.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Guest

Магазините за втора ръка дрехи

Къде в софия има магазини за дрехи втора ръка и какви горе-долу са цените на дрехите там?

Повече от фен
    za6to tolko li si izpadnal da iska6 2ra ruka.

Guest
    6to puk trqbva da si izpadnal za da si kupuva6 drehi o takiva magazini tam su6to se namirat hubavi ne6ta sorry 4e ne pi6a po temata no super mnogo me izdrazni mnenieto na predniq potrebitel

Guest
    Mi ne me razbiraite pogre6no,no leko sam zakasala s parite,ina4e vinagi sam si zimala skapi drexi,no tozi pat ne iskam da se oxar4vam poradi tova 4e nqmam vazmognost.iskam prosto nekoi da mi kage kade v sf ima takiva magazini i kakvi sa cenite sa drexite tam?

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от az_slunceto
    със секи твой изминал пост се уверявам колко си тъпа

fake
    Guest
    ахахаха дрехите втора ръка са по-маркови от парцалите, дето си купувате по витошка, бе хахах заблудени
    в софия знам, че има много яки втори употреби ама не знам къде се намират...а искам да разбера

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Ти си тъпа,та чак вдлъбната...

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Guest
    \/

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    До скоро се карах на майка като ме караше да влизам в такива магазини. Мислех, че няма хубави дрехи. Но съм бъркала. Има много интересни неща, а и са на ниски цени. Купила съм си няколко суитчъра за по 5 лева единия, които ми вършат чудесна работа, а и на другите им харесват, не си личи, че са носени.
    Купих си страшна ризка от такъв магазин, бяла...Много интересен модел и стои страхотно Никой и не заподозря от къде е... Всеки я харесва. Стига с тея глупави изказвания, че трябва да си закъсал, за да ти харесват дрехи от такива магазини...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Туй са бахти тъпите магазини.
    11 tochka deaktiven profil.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Туй са бахти тъпите магазини.
    Не е така, бе, човек Рядко има много яки неща на едно място, но намират се... Защо да не си купиш нещо, като е яко? Какво като е от такъв магазин
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    ...
    11 tochka deaktiven profil.

Guest
    Da,no nikoi za galost ne mi otgovori kade v sf ima takiva magazini.sig sam 4e po centara ima,no nz kade sa?

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    az ne pazaruvam ot takiva magazini predpo4itam, ot magazinite deto drehite sa markovi ama sus fabri4en defekt!

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    амииии реално погледнато навсякъде има...
    най много има катро тръгнеш по пиротска по трамвай 22 към Опълченска...

иначе навсякъде има... и отвреме на време изпада по нещо яко...
    da tam raboti maika mi i e pulno kato zapo4nesh ot shik shik,mis luks i nekvi takiva

Супер фен
    Не всеки може да си позволи маркови дрехи!

По темата:В "Дианабад" имаше преди,сега незнам дали има.И над дискотека "Амор" има някъв такъв голям.

Цитирай Първоначално написано от fake
    ахахаха дрехите втора ръка са по-маркови от парцалите, дето си купувате по витошка, бе хахах заблудени
    в софия знам, че има много яки втори употреби ама не знам къде се намират...а искам да разбера
    Значи на Красно село някъде срещу спирката на 5 и 19 трамваите има един голям магазин.Мисля,че се казва шик-шик.Всеки понеделник зареждат с много хубави дрехи.Даже сутрин хората чакат на вратата,още от тогава има опашка.Ако решиш да отидеш рано отваря в 9 и 30 Повечето пъти докарват страхотни дрехи,когато ходих даже имаше нови маркови дрешки,които да са обличани най-много 2-3 пъти.Така че си заслужава..доста
    HEP is not style! HEP is my life!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Аз смятам да ходя тези дни да си позарувам малко от такъв магазин..забелязах че до гарата има един на 5 етажа
    А харесвам магазините за 2ра ръка..защото най-обичам да си взимам "парцалчета" с готови кроики,които после аз да си преправям и дошивам..
    Много е забавно и креативно!
    Би било шок за мен да имам дрехи като на някой друг,а в това положение,няма такава възможност.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ахъм не прочетох предните постове...иначе тия дет аз съм хойла и ми е допаднало...
    Фиеста на спирката на 204 на НДК в посока Борово
    Единия Шик Шик на Раковка точно до Славейков,в посока театъра от ляво.
    Един точно до парка заимов в една пресечка...
    един супер як ако харесваш ...ъъ...стрийт...ъъ некфи по-смъкнати дрешки...в Младост 1А след пътеите в блока с кафенетата...
    други ме мързи са д амисля

Цитирай Първоначално написано от XePouH
    със секи твой изминал пост се уверявам колко си тъпа
    И аз съм на твоето мнение.
    Не искам да те обиждам ама се налага.
    Повечето ми постове са тъпи.. това говорят, че не съм една от най-умните момиченца, но ти ми вдигаш самочувствието понеже всички твой постове са.. NO COMMENT!!!!!!!!

По темата: Послесните два пъти(лято, зима) където ходих да си купивам дрехи си ги взех от втора употреба.
    Не съжалявам понеже един оригинален панталон, който не си личи че е носен си го взимам за 10-12-15лв.
    Една хубава блузка от хубава марка на цената от 3-5 до 7лв.
    Не съм от София и няма как да ти кажа от де да си накупиш дрехи втора употреба от там, но като видях мнението на това "слънце" ми идеше да пиша в темата ти.
    Нищо срамно не намирам в това, напротив. Спестявам си пари по тоя начин. Не мога всички да ги дам за 1 дънки.
    Сега кат ида във Варна да си купувам дрехи за зимата пак ще мина покрай втората употреба!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

basi tfa s teq pikli4ki,deto yj se obli4at samo s markovi drehi ve4e zapo4va da mi pisva ... ne se li yse6tate 4e ste sme6ni i jalki .... s mn takiva se sre6tam 6toto sum v takova daskalo za "guzari",kudeto tolkova takiva sum vidqla .... nqma znae4enie dali bluzkata ti e vzeta ot replay da kajem ili ot second hand .... vajnoto e da ti haresva i da ti stoi dobre .... ostanaloto nqma zna4enie .... primerno ako me nakefi mn nqkoq bluza i stryva 5 leva ... kakvo da ne si q vzema samo za6toto e evtina li? basi ..... teq pikli seriozno zapo4vat ve4e da mi lazqt po nervite

Цитирай Първоначално написано от *an4eto*
    basi tfa s teq pikli4ki,deto yj se obli4at samo s markovi drehi ve4e zapo4va da mi pisva ... ne se li yse6tate 4e ste sme6ni i jalki .... s mn takiva se sre6tam 6toto sum v takova daskalo za "guzari",kudeto tolkova takiva sum vidqla .... nqma znae4enie dali bluzkata ti e vzeta ot replay da kajem ili ot second hand .... vajnoto e da ti haresva i da ti stoi dobre .... ostanaloto nqma zna4enie .... primerno ako me nakefi mn nqkoq bluza i stryva 5 leva ... kakvo da ne si q vzema samo za6toto e evtina li? basi ..... teq pikli seriozno zapo4vat ve4e da mi lazqt po nervite
    Ай да и метнем един бой на тая хихи.

П.С. Кат ше съм от село да се покажа поне като от такова.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Цитирай Първоначално написано от *an4eto*
    Ай да и метнем един бой на тая хихи.

П.С. Кат ше съм от село да се покажа поне като от такова.

za sujalenie ne e samo edna ... a ine si zaslyjava da se zanimavame s takiva izordki prosto sa jalki ne samo v moito o4i i dano nqkoi den se osuznaqt za6toto gi sujalqvam

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Съгласна съм с *an4eto* и Crazy`Witch,че и с други постове.Хора спрете да се излагате!!!
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от reason
    Съгласна съм с *an4eto* и Crazy`Witch,че и с други постове.Хора спрете да се излагате!!!
    Хора , и аз се настанявам във вашата групичка !

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си