- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Газов пистолет
никой неможеш да уплашиш дори и циганите, защото те имат по 5-6 гаски .. за никакъв уй не ти е тоя пистолет, и като си пил неможеш да го носиш, лично мен ако ми изкараш газовка изобщо няма да ме стреснеш, вадя ти КОН и те пращам при свети петър .. ако е някой реплика на някой глок, италиански GAP 17 ли как какъв е може и да не рискувам да посегна към кубура, ако успееш да го извадиш и заредиш преди мен ... най-много да те прострелят някъде, защото не знаеш тоя срещу тебе дали като мен няма да има КОН .. по добре се откажи и с тея 100 лева си купи някой дреха
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Защото след КОН-я ще има каруца с тумба цигани
Абе нали първо трябва да намери модела, а тези които го имат много добре знаят за какво може да се използва. Много рядко виждам от старите за продажба.
Това ще го направиш ти като се опиташ от магаре да направиш КОННяма да хвръкне цевта, ще се пръсне затвора и в най-добрия случай би останал с 2 здрави очи.
ПС: КОН-е може да намериш в някое село или циганската махала. Това което искаш да напишеш е КНО!!!
ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ!!!
първо не всеки ти вади и насочва квото и да е оръжие щото се изисква малко топки, но има и такива кретени които нямат много в главата и не мислят за собствения си живот как могат да умрат за секунда, пресен пример е рижия дългия)). и още неще личи си кога някой има намерение да те убива, тъй като като видя някое дете надали първото нещо което ще направя е да го застрелям . личи си кога имаш газов и кога не, личи си по поведението на субекта донякъде. както и да е това е друга тема, вземи си тейзър и не се занимавай с глупости
Последно редактирано от nosferatu23 : 04-20-2013 на 11:21