съм една от най-умните момиченца, но ти ми вдигаш самочувствието понеже всички твой постове са.. NO COMMENT!!!!!!!!
По темата: Послесните два пъти(лято, зима) където ходих да си купивам дрехи си ги взех от втора употреба.
Не съжалявам понеже един оригинален панталон, който не си личи че е носен си го взимам за 10-12-15лв.
Една хубава блузка от хубава марка на цената от 3-5 до 7лв.
Не съм от София и няма как да ти кажа от де да си накупиш дрехи втора употреба от там, но като видях мнението на това "слънце" ми идеше да пиша в темата ти.
Нищо срамно не намирам в това, напротив. Спестявам си пари по тоя начин. Не мога всички да ги дам за 1 дънки.
Сега кат ида във Варна да си купувам дрехи за зимата пак ще мина покрай втората употреба!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
basi tfa s teq pikli4ki,deto yj se obli4at samo s markovi drehi ve4e zapo4va da mi pisva ... ne se li yse6tate 4e ste sme6ni i jalki .... s mn takiva se sre6tam 6toto sum v takova daskalo za "guzari",kudeto tolkova takiva sum vidqla .... nqma znae4enie dali bluzkata ti e vzeta ot replay da kajem ili ot second hand .... vajnoto e da ti haresva i da ti stoi dobre .... ostanaloto nqma zna4enie .... primerno ako me nakefi mn nqkoq bluza i stryva 5 leva ... kakvo da ne si q vzema samo za6toto e evtina li? basi ..... teq pikli seriozno zapo4vat ve4e da mi lazqt po nervite
Ай да и метнем един бой на таяПървоначално написано от *an4eto*
хихи.
П.С. Кат ше съм от село да се покажа поне като от такова.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Първоначално написано от Crazy`Witch
za sujalenie ne e samo edna ... a ine si zaslyjava da se zanimavame s takiva izordkiprosto sa jalki ne samo v moito o4i i dano nqkoi den se osuznaqt za6toto gi sujalqvam
Съгласна съм с *an4eto* и Crazy`Witch,че и с други постове.Хора спрете да се излагате!!!
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...