.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Колко често си миете косата? И много ли е вредно да си я мия през ден или два? Примерно 3-4 пъти седмично. Иначе аз си я мия сутрин, преди училище, слагам си пияна суша с главата надолу, връзвам се кокче и стоя така докато не стане време да излизам и така хем имам обем, хем е чуплива.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от petia955 Виж мнението
    Колко често си миете косата? И много ли е вредно да си я мия през ден или два? Примерно 3-4 пъти седмично. Иначе аз си я мия сутрин, преди училище, слагам си пияна суша с главата надолу, връзвам се кокче и стоя така докато не стане време да излизам и така хем имам обем, хем е чуплива.
    Мий я 2 пъти седмично.Най-много 3.Повече от това е вредно.

И спрете се с това пияна!Пише се пяна бе хора! ;x

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Цитирай Първоначално написано от petia955 Виж мнението
    Не е добре да си миеш косата толкова често и не е добре да си я миеш преди училище,особено зимата,когато е студено.
    Гледай да не се разболееш. Иначе,ако си я миеш толкова често би трябвало да ти се омазнява повече.
    Намери някакъв начин да си миеш косата 2 пъти седмично,все ще измислиш нещо. Относно пяната - не съм и голям фен. По мои наблюдения е по-добре да си мачкаш косата с вода,отколкото с пяна. За мен е едно и също,дори с пяната става по-гадно,защото ми се омазнява косата от самата пяна.
    Последно редактирано от whitediamond : 02-21-2013 на 18:25

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от whitediamond Виж мнението
    Не е добре да си миеш косата толкова често и не е добре да си я миеш преди училище,особено зимата,когато е студено.
    Защо пък точно преди училище да не е добре? И има сешоари също.

Супер фен Аватара на tonssy
    опа, двоен пост, съжалявам :Д

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от whitediamond Виж мнението
    не е добре да си я миеш преди училище,особено зимата,когато е студено.
    .
    Защо "не е добре" ?
    Тя си избира кога да си мие косата- сутрин/ вечер/ следобед........
    Иначе аз повечето дни съм с пусната коса, само предните кичури ги вдигам с фибичка и тези отстрани (бебешка коса.. ) изправям с пресата. Понякога си връзвам половината от косата или просто цялата коса на опашка. Рядко ходя с плитка, щото сама не мога да си я направя перфектна и само се изнервям
    Последно редактирано от tonssy : 02-22-2013 на 10:43

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си