Здравейте момичета ! Първо извинявам се , ако вече има такава тема , всъщност намерих една такава , но беше от 2009 и ми беше малко страно да пиша там , извинявам се и ако има пропуснати букви или грешки но имам проблем с лаптопа . Тази тема я направих , за да споделим как оформяме ежедневната си прическа и как потдържаме косата си здрава . Разбира се , ще започна аз : Вечерта (когато имам време) напръсквам със среи и я навивам на парцалчета , ролки или чорапи (да знам това с чорапите звучи странно) . Сутринта рзрезсвам буклите с пръсти , оправям бретона и пръскам с лак . Когато нямам време да я приготвя от вечерта я оправям сутрин доста дълго (отнема ми много време за най-обикновенна прическа) . Когато стана я навлажнявам убилно и я стилизирам със сешоар и кръгла четка , разделям косата на три части долна , средна и горна в долната и средната част правя вафлички само в корените , за да стане обем и пускам горната част , за да не се виждат . Краищата начупвам с пяна или правя леки булки с преса за изправяне , уформям бретона като сложа фибички , за да не пада в очите и накрая пръскам с лак , за да издържи до края на деня . Извинявам се , че е толкова дълго обяснението ми . Много ще м е интересно как вие уформяте косата си сутрин и колко време ви трябва , надявам се темата да е полезна на някого !