.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Unhappy Баща ми се държи зле с приятелите ми

Чувствам се притисната и много притеснена. Баща ми ненавижда моите приятели, а няма никакво основание - нито са някакви простаци, нито са лоши, нито има и малък повод да се безпокои. Случвало ми се е някой да ме търси вкъщи (приятел) и той да го напада и да ме излага пред него, а после да ми се кара. Обезпокоена съм от факта, че винаги е възможно някой да ме потърси и ако баща ми е у нас става опасно. Ако кажа на приятелите си да не ме търсят ще изглеждам смешно. И пак казвам баща ми няма ни най-малък повод аз притеснение, нито аз му давам такъв. Какво да правя?

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Обясни му,че приятелите ти не са лоши момчета/момичета.Може би се притеснява да не би да попаднеш в лоша среда ли не знам..странно е

BuBy

Мега фен Аватара на xoxi
    Защо да изглежда смешно? Казваш им да не ходят у вас и ако има нещо, да те търсят по телефона и това е. Няма нужда да им даваш обяснение защо. А и предполагам, те сами могат да се сетят.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    На колко си?
    Какви са аргументите му, за да оправдае себе си и държанието си?

Иначе сядаш и говориш с него като голям човек. Обясняваш му как се чувстваш и че не ти е приятно така. Изслушваш го и него, и се опитвате да намерите един компромисен вариант, който да устройва и двама ви.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Само към момчетата ти приятели ли се отнася така?
    Нормално е и моя не обичаше да ме търсят момчета, не ги разпитваше тях, ама после разпитваше мен. Обесни му, че са ти най-добри приятели и нищо повече, а ако има нещо повече между теб и някое момче, ще споделиш с вашите. Спечели им доверието.

15. Няма абсолютно никакви аргументи. // Да, може да се каже, че се отнася към момчетата. Не знам защо винаги с момчетата съм се разбирала повече и за това имам повече приятели момчета. Щеше да е хубаво после да разпитва мен или да спорим, но освен това той гледа злобно и понякога се кара с приятелите ми без да има повод и ме дразни адски много, защото никога не съм правила нищо, с което да предавам доверието и точно за това ми е странно защо никога не ми вярва. Дори като говорим и му обясня пак няма разлика

Голям фен
    Ти си момиче, което движи с момчета, сама се досети за какво става въпрос. Дори да не се корени в това проблема, със сигурност го ескалира до някаква степен.

Иначе, кажи на приятелите си, няма нищо срамно и ще те разберат. Всеки има приятели, които е посещавал посред нощ, оставал е до късно и редовно са се събирали у тях, както и такива, до чиито къщи по правило не се припарва.

Супер фен Аватара на JDeel
    Някои бивши военни се държат откачено Баща ти просто има собственическо чувство, което с времето ще го отцепи от хората и накрая ще свърши сам без никой да го търси.

Цитирай Първоначално написано от gato Виж мнението
    Ако кажа на приятелите си да не ме търсят ще изглеждам смешно.
    Що бе, яко е - не ме търсете вкъщи, защото баща ми ще ви натупа. Забранените неща са интересни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си