- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Преподавател във ВТУ псува студентите на майка...
http://vbox7.com/play:db7989eca2
Не знам, аз нямам думи. Това е българското образование...
Преподавала ли ти е ?![]()
ОМГ, гати истеричкатаима ли продължение?
Откачалка болна.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Няма ли кой да стани да и опали 2 шамара на тая и да се насере ....
тойй юредическия си е в 5-ти
поне повечето им дисциплини
Горе е най-гадно..мразя да ходя там!
мале колкото пъти я гледам, толкова по-яд ме хваща
няква си мърла да ми седи насреща да ме псува на майка и да ми вика лайно....
нереално проста жена
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
аз сто процента щях да и обърша един шамар, аз само като я гледам ми се вдигат нервите, кво остава на мен да ми го крещи това :///
тая жена трябва да предприеме някво сериозно лечение и да няма контакт с нищо живо в близките месеци!
То пък и вие много тънкообидни се изкарахте![]()
Мен не ми правят впечатление псувните, не бих се обидила и по-скоро е смешно.
А иначе - да, най-лесно е да станеш и да забършеш шамар. Обаче каквато и да е , колкото и да ви е псувала, не може да си позволиш удоволствието да и удариш шамар ,защото ти ще понесеш последствията. Да не говорим ако решиш да се изрепчиш на някой, как си отиваш на поправка (точно както е в клипа) , а забрави да ти даде поправката и ликвидацията. Повечето са вечни и бетонирани там, така че губещия си ти. Пък и за кво трябва да и се пада на нивото? Ако тя е психясало животно, не мисля, че и студентите трябва да се покажат, като такива.
Стоиш и се смееш. После правиш това, което са направили тези колеги и се наслаждаваш на сеира и скандала.
4XCOKИ
Да,бе така е.
Едва ли бих я ударила,но бих направила всичко възможно да изхвърчи,ако ми се беше случило на мен.
Тия заплахи с двойките са толкова банални,ще кажеш,че сме им някви роби,баси.
Добре,че не си плащам,за да уча и добре,че заплатите им не идават от всички нас...
ОФфф, отивам на изпит :ДД
4XCOKИ
В моя университет не са платени..
Благодаряя)
На нас ни е изригвала една пача на изпит по математика. Не толкова грубо, де, но доволно нагнетяващо обстановката.
В университетите професорите и асистентите никой не ги контролира, няма институция която да следи за точното провеждане на изпити и за оценка на това как си вършат работата. Съответно те могат да правят всичко, което си поискат. Могат да ти напишат двойка въпреки че си си написал всичко, могат да те овикат и напсуват, могат да си мънкат под носа общи приказки и да не те научат на нищо. Няма кой да ги спре.
Имат една работа и тя е да преподават, а те винаги намират начин покрай нея и да се правят на фидел кастро или да си изкарват недоклатеността върху студентите си.
Колкото и да съм против мрънкането и оплакването за положението в България, образователната система не се подобрява, с всяка изминала година става по-зле и по този начин се зачеркват цели поколения.
Да я докарат тука в техникума, щеше и бой да ядеМа и тия трябваше да и теглят един бой, за доброто старо време, такива дърти даскали като не им издържат нервите и като си мислят, че са лапали на президента, да ги пращат да плетът на една кука, нямат работа в университетите.
Тука има една групичка от даскали, дето се отнасят с теб така, че все едно още утре почваш работа и им вземаш хляба, добре, че съм последен семестър и завършвам
А за тая от видеото - 300 манафи да оправят мъжа й, а тя да му почисти задника с уста след това.
Последно редактирано от yakuza_ : 02-12-2013 на 08:31
n00bs
Супер е клипа. По принцип са непоклатими, да, но в случая след публичното показване на "интелектуалното равнище" на уважаемата, не би трябвало да не се вземат някакви мерки. Сериозни.
На нас все още никой не ни е викал, но пресен пример е колежка, която има 6 по право, защото асистента го няма цял семестър и накрая замазва положението с отличен успех реализиран от отлично преподаване. Смятай !
дгд да бг образование
dgdg
на един от изпитите ми - Следните колеги да си оставят изпита в лявата част (всички бяха отличници, 5-6 човека), а останалите в дясно (успеха им се определея според текущия контрол, изпита не е от особено значение)
Или на моя изпит по статистика - на 80 човека са проверени работити за 1 час само от 1 асистент и доцента, като единия проверява задачите, а другия теория и там всички имат поне по 2-3 листа писано + протоколи и книжкиотново от тях.
n00bs
а, споко. само по един предмет ми искаха курсова 10 дни по-рано, за да бъде проверена.
всички други - в деня на изпита.
само по математика наистина ги провери. пред нас.
по другите предмети се падаше средно по минута и половина, ако пресметнеш броя на курсовите, броя на писмените и разделени на времето, което чакахме.![]()
dgdg
Моята курсова по математика беше 10 задачи по избор аз реших 7 от които 4 си измислих сам. И имах максималния брой точки![]()
n00bs