.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

ПРЕПОРЪЧАЙТЕ МИ БОЯ ЗА КОСА

Здравейте!! Искам цвят като на Николета
    http://www.zasada.bg/wp-content/uplo...nova-bqsna.jpg
    http://www.razkritia.com/wp-content/...-lozanova1.jpg
    Такъв цвят... моля ви искам боя и номер .. моята коса е тъмно кестенява ... Търсих в търсачката,изобщо не ми работи като хората,като напиша николета лозанова,и ми излиза само 1 тема за нея......
    Моля ви помогнете ми

Така както виждам сякаш има и червени кичури. Не може ли да си направиш червени кичури и на твоят естествен цвят ще стой добре и ще изглеждаш така.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Няма червени кичури.

За да ти се получи някакъв точно определен цвят има значение естественият ти цвят и дали преди това си боядисана, защото на опаковката може да изглежда едно, а на косата ти да се получи съвсем друго. Моят съвет е да отидеш на фризьор (кадърен).
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на teenems
    Тоя цвят е много грозен ...блех.Ама знам това,че съм боядисвала майка ми с wella mousse и издържа доста време,а и лесно се нанася.
    Това са им цветовете (този 6/7 не е ли сходен?):
    http://beautycosmetic.biz/images/Wel...eHairColor.jpg
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Няма червени кичури.

За да ти се получи някакъв точно определен цвят има значение естественият ти цвят и дали преди това си боядисана, защото на опаковката може да изглежда едно, а на косата ти да се получи съвсем друго. Моят съвет е да отидеш на фризьор (кадърен).

Ходих вече 2 пъти на фризьор ... единия път ме прави черна,другия червена , аз много си я харесвам ... но особенно червената толкова бързо ми падна... и цвета пак не беше това което исках :X затова си казах,че ще си експериментирам в нас, и затова питам дали някой си е правил такъв цвят,за да даде боя и номер

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Щом последно си била червена няма да получиш цвят, който не червенее, докато не ти израсте косата.

П.С.: Аз от експерименти се оказах с розова коса
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    На светъл кестен или кестен ми прилича косата й. Просто отиди в парфюмерия и разгледай каталозите им, там трябва да намериш цвета, който искаш, на марката, която си си харесала.
    ^^^
    Бургас <3

Подкрепям последното мнение - разгледай каталозите на различните марка и си харесай цвят

Според мен е хубаво да си избереш някаква боя и като се прибереш да я пробваш на един кичур и чак после да прецениш дали да се намажеш цялата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си