В момента сме разделени малко повече от месец, ще се видим чак след още 5 месеца.
Отношенията и чувствата ни не са се променили. Просто е трудно, като се сетя за него и все ми е притеснено, какво прави, дали всичко е наред и такива неща.
Преди се виждахме всеки ден, СМСи постоянно, сега ако успея да го чуя 1-2 пъти седмично пак съм щастлива. За други проблеми не се сещам, опитваме се да не се "отдалечаваме" един от друг и макар и рядко да си споделяме всичко.
Не, предвид обстоятелствата, няма никакъв шанс да се разнообразява с която и да било друга. Дори и да имаше, не ми се вярва да го направи, познаваме се достатъчно добре и става дума за сериозна връзка, не за някоя еднодневка.
Проблеми сме имали, но все пак той е този, който трябваше да замине за известно време.
Мога да кажа, че до сега нищо не се е променило, освен начина ни на комуникация и това колко често успяваме да си поговорим нормално.

А това с камерата ми е до болка познато. И моят беше се разсърдил за това. Камерата ми не работела както трябва, виждал ме лошо и се ядоса на мен, все едно , че нарочно съм я прецакала. Нормално е, изнервен е, ти също до някаква степен, сега това ви е единственият начин да се виждате.