- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Поръчки от Ebay
^Кейсът може и да не пристигне въобще. Има опция в сайта да пишеш, че не си получила нещото и те може да те питат дали си искаш парите обратно или искаш нещото все пак. Понякога съм натискала, че искам нещото все пак, но те ми връщат парите. Случвало се е и след връщане на парите нещото да пристигне.
аз знам (не съм мн напред с ибей), че не пристигне ли до датата, пишеш 1во на продавача, както ти си направила, ако не ти каже, че ще го рпати пак или не ти даде refund, имаш право да отвориш кейс (ама не за телефонче, хах) и ибей да отсъди. Нека някой ме поправи, ако греша.![]()
Направо си искай парите обратно, ако продавача не се съгласи да ти ги даде веднага, отваряш dispute в paypal. Ако и тогава не ти ги върне dispute го обръщаш на claim към paypal. Но обикновено продавачите ти връщат парите веднага.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Първо провери в пощата ви дали го няма, обикновено пращат известие с пощенската кутия, че имаш пратка
Макар че калъф за телефон и в кутията могат да го мушнат, нз
Задължително ли е да се регистрирам в PayPal ?Питам, защото аз избрах определения предмет, избрах директна покупка, въведох номера на дебитна карта и кода, който се иска и всичко се получи успешно. Сега просто чакам да дойде - трябва ли да се притеснявам за нещо, ако не съм се регистрирал в PayPal?
![]()