- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- подпишете се
Доста безсмислена тема всъщност.Мързи ме да коментирам , но дайте да се запиша , че съм ЗА използването на препарати срещу животни и че бих ви препоръчал да заемете мястото на някое от тях.
С какво животното е заслужило това отношение? Има много по-нормални алтернативи.
SpiritInBlack ти пък въобще не са обаждай, че ще използвам препарати върху теб!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Авторката преди беше точно от малките курвички , които излизаха с доста повече грим от необходимото , за да се приведат в ред.Като не си харесва , не купувайте козметични стоки и така бойкотирайте производството им.Дори МХРА , с цялото си лоби , е принудена да е минала определени тестови процедури , за да легализира своите медикаменти.Предпочитам да умрат 10000 животно , отколкото да имам проблем с лекарствен препарат.Запишете се да ги тестват на вас.Просто сте лицемерни пикли , ако смятате , че тема във форума ще промени нещо.Жалко , Джоли.Поля поне е хубавка , на теб и пластична операция няма да ти помогне.
Моя снимка виждал ли си, мухльо, защото аз съм виждала твоя и грешах, като си мислех, че си хубав и затова си толкова надут.
Предпочитам да умреш ти, отколкото да страда някое животно. Ти и жалките ти подобия.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Радвам се , че такива като теб ме намират за грозен , никога не бих искал да съм първи в списъка ти , "хубавице " . Има отчаяни пичове. Гледай снимки в Нета какво става с Макдоналдс.А и да , прати поздрави на баща ти
Отчаяният си точно ти. Отчаян си, че никой не ти връзва, и живееш в някакъв собствен филм, където ти пускаш на жените.
Напусни темата, защото не се отнася до теб и твоите комплекси. Ще му предам, благодаря.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
SpiritInBlack е прав, а вие само се лигавите и е нормално хората да ви се ядосват. Тези женски изцепки са ни крайно познати и противни. Мислите, че правите нещо добро а всъщност е с цел да се избавите от някой свой комплекс или да си вдигнете самочувствието. Както той каза, ако ви е толкова грижа просто спрете да използвате продуктите.
Ние за пореден път повтарям сме спрели да използваме тея продукти. Опитваме да отворим очите и на другите, че "тестване върху животни" не значи кученце намазано с червило, а кървава безумна жестокост. За да спрат повече хора да използват козметиката на компаниите, които участват в този вандализъм!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Много тъпо го обърнахте на обиди. Кой ползвал грим, кой бил грозен.
Мисля че Полина се опита да обясни, че не става въпрос само за декоративната козметика.
Шампоани,балсами,сапуни,па фюми и други работи,които ползваме в ежедневието си също биват тествани върху животни.
Айде , продължавайте си спора ама стига се обиждахте.
Най-грозното и тъпо нещо, което може да правите е да обиждате. Сериозните и умни хора си служат с други средства.
Последно редактирано от LovEsIckk : 02-16-2013 на 12:52
Последно редактирано от JoLLiE92 : 02-16-2013 на 13:00
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ще го разпространя
Едит: Само от любопитство: Ако не тестват върху животни, върху какво ще тестват, за да не заприличаме на зайци с кървави очи и котки с изсъхнали уши? (Наистина не знам, за това питам)
Иначе няма спор, че е жестокост.
Последно редактирано от ShtrudeL : 02-16-2013 на 19:43
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Преди малко гледах подписите, има ужасно много от България от вчера насам.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Казах преди , не съм разпитвал много за теб , ама последния път се беше променила.Към добро.Но това , което правиш е лицемерно , мислиш ли , че ще промениш нещо така ? Ще имаш ли очите да се изправиш пред човек ,чийто близък е починал заради недосатъчно тествани медикаменти ?
Moжеше да си го спестиш. Никога не съм била такава,каквато ме описваш,както и да е.
Нека не намесваме животоспасяващите медикаменти,ако прочетеш малко по-назад ще видиш мнението ми.
Аз лично не използвам козметика,която се тества върху животни.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
А ти ли ще ни нареждаш коя каква е? Извинявай, но твоето велико мнение не е авторитетно за мен. Я се погледни себе си първо!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Най-сложните за производство медикаменти , които са в по-голямата си част наистина животоспасяващи , се нуждаят и от тестване върху хора - те дават много различни резултати от тези , постигнати при животни.Това е и причината хората , които приемат експериментални субсидии да вземат доста високи заплати.Мислиш си , че не използваш козметика , която не се тества в/у животни.Истината , която ти се представя е доста различна от обективната ситуация.Фармацевтичната индустрия има една от най-големите норми на печалба и предсави си какви лобита имат в правителствата по света.Но все пак трябва да бъдат постигнати определени граници , преди продуктът да добие лиценз.Без да гледам в Нета , нима няма компании , чиито козметики са изключително скъпи и те все пак правят ужасни неща.Не съм лош човек и не съм наранявал животно , обаче винаги бих избрал човек пред животно.Хора в България умират по улиците , а се загрижвате за мастии и зайци.Тъпо е.
Всичко зависи от гледната точка за понятието " курва'.
Последно редактирано от SpiritInBlack : 02-16-2013 на 22:15
Прав си донякъде,може би истината е съвсем по-различна,но правя каквото мога.
Помагам винаги с каквото мога,както и на живтони,така и на хора.
Каква по-точно трябва да е гледната ми точка?
Аз позитивна страна не виждам,както и никаква такава,която би могла да ме опише по някакъв начин.
В жестока заблуда си за това.
Не , прав съм на 100 %.Имам съмнителното щастие да съм виждал Домусчиев и мога да ти кажа точно как са нещата.Сега се замисли :лекарствата за онкологични ( ракови ) заболявания към какво са насочени - дали към трайното излекуване или към моментното удължаване на боледуващия , посредством постоянно лечение с цел максимална печалба.Направи си сметка , ако смяташ , че всички , които не се тестват в/у животни, са безвредни , дали щеще да има още толкова проблеми от на пръв поглед непредставляващи опасност медикаменти.Някои дори създават трайни и нелечими кожни заболявания.
Гледна точка за частта с " курвата " . Доколкото си спомням беше изневерявала на сериозен приятел или нещо подобно.Харесва ми да вярвам , че си се променила.
п.с. Фенката ти Жууууули защо ме лае толкова много ? Нещо се е объркала да ме хейтва - никой мой познат , с когото сме пикапили в дискотека ,няма да са му паднали дотолкова стандартите , че да наебе грозноватичко куче като нея.
моралпроблем.цом
Темата се изчерпа с коментарите на шадоучето,расистско-диктаторското мнение на джакузата и тролололо на усноата.А вие мили деца се връщайте в Хистерията.
ПП:Теория на вероятностите и световни заговори жол.2
Creative Technologie
нека не засягаме темата за онокоболни.
Не мога да коментирам подобни неща и не желая в момента. Някъде по-горе бях споенала,че всичко това е едн черен бизнес...
Грешна информация имаш за мен
Стига с тези обиди вече.
Нещата са повече свързани , отколкото предполагаш.Учила си икономика нали и си чувала за експортни квоти ? Във фармацията има подобни - в зависимост от големината на производството , има брой животни , които може да се използват като "зайци".Броят им никога не е достатъчен и затова са подлагани или на ужасяващи неща или се тестват множество продукти върху тях.Или и 2те едновременно.Забелязала ли си на листовките за честотата на страничните ефекти ? Нали не смяташ , че тя се дължи на различията на ползвателите ? Ако ти е интересно , драсни на лично и ще ти обясня по-подробно тези дни. Мир от мен
п.с.Права си , ще те послушам - не искам по-тежко от мен момиче да ме търси , за да ме изяде или да прави по-ужасяващи неща