- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нямат право да с толкова малоумни! Дъвка в/у кожа...
Така, значи не знам защо тея хора са толкова малоумни. Няма и да разбера, но факта е, че един от същите залепил дъвката си на парното ( даа, за тях няма кош, земя, чин... :х) и аз от къде да предположа съществуването на такова долно същество.. Сега дъвката е отвратително залепена за ръкава на якето ми. Не цялата, защото изчистих част, а и не бе залепена цялата. Но достатъчно, че якето има "повреди" , а и още дъвка има. Как да я почистя? Точно частта ,на която е дъвката е кожа (май еко кожа). Ето и снимка: http://prikachi.com/images/160/5894160R.jpg
Благодаря на хората, направили си труда да прочетат!)
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Дъвка най-лесно се чисти като я замразиш с пликче с лед и после я изстържеш.
Под 'най-лесно' разбирай почти моментално.
Според мен това с леда няма да сработи - дъвката е разкъсана вече, на парченца, полепнала. Знам, че се маха, като се загрее (с ютия например), но май ще ти прецака якето.
И аз знам за ютия.Напиши в google "Как да премахнем дъвка от дреха" и ще ти излязат доста варианти.
Аз го правя така...Слагам един лист върху дъвката,нагрявам отгоре с ютията и след това дъвката си остава върху листа ^_^
Има препарати за почистване на кожа. Може да пробваш са такъв препарат.
С ютия върху коженото яке,дори и през листче не е добра идея..
Химическо?!
Everything changes, but beauty remains ...
Oreh, za boga. I ot kosa daje stawa. Duwchesh, pljuesh, majesh. Gnusnichko e, no shte stane.
Izwinete za latinicata.
Малко може да потъмнее от мазнината, но предполагам, че с едно изпиране ще се оправи, знам ли.
Аз съм махала дъвка от коса и от дънки.
Благодря Ви за отговорите!
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !