.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Кофтито при мен е, че имам много слабо глезенче и прасец и затова все налитам на боти, които да създават обем в тази част.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Облеклото, както и обувките, са спред случая. Не мога да отида в офиса с кецове. Няма да отида на разходка в Морската с 10см ток.

Щом не ти харесват токчета не е лошо да се носиш спортно облечена/обута. Стига да нямаш ангажименти, изискващи обратното. И аз не се виждах на ток до преди, та и доста след, бала си, но сега почти не нося ниски обувки.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението

Щом не ти харесват токчета не е лошо да се носиш спортно облечена/обута.
    Някои обаче как коментирате без да сте прочели за какво иде реч момичето пише че харесва високи обуви ...
    според мен на бар не можеш да идеш с ниски обувки и на разходка не можеш да идеш с високи...за ежедневието анцузи по неглиже ама като ходиш на работа или на бар по така

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от NewMessage Виж мнението
    Някои обаче как коментирате без да сте прочели за какво иде реч момичето пише че харесва високи обуви ...
    според мен на бар не можеш да идеш с ниски обувки и на разходка не можеш да идеш с високи...за ежедневието анцузи по неглиже ама като ходиш на работа или на бар по така
    Въпросът, зададен в първият лост по темата е "Лошо ли е момиче да носи само спортни обувки". С кое по-точно не си съгласна?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от Sensuelle Виж мнението
    Ами, аз всъщност мога да ходя на високи токчета. Преди ходех само на такива, имам стаж от около 3 години всеки ден само на ток. Но после спрях да нося и сега нямам нито един чифт. Просто си харесах и много искам да си купя. Нещо 10 - 12см ток. Но се чудя какъв модел. Да не изпадам в крайности с панделки и велури, коит оса твърде официални. Харесвам черни, велурени, може и смес от кожа и велур, които правят крачето по - малко.
    Последно, какъв е смисълът на темата? Да ти намерим обувки, които биха ти се харесали?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Banned Фен
    Обувки на ток = секси, но ако причиняват болка, предпочитам момичето да й е комфортно. А и на красиво момиче/подходящо съчетани дрехи си е пак sexy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си