- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- АУДИ ! <3
Нека направим тази тема различна, нека всеки който е почитател на марката ауди или кара тази марка кола да споделя своето мнение и проблеми .
ахам еми да започна аз гледам няма много желаещи да пишат в тази тема . Имам проблем с централното заключване зимата замръзваше а сега не работи ..... знаете ли как да го оправя или г.д някаква цена говоря за ауди а3
Има си форуми за всяка марка кола, пиши там не във сайт дето всеки втори е под 16...
Хахаха!!! "Има си сайт за коли". Прав е човека, но що пък младежите да не си поприказват за коли. На истинските сайтове не обръщат внимание на децата.
Доколкото по темата: Карал съм Ауди S6 и Ауди А4. S6 беше супер, А4 не беше зле.
Аз карах шофьорския ми курс на Ауди А6 бях много доволен от колата....заслужаваше си !!!
Интересувам се къде си го карал този шофьорски курс,аз лично се поразтърсих малко,и такъв учебен автомобил има в "I Drive".Ако си карал там,може ли малко повече инфо.
алди боклук.....
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
човека сигурно кара фият ха
Аз карам нов FIAT Grande Punto 1.3 16V Multijet. Страхотна кола за парите си, но това не ми затваря очите за другите марки. Миналата неделя тествах A3 Sportback 1.6TDI. Колите са от един клас, но премиум марката си личи. В Ауди-то всичко е в пъти по-пипнато, но и цената си казва думата - 2 пъти по-висока.
Ето снимки на колите за които говоря:
![]()
Много е добро алдито.. http://www.youtube.com/watch?v=dpn3Y...t=HL1364167803720hp vs. 510hp
![]()
Хахаха селския бабаит успял да задели цели 2500лв, че да си вземе волво което е на неговата възраст и сега обеснява как Audi били боклуци. И с какво го сравни? С твоето 24 годишно волво? Хахахах!
И сааб са много добри коли! Не фалираха ли на скоро?
А ти селянчо кво караш? С какво го сравних ли? Имам 2ма приятили,където са с аудита и вижда как всеки месец или през месец два са в сервизаА ти сельо можеш ли да ми кажеш защо всеки втори си взима опел, фолксвагет, ауди или бмв, а? Нали си разбирач? Можеш да сравниш частите на всяка втора кола по пътищата ни и след тва сравни на волво,алуди...
В момента карам Митцубиши галант... да сигурно и него ще кажеш,че е боклук.. няма да се учудя
![]()
Ако ще се храните поне сравнявайте нови коли. Това коя колко влиза в сервиз не ме вълнува, ако съответната кола не си знае километрите и собствениците.
Въпроса беше какво последно караш, ама няма значение. Все пак като най-голямото ти постижение в живота е събирането на 2500лв, че да си купиш кола човек би предположил, че имаш 1 баракуда, не 12.
Нито 1-то, нито другото, но не аз съм човека с трошляк дето казва, че Ауди са "боклуци". Това което не можеш да си позволиш е боклук и това което имаш е най-хубавото. Нали?![]()
Абе човек ти въпрос на вкус знаеш ли какво е?!? Ти кое гледаш в една кола.. мощния двигател или здравината на колата?? Забравих.. всеки,който си купува кола гледа колата да му колкото може по мощна за да може да каже моята кола е по-мощна.. нали така? Тъ какво караш ти? .. слушам![]()
Не че съм карал ауди или волво, обаче волвото е най-издръжливата не-руска кола. И да ауди са ми боклуци. Преди никакви ги нямаше, от 5 години сигурно почнаха да са комерсиалци, и сега се мислят за върха. Главно заради враждата им с BMW. Дай ми XC90 да видиш как ще се смея на богатите малкопишковци с Q7-ците... главно 3.0 TDi(не че моя опел е по-мощен или по-як, ама ми е тъпо да караш кола щото ДРУГИТЕ и се радват и искаш да си забелязан...)
Между другото да питам волволиста. В коя суперкола слагаха турбо V8 от XC90??? Излезе ми от акъла просто.
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 03-31-2013 на 15:25
Вземи думите от устата. Точно това мислех да напиша и аз, че като са направили а8, s8, rs6 и r8 са върха алдитата, но да не забравяме,че повечето им двигатели над 400 коня са взети от Ламборгини, ако не вярвате има гугъл. Кога алдито мине мерцедес и бмв може и да ги призная, но не вярвам да е скоро. Другото,което забелязах от доста време и ми направи впечатление,че от когато им порасна работата на алдистите почнаха да лепят букви отзад с означението "S" ... караме а4 .. вече не караме а4, а s4 с 6тиците и 8миците същата работа или по скоро паднаха на нивото на баварците и голфаджииите,където те си лепват "M" и "GTI"...... За волвото... виждал съм лично двигатела на едно волво,но хс60 или хс90 беше.. не помня, но вътре беше с 4.0 или 4.4 V8 турбо мисля,но от страна на коне не беше сериозна работа, около 300-350. По принцип Волвото не гледат да правят мощни двигатели.. тяхната цел е да правят по сигурна кола, по нови технологии в средата на безапосноста на шофьора, пътниците и хората извън колата. Краш тестовете си казват думите. В последните години опел се стегнаха и почнаха да правят добри коли като например модела Сигнум (май само комбита има от този модел) , ноо модела Инсигния е върха. Голяма просторна кола, хубав дизайн (външен,вътрешен) , 4х4... заслужава си, а и ако не се лъжа цените тука за Инсигнията са около 50-60 хиляди. Дизайна се доближава доста до мерцедес 63 седан. Ако имах възможност бих си позволил една Инсигния (комби), ноооо не мисля,че това ще е по джоба ми в бъдеще време.
Nakadah... искам да ми кажеш за теб коя е колата? Немско,италянско, японско или можеби френско ще ми предложиш с думите ТЯ Е НАЙ-ДОБРА. Най-добра от Волво и Сааб.. нали така,че нещо виждам,че си много против?!
Volvo, Saab и Koenigsegg са шведски.
Знаеш ли какво пише под капака на Волво?!?
Сааб... ти знаеш ли изобщо сааб с какво са се занимавали?!?
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...6%D0%B8%D1%8F)
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=321247
Saab е лидер на пазара в технологиите за върхови модели самолети и при използването на системи за отбрана.
Koenigsegg за него има ли нужда да казвам нещо?
http://automedia.investor.bg/a/0-nac...kord-na-gines/
Айде сега можеш да ми кажеш къде са алдистите![]()
Двамцата се намерихте, вече няма нужда от мене тука...
Не е колаТа. Какво имам малко те засяга. Просташкото е, че плуеш по коли които просто не можеш да си позволиш. Никога не си бил близко до тях и никога няма да си зад волана им. Сравняваш 24 годишни трошляци. Квато и ще да му е емблемата като е на 24 години е трошляк.
Много трудно би спорил, че Сааб е добра кола след като фалираха. Как ще правят добри коли след като нямат финансовата възможност за това? А нямат финансовата възможност точно защото много малко хора ги купуват. Не знам с какво Сааб се занимава защото не съм гледал Top Gear. Само защото 1 компания може да направи 1 нещо не означава, че може да направи и 2-ро. Като например Моторола никъде ги няма при телефоните...
Koenigsegg прави невероятни коли и аз ги харесвам също. Не мога да кажа, нищо лошо за Koenigsegg, но понеже реши така да поставиш въпроса ще ти кажа къде са. Не там където е VAG. Защо Koenigsegg не може да тества максималната скорост на Agera R? Защото VAG притежава пистата на която това е възможно.
И не, няма нужда да казваш нищо. Най-добре е да си затраеш, но това няма да стане, за това аз просто няма да ти отговорят. Вместо да си пилееш енергията да плуеш по неща които не можеш да имаш, защо не направиш нещо позитивно с нея? Лесно е да плуеш по щяло и нещяло, особено след като си нямаш и хабер понятие.
Последно редактирано от Nakadah : 04-01-2013 на 03:40
Аре, да не си говорим за Волво, защото откакто бяха купени и станаха същите трошляци като другите автомобили - или имаш старо и здраво Волво, или имаш ново и с нищо по-добро.
За Аудито - не смятам, че си заслужава парите и имиджа на премиум марка, не и докато има БМВ и Мерцедес.