.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    AIvanova
    Guest

Въпрос за тренировка вкъщи

Здравейте, имам Кростренажор вкъщи и тренирам на него, целта ми е да сваля малко мазнини в дупето и бедрата, въпроса ми е ако продължа да тренирам и се стегна, дупката (gap) между бедрата ми ще се разшири или ще изчезне напълно? питам, защото, когато си стегна краката, дупката изчезва и изглеждам още по-дебела, ще се случи ли това от тренировките или ще се разшири? благодаря предварително

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    дупки ?

ако питаш дали ще станеш по-тясна, тоговорът е НЕ
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Голям фен Аватара на Mladenoff

Когато сваляш ти сваляш равномерно на цялото тяло,не може да искаш само на дадено място да се изпотяваш.... мога да ти препоръчам една програма,която на мен лично ми помогна много за отслабването http://www.zamunda.net/details.php?id=272066&hit=1

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Не, спокойно, няма да ти станат мускулести краката, ако то това се притесняваш. Обаче нали знаеш, че ако продължаваш да ядеш боклуци, никакъв шанс да си постигнеш целта.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от Deni9688 Виж мнението
    Когато сваляш ти сваляш равномерно на цялото тяло,не може да искаш само на дадено място да се изпотяваш.... мога да ти препоръчам една програма,която на мен лично ми помогна много за отслабването http://www.zamunda.net/details.php?id=272066&hit=1
    WRONG!

потенето само сваля вода ... по-малко от 1% от тая пот е мазнина!

също така губиш ценни соли и минерали, които след това трудно се възстановяват!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си