.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Става въпрос най-вече за кожичките около ноктите. Освен това 3 месеца и половина работих в супермаркет на млечните храни, постоянно на витрини, които са от 1 до 5 градуса, ръцете ми изсъхнаха и ноктите ми се съсипаха.
    е пак няма логика защото както казах използвам маслото на икаров.. т.е. кожичките около ноктите са си ми добре

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    А като използваш маслото на Икаров защо ти се цепят ноктите? И тука няма логика..
    Когато ноктите се цепят, няма достатъчно влага, когато са меки и се гънат - има прекалено много. За здрави нокти количеството на влагата трябва да е средно.
    Не става въпрос само за ноктите, а и за цялостна грижа за ръцете, иначе козметичните салони нямаше да предлагат пилинги и масажи на ръцете, извършвани от точно от маникюристки, а не от други лица в салоните.
    Както и да е.. честно, не ми се спори повече. Дано ти се оправят ноктите.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    е пак няма логика защото както казах използвам маслото на икаров.. т.е. кожичките около ноктите са си ми добре
    има логика
    ако ходиш на маникюрист ще видиш ,че не само ти лакира ноктите, но и ти почиства кожичките, маже с крем ръцете

@Маринче, а ако се цепят и са меки и се огъват?
    При мен нещо се прецака, не знам какво, имах супер дълги хубави нокти и изведнъж 1 ден излязох без лак, нямах време да сложа -2 нокътя от раз се счупиха до кожата,после още 1 и замина..и вече повече от месец не растат изобщо....
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Banned Мега фен
    ама аз не споря с никой баси народа сте в тоя форум казвам,че ползвам и това и няма резултат... кожата на ръцете - използвам едно за тяло на ейвън само че само там... пробвала съм да си ТОПЯ ръцете в зехтин и пак не става

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    има логика
    ако ходиш на маникюрист ще видиш ,че не само ти лакира ноктите, но и ти почиства кожичките, маже с крем ръцете

@Маринче, а ако се цепят и са меки и се огъват?
    При мен нещо се прецака, не знам какво, имах супер дълги хубави нокти и изведнъж 1 ден излязох без лак, нямах време да сложа -2 нокътя от раз се счупиха до кожата,после още 1 и замина..и вече повече от месец не растат изобщо....
    ходила съм с приятелки и съм виждала... не е като да не ползвам крем,а кожичките - отстрани на ноктите нямам кожички,а отгоре ( тия,които се избутват) никога не остават като за избутване.. все едно сами си се избутват странни са ми ноктите определено

FuCKkK13, взе ли си витаминчета? Че така като гледам, доста грижи полагаш, не мога да разбера защо не ти се оправят ноктите... Може ми е липсата на витамини и минерали, знам ли.. Ако и витамините не помогнат, може да се консултираш и с маникюристка, тя може да предложи нещо ново.
    Момиче ^^

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    FuCKkK13, взе ли си витаминчета? Че така като гледам, доста грижи полагаш, не мога да разбера защо не ти се оправят ноктите... Може ми е липсата на витамини и минерали, знам ли.. Ако и витамините не помогнат, може да се консултираш и с маникюристка, тя може да предложи нещо ново.
    ами не... разболях се и точно сега приемам около 12 общо хапчета/витамини/добавки и мисля,че ще ми дойде много ... иначе ги видях в аптеката и още като оздравея ще си ги взема

Добре, успех и скорошно оздравяване!!
    Момиче ^^

Banned Мега фен
    мерси

Град
    Варна/Русе
    FuCKkK13, когато нокътят расте с него израстват и почти невидими кожички, наричани кутикули. Те трябва да се избутват, дори да нямаш нужда от изрязване, което се прави само с омекотителен гел, или накисване в гореща вода със соли. А като обяснявах за кожичките около ноктите, нямах в предвид само тези за изразване, а и отстрани и над нокътят, т.е. самия пръст. Малко тъпо го обясних, ама нали знаеш как някои хора си гризат кожичките, за там става въпрос.

bloodyF, използваш ли лак основа при лакиране? Миеш ли често чинии, имаш ли досег с препарати често? Препаратите се отразяват трагично на ноктите и на ръцете. Обясни ми като цяло как се грижиш за ноктите си.

Banned Мега фен
    FuCKkK13, когато нокътят расте с него израстват и почти невидими кожички, наричани кутикули. Те трябва да се избутват, дори да нямаш нужда от изрязване, което се прави само с омекотителен гел, или накисване в гореща вода със соли. А като обяснявах за кожичките около ноктите, нямах в предвид само тези за изразване, а и отстрани и над нокътят, т.е. самия пръст. Малко тъпо го обясних, ама нали знаеш как някои хора си гризат кожичките, за там става въпрос.

bloodyF, използваш ли лак основа при лакиране? Миеш ли често чинии, имаш ли досег с препарати често? Препаратите се отразяват трагично на ноктите и на ръцете. Обясни ми като цяло как се грижиш за ноктите си.
    да... ама аз такива кожички нямам ... смисъл рядко са ми излизали така кожички и щото не ги гризя и те си минават

Град
    Варна/Русе
    Ох, май не можем да се разберем.. ами то така само с писане, някои неща не могат да се обяснят..

Banned Мега фен
    явно да.. няма нищо де ,мерси все пак.. като оздравея ще мина на маникюрист и готово

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    http://www.kozmetikata.com/show/За-Р...октите/
    Ето погледни и това
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Banned Мега фен
    ^ мерси,но всичките съм ги пробвала без последното

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ох, май не можем да се разберем.. ами то така само с писане, някои неща не могат да се обяснят..
    Обяснила си перфектно.Аз всичко разбрах.

Фък13, тя искаше да каже самата кожа около нокътя, а не някакви стърчащи кожички.

Banned Мега фен
    ^ яснооо значи сега пак ще прочета, за да разбера

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    не ползвам основа, слагам лак и топ лак, но лак на нокътя ми не се задържа много;
    досег с препарати-никакъв, чистя пода с моп, имаме съдомиялня, тоалетната и банята с ръкавици търкам;

пиля ги с мека пила в една посока, чистя кожичките, слагам от време на време (рядко) маслото на икаров
    и като ми растат ноктите растат странно, никога в една правилна посока-нагоре, ами просто който накъдето си иска, имат собствено мнение;
    това за топене в разни работи-не мога да се занимавам, бих , но физическото време го нямам просто;
    може би ще пробвам да си купя основа и да слагам
    може ли да ми препоръчаш?
    и евентуално някакъв заздравител, различен от калциев гел (не ми понася, цепят се още по-лошо)

Фак, питай @Jolie92, тя има страхотни нокти и казваше за арганово масло (мисля), че от него много са й пораснали и са се втвърдили
    но пък е 45 лева чистото, 9 с примеси на Икаров. Аз тоя месец съм малко на --------- така,че ще си взема ''примесеното'' през април, пък да видим.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Варна/Русе
    не ползвам основа, слагам лак и топ лак, но лак на нокътя ми не се задържа много;
    досег с препарати-никакъв, чистя пода с моп, имаме съдомиялня, тоалетната и банята с ръкавици търкам;

пиля ги с мека пила в една посока, чистя кожичките, слагам от време на време (рядко) маслото на икаров
    и като ми растат ноктите растат странно, никога в една правилна посока-нагоре, ами просто който накъдето си иска, имат собствено мнение;
    това за топене в разни работи-не мога да се занимавам, бих , но физическото време го нямам просто;
    и евентуално някакъв заздравител, различен от калциев гел (не ми понася, цепят се още по-лошо)

Фак, питай @Jolie92, тя има страхотни нокти и казваше за арганово масло (мисля), че от него много са й пораснали и са се втвърдили
    но пък е 45 лева чистото, 9 с примеси на Икаров. Аз тоя месец съм малко на --------- така,че ще си взема ''примесеното'' през април, пък да видим.
    Основата като цяло не е от значение каква ще бъде. Аз всеки път различни си вземам. Но е важно да има, защото основите предпазват от формалдехида в обикновените лакове. А самите основи са на водна основа. За това само със основа ако си, бързо ще се олющи.
    Основа не може да ти помогне кой знае колко за заздравяването на ноктите, тъй като те са мъртви клетки вече. Единствено мажи с повече масла заради влагата, за която обясних по-горе.
    Ако са ти меки ноктите по принцип няма как да ти се задържи лак, но като цяло зависи от топ лака. На OPI знам, че топ лакът е много добър, но честно казано малко ми се свиди. Аз си купувам основи, които стават и за топ лак, защото преди да се сгъсти, вече съм го изхабила.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Вместо арганово масло си вземете хубав зехтин!Пак ще има ефект и ще е по-евтин от аргановото.

Banned Мега фен

да знам,тя и в темата за косата каза ама 40 кинта за масло точно сега няма как да дам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си